WordPress website laten maken

Website laten maken in WordPress

Een WordPress website laten bouwen op maat? De website past niet meer bij het bedrijf of er is nog geen website. De concurrentie heeft goede websites en jullie moeten nu in actie komen. Iedereen schaamt zich voor jullie huidige site. De nieuwe site moet voor meer bezoekers en meer klanten zorgen.

De oplossing is hier! Wij maken professionele websites. In WordPress. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik en onze klanten beoordelen Red Melon met een 9,4.

Een corporate website laten bouwen? Profiteer van onze expertise in vele branches en onze snelheid. We dragen bewezen oplossingen aan en stellen de juiste vragen. We sparren bovendien vaak met marketingafdelingen. De afgelopen 12 jaar hebben we dan ook al meer dan 300 bedrijven geholpen.

Onze projecten zijn altijd maatwerk. Waarom? Zo voorkomende we veel technische problemen. We werken in alle sectoren. Hieronder een paar voorbeelden:

Wij laten met trots enkele voorbeelden zien met aanwijsbare resultaten. Klanten die we aan betere professionele WordPress websites hebben geholpen. Red Melon helpt bij design, development, strategie en online vindbaarheid.

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

anwb logo
excelsior logo
KBL logo
allseas logo
Wordpress mobiel

WordPress Website Laten Maken: Oplossingen

Een website laten bouwen in WordPress? Wij doen de hele dag letterlijk niets anders.

Op welke manier kun je het beste je producten of diensten tonen. Hoe belangrijk zijn vacatures op de nieuwe website en op welke manier kun je deze het beste weergeven. Veel bedrijven die bij ons een professionele website laten maken zijn trots op hun certificaten. Wij weten inmiddels waar deze het beste geplaatst kunnen worden.

Hoe ziet de toekomst van het web eruit en kun je daar alvast op inspelen? Wij weten het! Wordt er al gewerkt met een CRM-systeem, maar moet deze gekoppeld worden aan de nieuwe WordPress website? Kunnen we en is ons dagelijks werk.

Klantenbeoordelingen

 • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 23 beoordelingen bij Feedback Company

Mogelijkheden voor WordPress websites

Een website laten maken met WordPress. Wat voor soort websites zijn daar geschikt voor?

 • een corporate website;
 • een systeem of webapplicatie;
 • webshop/webwinkel/ecommerce;
 • een elearning website;
 • een project website
 • een intranet

Kortom, alle vormen van websites zijn mogelijk met WordPress. Inmiddels gebruikt ook meer dan 30% van alle webwinkels in de wereld de webshop plugin WooCommerce als software van de webshop.

Moet er een koppeling met bestaande software, dan is deze vaak het makkelijkste te koppelen met een WordPress website. Waarom? Omdat WordPress de marktleider is en een koppeling met WordPress betekent meteen een groot bereik.  De laatste jaren zien we dan ook een toenemende vraag naar systemen met een WordPress website als basis.

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan even contact met ons op en vraag naar Stephan.

responsive webdesign bij website laten maken

Werkwijze WordPress Website Laten Maken

Hoe gaan wij te werk bij een WordPress website? De belangrijkste vraag die we stellen is: wat moet het doel worden van de nieuwe WordPress website?

Verder is het van belang om de doelgroep of verschillende doelgroepen voor de nieuwe website te bepalen. Samen met de navigatie en gewenste functionaliteiten voor de nieuwe WordPress website. Als er al een idee is voor de structuur, dan zien wij die graag. We kijken dan samen met onze UX-specialist naar de gebruiksvriendelijkheid. Kan een bezoeker snel en makkelijk zijn weg vinden.

Bovendien ontvangen we graag de data van de oude website om te kijken of we daar nog interessante gegevens kunnen halen, die we kunnen gebruiken bij de nieuwe WordPress website. Het is zonde om dat niet te doen. Niet alles aan een oude website is slecht.

In de kickoff meeting bespreken we alle punten in een groter gezelschap en hierna gaan we ontwerpen. Op het moment dat alle pagina’s voor de nieuwe website zijn gemaakt, wordt er duidelijk welke content nodig is. Daarna komt de testversie en kan de nieuwe WordPress website gevuld gaan worden met teksten.

wordpress ontwikkelaars

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, TWD

wordpress seo

Online vindbaarheid WordPress website

Hoe zit het eigenlijk met de online vindbaarheid van een WordPress website? Dat zit echt heel erg goed. Een WordPress website zorgt al voor 80 tot 90 procent van de zoekmachine optimalisatie, volgens Google (bron: hier).

In het kort, een WordPress website heeft:

 • Search-engine vriendelijke URLs
 • Superkrachtige SEO tools als Yoast

Bovendien weten wij ook hoe we de nieuwe WordPress website zo moeten programmeren, zodat Google ‘m makkelijker vindt. Een goede structuur, de juiste benamingen en de juiste koppen (H1, H2, etc) helpen al heel veel weten wij uit ervaring.

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Layout omzetten naar WordPress

Wij maken het ontwerp (de layout) en zetten deze om naar een WordPress website. We kunnen alles ook omzetten als het ontwerp er al is. Hou er rekening mee dat het volgens een grid is opgemaakt en vergeet alle UX-zaken niet!

Wat doen we nooit? We zullen nooit een (deel van een) bestaand WordPress template gebruiken voor een nieuwe website. We bouwen dus altijd een nieuw thema van de grond af op. Waarom?

 • Je hebt een korte, lichte code, mede omdat we gebruik maken van een soort super CSS, namelijk Sass. Dit komt de laadtijd ten goede en Google stelt dit ook als 1 van zijn belangrijke eisen.
 • Je hebt geen last van overbodige features waar je je een weg doorheen moet banen
 • Op deze manier kun je later makkelijk opschalen zonder problemen.

Hoe veilig is een WordPress website

We krijgen veel vragen over de veiligheid van WordPress. Logisch, want er verschijnen regelmatig berichten over hacks. Waar gaat dat mis dan?

De belangrijkste oorzaken van hacks bij WordPress websites komen door:

 • Hosting. Wij werken uitsluitend samen met een beperkt aantal betrouwbare partijen.
 • WordPress template (thema). Wij maken nooit gebruik van standaard thema’s, waar de belangrijkste oorzaak ligt.

Verder installeren we bijvoorbeeld Wordfence, dé WordPress security plugin, bij alle professionele WordPress websites die we bouwen. Onze ervaring is dat de combinatie goede hosting, op maat gemaakt thema en het regelmatig updaten van WordPress zelf en de plugins voldoende is om een veilige website te hebben en te houden.

Wordfence logo

Ook een WordPress website laten maken?

Summary
wordpress website laten maken
Service Type
wordpress website laten maken
Provider Name
Red Melon,
Laan van Waalhaven 82,Nederland-2497 GP,
Telephone No.0703316654
Area
Nederland
Description
Website laten maken in WordPress? Maak kennis met onze specialisten. We werken al meer dan 12 jaar voor tevreden klanten.
50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.