WordPress website laten maken

Website laten maken op maat

  • Kreeg te titel “best communicerende voetbal website”. (Excerlsior)
  • Bezoekers blijven 67,8% langer op de nieuwe website dan op de oude. (flexpower)
  • De webshop breekt elk jaar verkoop records. (Navacqs)
  • De hoeveelheid bezoekers, die naar de contactpagina gaan, is gestegen met 52%. (HRV Group)
  • De snelheid van de website is met 25% toegenomen. (Led XL)

Een websites gebouwd om te kunnen scoren in Google, die bezoekers aanzetten tot actie. Hoe wij te werk gaan? Lees hieronder het traject dat wij altijd doorlopen om de gewenste doelen te realiseren.

Hoe ziet een website traject eruit?

Strategie

Kick off
Seo nulmeting

Ontwerp & ontwikkeling

Ontwerp homepagina
Ontwerp vervolgpagina
Bouw website

Testfase

Testen of de website naar wens is
Feedback verwerken

Oplevering

 Invullen definitieve content
Website gaat live

Onderhoud & service

Update website (SLA)
Updaten plugins voor extra veiligheid
Support bij vragen en problemen
Online vindbaar worden (SEO)

Het belang van website onderhoud

Evaluatie

Groei en ontwikkeling meten
Waar liggen de kansen

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

anwb logo
excelsior logo
logo_adejong
allseas logo

Voor wie werken we?

Van ons krijg je altijd snel een antwoord. Bovendien kun je gebruik maken van onze bovengemiddelde kennis op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid, conversie, ontwikkeling in WordPress en online marketing. We sparren veelvuldig met de marketing- of communicatiemanager en werken ook voor communicatie- en reclamebureaus. Zelfs als het design er geregeld is. Wij willen bovenal blije klanten. Al 10 jaar.

Onze projecten zijn altijd maatwerk. We werken in alle sectoren, maar vooral in:

Red Melon kan helpen met design, development, strategie, support en content.

9,4 voor klanttevredenheid

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

imascc

Meer met WordPress

WordPress draait op maar liefst 31% van alle websites wereldwijd en bewijst hiermee dat het breed inzetbaar is voor allerlei soorten websites. Een oplossing in WordPress is dan ook bijna altijd mogelijk. Niet met standaard thema’s. In ons blog lees je meer over de nadelen van een standaard WordPress template. Op welke manier dan wel? We raden altijd een custom template aan. Maatwerk in WordPress dus. Ons team van specialisten denkt mee op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid, conversie, ontwikkeling en online marketing.

Voor veel oplossingen is er door de populariteit van WordPress een plugin beschikbaar. Of een API (Application Programming Interface), die ervoor zorgt dat andere software communiceert met WordPress. Voordeel van een API is dat er meer mogelijk is dan met een WordPress-plugin. Onze developers kunnen op basis van documentatie van de softwarefabrikant bepalen wat mogelijk is.  Zo kan een koppeling met een CRM door middel van een API handig zijn, maar kunnen we ook overweg met XML-feeds, API’s voor vacatures, multisites, inschrijfformulieren met koppelingen, crosspostings, referentiemodules, aparte downloadmodules of content segmentkoppelingen.

Alle voordelen van WordPress op een rijtje.

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, TWD

WordPress website maken: en daarna?

Van tevoren kun je van alles verzinnen. Pas als de website online staat kun je meten of alles ook loopt zoals je vooraf dacht. Daarom houden we vinger aan de pols. Na drie maanden plannen we een meeting om de website te evalueren.

Wat bekijken we in deze meeting? Welke pagina’s scoren wel en welke niet. Op welke pagina wordt niet doorgeklikt. Waarom wordt er op een bepaalde button niet geklikt. Heeft dit te maken met de positie., de kleur, de grootte?

Op basis van al deze gegevens gaan we aanpassingen doen en na drie maanden weer meten. Waarom? Om op deze manier de meest optimale website te krijgen.

Meer weten? Bel ons. Vinden we leuk!

wordpress ontwikkelaars

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

WordPress met Mailchimp

Een van de meest gevraagde plugins is zonder twijfel Mailchimp. Hoe komt dat? Mailchimp is de populairste nieuwsbrief software van dit moment. Een koppeling met WordPress is door ons zo te maken. Bovendien werkt het erg prettig en automatisch, waardoor je tijd over hebt voor andere zaken.

Plaats op je WordPress website de mogelijkheid om je in te schrijven als bezoeker. Alle aanmeldingen komen vanuit WordPress rechtstreeks in Mailchimp. Vanuit Mailchimp stuur je dan makkelijk je nieuwsbrief naar je mailinglijst.

Waarom een WordPress website laten maken?

Wij zijn zelf fan van WordPress, maar waarom zou jij een WordPress website laten maken?

WordPress is het populairste open bron pakket, waardoor er veel uitleg beschikbaar is. Bovendien is er wereldwijd inmiddels al veel ontwikkeld, wat de snelheid van de oplevering van de website en de kosten ten goede komt. Als je je WordPress website ergens anders hebt laten bouwen, kunnen wij ‘m makkelijk in beheer overnemen, aanpassen of zelfs verhuizen.

Wil je meer weten waarom je voor WordPress zou moeten kiezen, lees dan ons blog hierover.

website laten maken
online gevonden worden

WordPress en gevonden worden

WordPress is door iedereen goed bij te houden. Teksten en foto’s kun je makkelijk toevoegen. Ook het regelen van de vindbaarheid van alle aparte pagina’s is prima te doen. Veel van onze klanten kunnen zelf pagina’s toevoegen en hierop nieuwe zoekwoorden plaatsen, om beter gevonden te worden in Google.

WordPress helpt je om op deze manier de vindbaarheid van de website te vergroten. Het mooie is dat je dit zelf kunt doen zonder technische kennis. Onze eigen WordPress ontwikkelaars kunnen het eerst natuurlijk even uitleggen. Kijk voor meer info op onze speciale WordPress Den Haag pagina of check even waarom Red Melon een echte WordPress specialist is.

Ook een WordPress website laten maken?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.