twd

TWD

Corporate offshore website

Resultaten

5 jaar op rij 40% organische groei Conversie naar contact van 1,62% naar 3,05% Een stijging van7% in de sessieduur

 

Ook zulke resultaten?

Belangrijk onderdeel: vacatures

Doordat we veel met bedrijven uit de offshore branche werken, weten we waar er behoefte aan is en, inmiddels ook, wat werkt.

Zo is het vinden van goed personeel een belangrijk onderdeel. We zorgen er dus voor dat de website niet alleen aantrekkelijk is voor (nieuwe) klanten, maar ook voor nieuw personeel.

Vacatures moeten snel gevonden kunnen worden.

twd
Voor het redesign van onze website hadden wij onze wensen op het gebied van layout en functionaliteit al aardig concreet op papier staan.

Desondanks wist Red Melon ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept. Dit resulteerde in een website die perfect aansluit bij de content die wij willen presenteren en de sfeer die wij als bedrijf uit willen stralen.
Marinda van Cappelle All-round marketeer bij TWD

Verloop aantal sessies

Hieronder de resultaten van de website. In verband met concurrentie gevoelige informatie maken we gebruik van indexcijfers, waarbij september 2015 op 100 is gesteld.

 

twd

Iconen

Het is een feit dat 80% van alle bezoekers van een website, de pagina’s niet lezen, maar scannen.

Vandaar dat we bij TWD hebben gewerkt met iconen, om de bezoeker snel duidelijk te maken waar het in de tekst over gaat, zonder deze helemaal te hoeven lezen.

Verschillende markten

Zoals zoveel bedrijven heeft ook TWD verschillende doelgroepen. Deze doelgroepen zijn bij TWD makkelijk onder te verdelen in markten.

Per markt is er een aparte pagina, waarbij door de klant bij een nieuwsbericht ingevuld kan worden, op welke markt het bericht betrekking heeft. Dit wordt dan weer op de pagina per markt zichtbaar gemaakt, onder gerelateerd nieuws.

Meer offshore gerelateerde cases

Ook deze resultaten voor jullie

bedrijf? Laten we eens praten.

neem contact op