WordPress website laten maken

Website laten maken in WordPress

Een WordPress website laten maken op maat? De website is verouderd? Het bedrijf is verder dan de website? Aanpassingen doen lukt nauwelijks. De concurrentie heeft een goede website en je bedrijf is op zoek naar een betere. Niemand neemt contact op via de site. Je promoot jullie huidige website nauwelijks meer, omdat je je ervoor schaamt.

Kortom, er liggen plannen en jullie hebben de juiste hulp nodig. Genoeg van onbetrouwbare developers die een project niet aankunnen? De oplossing is hier! Wij doen WordPress. Alleen maar WordPress, met websites gebouwd om te kunnen scoren in Google, die bezoekers aanzetten tot actie, die makkelijk zijn in het gebruik en Red Melon scoort een 9,4 op klanttevredenheid.

wordpress redmelon
stappen website laten maken

Hoe ziet een website traject eruit?

Allereerst zijn we benieuwd naar welk probleem er is. Daar moet een oplossing voor komen, alleen hoe? Doordat wij al meer dan tien jaar WordPress websites bouwen, zijn we al veel beginnersfouten en valkuilen tegengekomen. Daar hoef je je bij ons dus geen zorgen over te maken. Dit is veruit de belangrijkste vraag: wat is het doel van de website of applicatie. Daar bouwen we het geheel omheen. Het doel bepaalt de website, de elementen, de route die een bezoeker op de website moet gaan afleggen.

Verder zijn navigatie en functionaliteiten uiteraard van belang. En vergeet de vragen niet als: hoe wil je dat bezoekers contact met je bedrijf opnemen? Als we alles helder hebben dan maken we een scope en zetten alles op een rij. Hierna volgt een kick-off meeting en aan de hand daarvan een wireframe en/of design, altijd op maat.

Daarna gaan onze programmeurs aan de slag. Van begin tot eind kun je rekening houden met een doorlooptijd van 2 a 3 maanden, met een uitloop tot 5 maanden.

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan even contact met ons op en vraag naar Stephan of Stefan. Of Timo. Of Max. Of iemand anders.

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

anwb logo
excelsior logo
KBL logo
allseas logo

Voor wie werken we?

Van ons krijg je altijd snel een antwoord. Bovendien kun je gebruik maken van onze bovengemiddelde kennis op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid, conversie, ontwikkeling in WordPress en online marketing. We sparren veelvuldig met de marketing- of communicatiemanager en werken ook voor communicatie- en reclamebureaus. Zelfs als het design er geregeld is. Wij willen bovenal blije klanten. Al 10 jaar.

Onze projecten zijn altijd maatwerk. We werken in alle sectoren, maar vooral in:

  • transport
  • industrie
  • vastgoed
  • offshore/marine
  • techniek

Red Melon kan helpen met design, development, strategie, support en content.

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

wordpress-api

Meer met WordPress

WordPress draait op maar liefst 31% van alle websites wereldwijd en bewijst hiermee dat het breed inzetbaar is voor allerlei soorten websites. Een oplossing in WordPress is dan ook bijna altijd mogelijk. Niet met standaard thema’s. In ons blog lees je meer over de nadelen van een standaard WordPress template. Op welke manier dan wel? We raden altijd een custom template aan. Maatwerk in WordPress dus. Ons team van specialisten denkt mee op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid, conversie, ontwikkeling en online marketing.

Voor veel oplossingen is er door de populariteit van WordPress een plugin beschikbaar. Of een API (Application Programming Interface), die ervoor zorgt dat andere software communiceert met WordPress. Voordeel van een API is dat er meer mogelijk is dan met een WordPress-plugin. Onze developers kunnen op basis van documentatie van de softwarefabrikant bepalen wat mogelijk is.  Zo kan een koppeling met een CRM door middel van een API handig zijn, maar kunnen we ook overweg met XML-feeds, API’s voor vacatures, multisites, inschrijfformulieren met koppelingen, crosspostings, referentiemodules, aparte downloadmodules of content segmentkoppelingen.

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, TWD

WordPress website maken: en daarna?

Van tevoren kun je van alles verzinnen. Pas als de website online staat kun je meten of alles ook loopt zoals je vooraf dacht. Daarom houden we vinger aan de pols. Na drie maanden plannen we een meeting om de website te evalueren.

Wat bekijken we in deze meeting? Welke pagina’s scoren wel en welke niet. Op welke pagina wordt niet doorgeklikt. Waarom wordt er op een bepaalde button niet geklikt. Heeft dit te maken met de positie., de kleur, de grootte?

Op basis van al deze gegevens gaan we aanpassingen doen en na drie maanden weer meten. Waarom? Om op deze manier de meest optimale website te krijgen.

Meer weten? Bel ons. Vinden we leuk!

wordpress ontwikkelaars

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

WordPress met Mailchimp

Een van de meest gevraagde plugins is zonder twijfel Mailchimp. Hoe komt dat? Mailchimp is de populairste nieuwsbrief software van dit moment. Een koppeling met WordPress is door ons zo te maken. Bovendien werkt het erg prettig en automatisch, waardoor je tijd over hebt voor andere zaken.

Plaats op je WordPress website de mogelijkheid om je in te schrijven als bezoeker. Alle aanmeldingen komen vanuit WordPress rechtstreeks in Mailchimp. Vanuit Mailchimp stuur je dan makkelijk je nieuwsbrief naar je mailinglijst.

mailchimp-wordpress
wordpress seo

WordPress en gevonden worden

WordPress is door iedereen goed bij te houden. Teksten en foto’s kun je makkelijk toevoegen. Ook het regelen van de vindbaarheid van alle aparte pagina’s is prima te doen. Veel van onze klanten kunnen zelf pagina’s toevoegen en hierop nieuwe zoekwoorden plaatsen, om beter gevonden te worden in Google.

WordPress helpt je om op deze manier de vindbaarheid van de website te vergroten. Het mooie is dat je dit zelf kunt doen zonder technische kennis. Onze eigen WordPress ontwikkelaars kunnen het eerst natuurlijk even uitleggen. Kijk voor meer info op onze speciale WordPress Den Haag pagina of check even waarom Red Melon een echte WordPress specialist is.

Waarom een WordPress website laten maken?

Wij zijn zelf fan van WordPress, maar waarom zou jij een WordPress website laten maken?

WordPress is het populairste open bron pakket, waardoor er veel uitleg beschikbaar is. Bovendien is er wereldwijd inmiddels al veel ontwikkeld, wat de snelheid van de oplevering van de website en de kosten ten goede komt. Als je je WordPress website ergens anders hebt laten bouwen, kunnen wij ‘m makkelijk in beheer overnemen, aanpassen of zelfs verhuizen.

Wil je meer weten waarom je voor WordPress zou moeten kiezen, lees dan ons blog hierover.

website laten maken

Hierbij behaalden we betere resultaten. Bekijk hoe!

Ook een WordPress website laten maken?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.