WordPress website laten maken

Tijd voor een website die presteert?

Een WordPress website laten maken? De website past niet meer bij het bedrijf of er is nog geen website. De concurrentie heeft goede websites en actie is vereist. Iedereen schaamt zich voor jullie huidige site. De nieuwe site moet voor meer bezoekers en meer klanten zorgen.

De oplossing is hier! Wij maken professionele websites. In WordPress. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik en onze klanten beoordelen Red Melon met een 9.6.

Bekijk onze werkwijze

Case studies: Onze WordPress websites

Resultaten

Onze stelregel is: de nieuwe website moet beter presteren dan de oude. Hoe doen we dit? Door veel data te analyseren en daarvan te leren. Deze kennis delen we met onze nieuwe klanten. Onderstaande resultaten hebben we inmiddels gerealiseerd:

 • A. de Jong: stijging met 50% van aantal bezoekers dat doorklikt vanaf de homepagina.
 • Navacqs: verkooprecords door constante optimalisatie.
 • HVR Groep: toename van 52% van bezoekers naar de contactpagina.

Meer resultaten zien?

eerste positie voice search

Wat kost een website?

Een veelgestelde eerste vraag aan ons is: aan welke kosten moet ik denken bij het ontwerp en de ontwikkeling van een website?

De kosten verschillen per website en zijn afhankelijk van verschillende zaken. Moet de nieuwe website meertalig worden? Hoeveel verschillende templates zijn er nodig? Moeten er koppelingen komen met andere software? Is er behoefte aan formulieren of een zoekfilter?

Voor een eerste kostenindicatie kun je altijd contact opnemen met ons.

Vraag een indicatie

wat zijn de kosten optimalisatie uitbesteden

Corporate website

Een corporate website laten bouwen? Profiteer van onze expertise in vele branches en onze snelheid. We dragen bewezen oplossingen aan en stellen de juiste vragen. We sparren bovendien vaak met marketingafdelingen. De afgelopen 12 jaar hebben we dan ook al meer dan 300 bedrijven geholpen.

Wij laten met trots enkele voorbeelden zien met aanwijsbare resultaten. Klanten die we aan betere professionele WordPress websites hebben geholpen. Red Melon helpt bij design, development, strategie en online vindbaarheid.

Onze projecten zijn altijd maatwerk. Waarom? Zo voorkomen we veel technische problemen. We werken in alle sectoren. Hieronder een paar voorbeelden:

Werkwijze

Stel, je wilt door ons een WordPress website laten maken. Wat kun je dan verwachten? Dit zijn de stappen die we nemen:

 • Strategie

Dit is de basis voor een goed presterende nieuwe website. De oude website wordt doorgenomen, we bekijken de doelen, KPI’s en persona’s in de kickoff meeting.

 • Ontwerp & Ontwikkeling

We maken de eerste opzet voor de website samen met de navigatie en gaan implementeren de functionaliteiten.

 • Testen

Na de ontwikkeling wordt er getest door ons, maar ook door jullie. De content kan bovendien gevuld worden.

 • Oplevering

We leveren de website op en beginnen met het verzamelen van data.

 • Optimalisatie en Onderhoud

We gebruiken de gegevens van de bezoekers om verbeteringen te maken. Bovendien houden we de website veilig.

Sparren over mogelijkheden?

Bug Fixes voor veilige website

Klantenbeoordelingen


9.6 van 10 op basis van 28 beoordelingen bij Feedback Company

Bekijk alle reviews

Online vindbaarheid WordPress website

Hoe zit het eigenlijk met de online vindbaarheid van een WordPress website? Dat zit echt heel erg goed. Een WordPress website zorgt al voor 80 tot 90 procent van de zoekmachine optimalisatie, volgens Google (bron: hier).

In het kort, een WordPress website heeft:

 • Search-engine vriendelijke URLs
 • Superkrachtige SEO tools als Yoast

Bovendien weten wij ook hoe we de nieuwe WordPress website zo moeten programmeren, zodat Google ‘m makkelijker vindt. Een goede structuur, de juiste benamingen en de juiste koppen (H1, H2, etc) helpen al heel veel weten wij uit ervaring.

