Elauma Waagmeester

wordpress website

Elauma webdesign

Inleiding

Elauma is een elektronische groothandel met drie vestigingen in de randstad. De vorige website van Elauma Waagmeester was qua looks flink verouderd en qua techniek achterhaald.

Probleemstelling

De uitstraling haalde het niet bij de grootte van het bedrijf. De website straalde niet uit dat er binnen Elauma Waagmeester zoveel technische kennis en artikelen aanwezig zijn. Ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid was er het nodige mis. Het zoeken naar technische producten is voor Elauma het allerbelangrijkste, alleen was de zoekfunctie niet prominent op de homepagina geplaatst. Bovendien zorgde het dubbele menu op de vorige website niet voor de duidelijkheid die gewenst was.

Opdrachtgever

Elauma Waagmeester

Functionaliteiten binnen deze WordPress website:

Zoekfunctie

Vacature module

Google Maps

Afzonderlijke sectoren

Voor een website is het belangrijk dat bezoekers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Vandaar dat we voor Elauma alle voor hen belangrijke sectoren een aparte plek op de website hebben gegeven.

Het contactformulier komt dan ook terecht in de mailbox van deze sector. Korte lijnen en de mail komt meteen op de juiste plek terecht.

Professioneel webdesign voorbeeld Elaumad

Uitgebreide Footer

Scrollen is het nieuwe klikken. Door de iPhone en de iPad zijn bezoekers meer gewend geraakt om te scrollen in plaats van te klikken. Hierdoor komen veel bezoekers sneller uit aan de onderkant van de pagina.

Om ze niet helemaal terug te laten scrollen, maakten we het menu zwevend, waardoor deze altijd snel bereikbaar is. Bovendien komen veel onderdelen van het topmenu ook in de footer terug. Ook dit bevordert de gebruiksvriendelijkheid.

Nazorg

De website van Elauma Waagmeester was voor Red Melon alweer het derde project dat we voor het moederbedrijf van Elauma ontwikkelden.

Op dit moment worden alle drie de websites van het moederbedrijf onderhouden door Red Melon, door middel van een servicecontract. Dit houdt in dat we zorgen voor updates van WordPress en plugins. Bovendien sparren we met deze drie bedrijven over nieuwe ontwikkelingen in de markt.

weten hoe wij jou kunnen helpen?