WordPress website laten maken

Resultaten van website die jullie voorgingen

 • Kreeg de titel “best communicerende voetbal website”. (Excerlsior)
 • Bezoekers blijven 67,8% langer op de nieuwe website dan op de oude. (flexpower)
 • De webshop breekt elk jaar verkoop records. (Navacqs)
 • De hoeveelheid bezoekers, die naar de contactpagina gaan, is gestegen met 52%. (HRV Group)
 • De snelheid van de website is met 25% toegenomen. (Led XL)

Een webdesign ontworpen en gebouwd om te kunnen scoren in Google en vervolgens de doelgroep aanzet tot actie. Hoe wij te werk gaan? Lees hieronder het traject dat wij altijd doorlopen om de gewenste doelen te realiseren.

Professionele WordPress website laten maken - casus HVR

Website laten maken bij Red Melon

Strategie

Kick off
Seo nulmeting

Ontwerp & ontwikkeling

Ontwerp homepagina
Ontwerp vervolgpagina
Bouw website

Waaraan voldoet een goed webdesign

Testfase

Testen of de website naar wens is
Feedback verwerken

Oplevering

 Invullen definitieve content
Website gaat live

Onderhoud & service

Update website (SLA)
Updaten plugins voor extra veiligheid
Support bij vragen en problemen
Online vindbaar worden (SEO)

Het belang van website onderhoud

Evaluatie

Groei en ontwikkeling meten
Waar liggen de kansen

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

anwb logo
excelsior logo
logo_adejong
allseas logo

Voor wie werken we?

Red Melon is altijd snel te bereiken waardoor jij direct antwoord hebt op jouw vragen. Bovendien kun je gebruik maken van onze bovengemiddelde kennis op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid, conversie, ontwikkeling in WordPress en online marketing. We sparren veelvuldig met de marketing- of communicatiemanager en werken ook voor communicatie- en reclamebureaus. Zelfs als het design er geregeld is. Wij willen bovenal blije klanten. Al 10 jaar.

Onze projecten zijn altijd maatwerk. We werken in alle sectoren, maar vooral in:

Red Melon kan helpen met design, development, strategie, support en content.

Professioneel webdesign voorbeeld Elaumad

Wat kost een website laten maken?

De prijs van een nieuwe website laten maken liggen enorm uiteen. Zo kan je al voor een paar honderd euro een website vinden. Wij willen je alvast waarschuwen. Deze websites zijn altijd in een standaard template gemaakt. Dit breng enorm veer beperkingen met zich mee.

Bij Red Melon werken we niet met standaard templates, maar met websites op maat ontworpen en ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij geen standaard prijzen voor jullie website communiceren. Dit zal afhangen van veel factoren zoals: aantal te ontwerpen pagina’s, meertalig, extra functies, webshop enz.

Bij Red Melon is het altijd mogelijk of een indicatie of vrijblijvende offerte aan te vragen. Neem gerust contact op dan bespreken we samen jullie wensen en de mogelijkheden.

9,4 voor klanttevredenheid

 • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

Professionele website laten maken door een webdesing bureau

Waarom een website laten bouwen in WordPress?

WordPress draait op maar liefst 31% van alle websites wereldwijd en bewijst hiermee dat het breed inzetbaar is voor allerlei soorten websites. Een oplossing in WordPress is dan ook bijna altijd mogelijk. Niet met standaard thema’s. Wil jij zelf een website maken met een standaard template? Lees dan eerst ons blog zodat jij de nadelen van een standaard WordPress template kent.

Hoe maak je een goed werkende website? We raden altijd een custom template aan. Maatwerk in WordPress dus. Ons team van specialisten denkt mee op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid, conversie, ontwikkeling en online marketing.

Voor veel oplossingen is er door de populariteit van WordPress een plugin beschikbaar. Of een API (Application Programming Interface), die ervoor zorgt dat andere software communiceert met WordPress. Voordeel van een API is dat er meer mogelijk is dan met een WordPress-plugin. Onze developers kunnen op basis van documentatie van de softwarefabrikant bepalen wat mogelijk is.  Zo kan een koppeling met een CRM door middel van een API handig zijn, maar kunnen we ook overweg met XML-feeds, API’s voor vacatures, multisites, inschrijfformulieren met koppelingen, crosspostings, referentiemodules, aparte downloadmodules of content segmentkoppelingen.

Alle voordelen van WordPress op een rijtje.

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, TWD

Professionele website en optimaal presteren

Van tevoren kun je van alles verzinnen. Pas als de website online staat kun je meten of alles ook loopt zoals je vooraf dacht. Daarom houden we vinger aan de pols. Na drie maanden plannen we een meeting om de website te evalueren.

Wat bekijken we in deze meeting? Welke pagina’s scoren wel en welke niet. Op welke pagina wordt niet doorgeklikt. Waarom wordt er op een bepaalde button niet geklikt. Heeft dit te maken met de positie, de kleur, de grootte?

Op basis van al deze gegevens gaan we aanpassingen doen en na drie maanden weer meten. Waarom? Om op deze manier de meest optimale en professionele website te krijgen.

Meer weten? Bel ons. Vinden we leuk!

wordpress ontwikkelaars

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

WordPress met Mailchimp

Een van de meest gevraagde plugins is zonder twijfel Mailchimp. Hoe komt dat? Mailchimp is de populairste nieuwsbrief software van dit moment. Een koppeling met WordPress is door ons zo te maken. Bovendien werkt het erg prettig en automatisch, waardoor je tijd over hebt voor andere zaken.

Plaats op je WordPress website de mogelijkheid om je in te schrijven als bezoeker. Alle aanmeldingen komen vanuit WordPress rechtstreeks in Mailchimp. Vanuit Mailchimp stuur je dan makkelijk je nieuwsbrief naar je mailinglijst.

WordPress plugin Mailchimp in nieuwe website implementeren
webdesign mobiel

Webdesign op maat

Een webdesign is een essentieel onderdeel bij het maken van een nieuwe website. Een webdesign moet er natuurlijk mooi uitzien en passen bij de huisstijl van jullie organisatie. We gaan samen rond de tafel zitten om onze meningen en ideeën uit te wisselen. Maar! Wij letten op meer dan alleen een mooi uiterlijk.

Een goed webdesign is in onze ogen:

 • Ontworpen op de gewenste doelen te behalen.
 • Ontworpen naar aanleiding van de nieuwste trends en wensen van de gebruiker.
 • Is eenvoudig te begrijpen en gebruiken door de bezoeker.
 • Werkt op elk apparaat.
 • Te gebruiken in WordPress.

Online vindbaarheid‌‌ verbeteren

WordPress is door iedereen goed bij te houden. Teksten en foto’s kun je makkelijk toevoegen. Ook het regelen van de vindbaarheid van alle aparte pagina’s is prima te doen. Veel van onze klanten kunnen zelf pagina’s toevoegen en hierop nieuwe zoekwoorden plaatsen, om beter gevonden te worden in Google.

WordPress helpt je om op deze manier de vindbaarheid van de website te vergroten. Het mooie is dat je dit zelf kunt doen zonder technische kennis. Is online vindbaarheid belangrijk voor jullie website en wil je dit liever professioneel aanpakken? Red Melon kan je ook hierbij helpen. Neem een kijkje op onze SEO pagina en lees al onze mogelijkheden op het gebied van beter gevonden worden door de doelgroep.

online gevonden worden door zoekmachine optimalisatie voor Google

Ook een WordPress website laten maken?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.