WordPress website laten maken

Website laten maken in WordPress

Een WordPress website laten maken op maat? Er is nog geen website of de website past niet meer bij het bedrijf. Er zijn plannen en hebt hulp nodig. De concurrentie heeft wel een goede website en achterblijven kan niet voor jullie bedrijf. Iedereen schaamt zich voor de huidige site. De nieuwe site moet voor meer traffic zorgen.

De oplossing is hier! Wij doen WordPress. Alleen maar WordPress, met websites die zoekmachinevriendelijk zijn, die bezoekers aanzetten tot actie, die makkelijk zijn in het gebruik en Red Melon scoort een 9,6 op klanttevredenheid.

Ervaar onze snelle service en expertise met WordPress. Goede ideeën nodig? We horen vaak dat we spot-on zijn. Wij ontwerpen een uniek webdesign dat volledig aansluit op jullie bedrijf. Al meer dan 10 jaar bouwen wij WordPress websites voor blije klanten. Ook communicatie- en reclamebureaus helpen we met het behouden van tevreden klanten.

Onze projecten zijn altijd maatwerk. We werken in alle sectoren. Hieronder een paar voorbeelden:

 • transport – (case)
 • industrie – (case)
 • vastgoed – (case)
 • offshore/marine – (case)
 • reizen – (case)

Wij laten met trots enkele voorbeelden zien van klanten die we aan betere WordPress websites hebben geholpen. Red Melon kan helpen met design, development, strategie, support en content.

wordpress specialist

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

anwb logo
excelsior logo
KBL logo
allseas logo
wordpress forever

Oplossingen binnen WordPress

Problemen met een website laten maken? We ontwerpen en ontwikkelen alle websites in WordPress: makkelijk in gebruik en universeel. Er zijn veel plugins beschikbaar, alleen welke zijn goed en welke wat minder? Omdat wij werkelijk dag en nacht met WordPress bezig zijn, kunnen wij inmiddels wel bepalen wat de beste oplossing is. Voldoen ze allemaal niet, dan passen we koppelingen of plugins aan. En anders schrijven we ze zelf op maat.

Zo kan een koppeling met een CRM handig zijn, maar ook kunnen we overweg met XML-feeds, vacatures, multisites, inschrijfformulieren die net iets meer eisen, crosspostings, referentiemodules, aparte downloadmodules of content segmentkoppelingen.

Klantenbeoordelingen

 • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 23 beoordelingen bij Feedback Company

Mogelijkheden van WordPress

Waar kun je WordPress voor gebruiken? Wij gebruiken het grootste CMS te wereld vooral voor:

 • een corporate website;
 • een systeem of webapplicatie;
 • webshop/webwinkel;

Een blog maken met WordPress is waar bijna iedereen dit van kent. De start hiervan is al weer meer dan 10 jaar geleden en inmiddels gebruikt ook meer dan 30% van alle webwinkels in de wereld de webshop plugin WooCommerce als software van de webshop.

Veel partijen zien inmiddels ook de grootte en de mogelijkheden van WordPress en komen met eigen API’s en plugins, waardoor een professionele website steeds meer mogelijkheden krijgt. Denk hierbij aan partijen als Exact, Datawire, Carerix (bekijk het voorbeeld hiervan bij Allseas) en bedrijven die betaalmogelijkheden aanbieden. De laatste jaren zien we een toenemende vraag naar systemen met WordPress als basis.

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan even contact met ons op en vraag naar Stephan.

responsive webdesign

WordPress website maken

Een website laten maken met WordPress, maar waar te beginnen? Je hebt wel een idee, maar nog niet helemaal. Geen probleem, want we denken mee. We helpen met het ontwerp, met de gebruiksvriendelijkheid (met afgestudeerde UX-designers) en met de implementatie van WordPress.

We gaan hierbij uit van het vooraf bepaalde doel van de website. Een WordPress website laten maken zonder eerst het doel van de site te hebben bepaald, is eenvoudig als in de auto stappen zonder dat je hebt bepaald waar je naartoe wilt. Je komt nergens!

Het doel bepaalt de uitstraling en waar alle onderdelen op de pagina komen te staan.

Hierin kunnen we helpen:

 • WordPress websites
 • WordPress webshops
 • API koppelingen
 • Plugins

Ook kunnen we je helpen met zoekoptimalisatie en online marketing. We zijn goed in het verhogen van conversie, verlagen van de bounce rate en natuurlijk weten we hoe je een WordPress beter kunt beveiligen.

Meer weten? Bel ons. Vinden we leuk!

wordpress ontwikkelaars

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, TWD

WordPress met Mailchimp

Een van de meest gevraagde plugins is zonder twijfel Mailchimp. Hoe komt dat? Mailchimp is de populairste nieuwsbrief software van dit moment. Een koppeling met WordPress is door ons zo te maken. Bovendien werkt het erg prettig en automatisch, waardoor je tijd over hebt voor andere zaken.

Plaats op je WordPress website de mogelijkheid om je in te schrijven als bezoeker. Alle aanmeldingen komen vanuit WordPress rechtstreeks in Mailchimp. Vanuit Mailchimp stuur je dan makkelijk je nieuwsbrief naar je mailinglijst.

mailchimp-wordpress

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Waarom een WordPress website laten maken?

Wij zijn zelf fan van WordPress, maar waarom zou jij een WordPress website laten maken?

WordPress is het populairste open bron pakket, waardoor er veel uitleg beschikbaar is. Bovendien is er wereldwijd inmiddels al veel ontwikkeld, wat de snelheid van de oplevering van de website en de kosten ten goede komt. Als je je WordPress website ergens anders hebt laten bouwen, kunnen wij ‘m makkelijk in beheer overnemen, aanpassen of zelfs verhuizen.

Wil je meer weten waarom je voor WordPress zou moeten kiezen, lees dan ons blog hierover.

wordpress seo

WordPress en gevonden worden

WordPress is door iedereen goed bij te houden. Teksten en foto’s kun je makkelijk toevoegen. Ook het regelen van de vindbaarheid van alle aparte pagina’s is prima te doen. Veel van onze klanten kunnen zelf pagina’s toevoegen en hierop nieuwe zoekwoorden plaatsen, om beter gevonden te worden in Google.

WordPress helpt je om op deze manier de vindbaarheid van de website te vergroten. Het mooie is dat je dit zelf kunt doen zonder technische kennis. Onze eigen WordPress ontwikkelaars kunnen het eerst natuurlijk even uitleggen. Kijk voor meer info op onze speciale WordPress Den Haag pagina of check even waarom Red Melon een echte WordPress specialist is.

Ook een WordPress website laten maken?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.