Meer weten over SEO?

wat is klantenbinding
Red Melon heeft onlangs onze nieuwe website opgeleverd. Zonder twijfel hebben ze onze verwachtingen overtroffen.

De energie die Stephan Koot tijdens de eerste gesprekken naar de tafel bracht, was er ook bij alle ontwerpers en ingenieurs die aan de achterkant en voorkant werkten.

Veel bedrijven noemen zichzelf 'klantgericht', maar het werken met Red Melon geeft een nieuwe betekenis aan deze term die zo vaak tevergeefs wordt gebruikt.
Erik de Haas Commercial Manager bij MCS

Layout omzetten naar WordPress

Wij maken het ontwerp (de layout) en zetten deze om naar een WordPress website. We kunnen alles ook omzetten als het ontwerp er al is. Hou er rekening mee dat het volgens een grid is opgemaakt en vergeet alle UX-zaken niet!

Wat doen we nooit? We zullen nooit een (deel van een) bestaand WordPress template gebruiken voor een nieuwe website. We bouwen dus altijd een nieuw thema van de grond af op. Waarom?

 • Je hebt een korte, lichte code, mede omdat we gebruik maken van een soort super CSS, namelijk Sass. Dit komt de laadtijd ten goede en Google stelt dit ook als 1 van zijn belangrijke eisen.
 • Je hebt geen last van overbodige features waar je je een weg doorheen moet banen
 • Op deze manier kun je later makkelijk opschalen zonder problemen.

Vrijblijvend sparren?

Word slimmer met onze blogs

Hoe veilig is een WordPress website

We krijgen veel vragen over de veiligheid van WordPress. Logisch, want er verschijnen regelmatig berichten over hacks. Waar gaat dat mis dan?

De belangrijkste oorzaken van hacks bij WordPress websites komen door:

 • Hosting. Wij werken uitsluitend samen met een beperkt aantal betrouwbare partijen.
 • WordPress template (thema). Wij maken nooit gebruik van standaard thema’s, waar de belangrijkste oorzaak ligt.

Verder installeren we bijvoorbeeld Wordfence, dé WordPress security plugin, bij alle professionele WordPress websites die we bouwen. Onze ervaring is dat de combinatie goede hosting, op maat gemaakt thema en het regelmatig updaten van WordPress zelf en de plugins voldoende is om een veilige website te hebben en te houden.

Brute-force attack

Mogelijkheden voor WordPress websites

Een website laten maken met WordPress. Wat voor soort websites zijn daar geschikt voor?

 • een corporate website;
 • een systeem of webapplicatie;
 • webshop/webwinkel/ecommerce;
 • een elearning website;
 • een project website
 • een intranet

Een idee bespreken?

 

technisch

Meest gebruikte CMS ter wereld

Kortom, alle vormen van websites zijn mogelijk met WordPress. Inmiddels gebruikt ook meer dan 30% van alle webwinkels in de wereld de webshop plugin WooCommerce als software voor de webshop.

Moet er een koppeling met bestaande software, dan is deze vaak het makkelijkste te koppelen met een WordPress website. Waarom? Omdat WordPress de marktleider is en een koppeling met WordPress betekent meteen een groot bereik.  De laatste jaren zien we dan ook een toenemende vraag naar systemen met een WordPress website als basis.

Mocht je hier vragen over hebben, neem dan even contact met ons op en vraag naar Stephan.

WordPress Website Laten Maken: Oplossingen

Een website laten bouwen in WordPress? Wij doen de hele dag letterlijk niets anders.

Op welke manier kun je het beste je producten of diensten tonen. Hoe belangrijk zijn vacatures op de nieuwe website en op welke manier kun je deze het beste weergeven. Veel bedrijven die bij ons een professionele website laten maken zijn trots op hun certificaten. Wij weten inmiddels waar deze het beste geplaatst kunnen worden.

Hoe ziet de toekomst van het web eruit en kun je daar alvast op inspelen? Wij weten het! Wij kennen de nieuwste webdesign trends. Wordt er al gewerkt met een CRM-systeem, maar moet deze gekoppeld worden aan de nieuwe WordPress website? Kunnen we en is ons dagelijks werk.

Website op maat

Onze WordPress website voorbeelden

Ook een WordPress website laten maken?

Stel een vraag