WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken? Je wilt een goede nieuwe site? Jullie huidige site is al wat ouder en je begint je inmiddels een beetje te schamen. Branchegenoten hebben namelijk wel een goede nieuwe website. Bezoekers zien jullie daardoor als minder geschikt. De betrokkenheid is ver te zoeken en niemand vult het contactformulier in.

Op zoek naar een partij die extra inbreng en advies kan geven bij alleen nog maar een idee? Een bureau nodig die zowel ontwerpt als realiseert? Met bovenmatig verstand van WordPress? Dan hebben we de oplossing voor je!

Wij doen WordPress. Alleen maar WordPress. We communiceren snel, zijn resultaatgericht en werken al meer dan 10 jaar samen met tevreden klanten. Wij zijn Red Melon en houden van WordPress. En van mail.

We doen dit vanuit Den Haag. Dicht bij de snelweg met veel klanten in en rond Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Onze projecten zijn altijd maatwerk. Ook maken we veel websites voor de volgende sectoren:

Wij kunnen dan ook met trots enkele voorbeelden laten zien en referenties geven van klanten die tevreden zijn met een WordPress webdesign. We werken samen met klanten, maar ook met verschillende reclame-, communicatie- en marketingbureaus.

wordpress specialist

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

woocommerce

WordPress Webshop

De stijging van een WordPress webshop niet te stoppen. Vaak wordt een webshop met WordPress WooCommerce (met een marktaandeel van 30%) eerst zelf gebouwd of door de buurjongen. Op het moment dat je bedrijf iets wil aanpassen, zit de beperkte kennis de groei van zowel de webshop, als het bedrijf in de weg.

Gelukkig is er Red Melon. Jouw webwinkel zal niet de eerste zijn die op dit moment issues heeft die opgelost moeten worden. We dromen zelfs in WordPress.

Alles kan perfect worden geïmplementeerd in WordPress, waardoor je alles binnen 1 login kunt doen en ook binnen WooCommerce ziet alles eruit als in wordPress. Bovendien kunnen we iDeal, Ogone, Pay.nl of andere betaalmogelijkheden snel intergreren.

Mogelijkheden van WordPress

Hier kun je WordPress voor gebruiken:

  • WordPress blog maken
  • webshop/webwinkel maken
  • professionele/corporate website

Een blog maken met WordPress is waar bijna iedereen dit van kent. De start hiervan is al weer meer dan 10 jaar geleden en inmiddels gebruikt ook meer dan 30% van alle wegwinkels in de wereld de webshop plugin WooCommerce als software van de webshop.

Veel partijen zien inmiddels ook de grootte en de mogelijkheden van WordPress en komen met eigen API’s en plugins, waardoor een professionele website steeds meer mogelijkheden krijgt. Denk hierbij aan partijen als Exact, Datawire, Carerix (bekijk het voorbeeld hiervan bij Allseas) en bedrijven die betaalmogelijkheden aanbieden.

wordpress foerver

Klantenbeoordelingen

  • Beoordeling: 9.4 uit 18 reviews

WordPress website maken

Een website maken met WordPress, hoe begin je? Voordat we een website bouwen met WordPress, beginnen met een wireframe of design en altijd eerst met de homepagina, zodat meteen duidelijk is waar alle onderdelen komen te staan.

We gaan hierbij uit van het vooraf bepaalde doel van de website. Een WordPress website laten maken zonder eerst het doel van de site te hebben bepaald, is eenvoudig als in de auto stappen zonder dat je hebt bepaald waar je naartoe wilt. Je komt nergens!

Het doel bepaalt de uitstraling en waar alle onderdelen op de pagina komen te staan.

Hierin kunnen we helpen:

  • WordPress websites
  • WordPress webshops
  • API koppelingen
  • Plugins

Ook kunnen we je helpen met zoekoptimalisatie en online marketing. We zijn goed in het verhogen van conversie, verlagen van de bounce rate en weten hoe we een WordPress kunnen beveiligen.

wordpress ontwikkelaars

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, TWD

WordPress met Mailchimp

Een van de meest gevraagde plugins is zonder twijfel Mailchimp. Hoe komt dat? Mailchimp is de populairste nieuwsbrief software van dit moment. Een koppeling met WordPress is door ons zo te maken. Bovendien werkt het erg prettig en automatisch, waardoor je tijd over hebt voor andere zaken.

Plaats op je WordPress website de mogelijkheid om je in te schrijven als bezoeker. Alle aanmeldingen komen vanuit WordPress rechtstreeks in Mailchimp. Vanuit Mailchimp stuur je dan makkelijk je nieuwsbrief naar je mailinglijst.

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Waarom een WordPress website laten maken?

Wij zijn zelf fan van WordPress, maar waarom zou jij een WordPress website laten maken?

WordPress is het populairste open bron pakket, waardoor er veel uitleg beschikbaar is. Bovendien is er wereldwijd inmiddels al veel ontwikkeld, wat de snelheid van de oplevering van de website en de kosten ten goede komt. Als je je WordPress website ergens anders hebt laten bouwen, kunnen wij ‘m makkelijk in beheer overnemen, aanpassen of zelfs verhuizen.

Wil je meer weten waarom je voor WordPress zou moeten kiezen, lees dan ons blog hierover.

website laten maken
wordpress seo

WordPress en gevonden worden

WordPress is door iedereen goed bij te houden. Teksten en foto’s kun je makkelijk toevoegen. Ook het regelen van de vindbaarheid van alle aparte pagina’s is prima te doen. Veel van onze klanten kunnen zelf pagina’s toevoegen en hierop nieuwe zoekwoorden plaatsen, om beter gevonden te worden in Google.

WordPress helpt je om op deze manier de vindbaarheid van de website te vergroten. Het mooie is dat je dit zelf kunt doen zonder technische kennis. Onze eigen WordPress ontwikkelaars kunnen het eerst natuurlijk even uitleggen. Kijk voor meer info op onze speciale WordPress Den Haag pagina of check even waarom Red Melon een echte WordPress specialist is.

Ook een WordPress website laten maken?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.