WordPress Den Haag

WordPress Den Haag

Op zoek naar een internetbureau dat alleen maar ontwerpt en bouwt met WordPress? Jullie website is wel wat oud inmiddels? Aanpassingen doen gaat moeizaam. De concurrentie is jullie online voorbij. De promotie voor de huidige website ligt stil, omdat het team er niet langer trots op is.

Meer dan genoeg van website bouwers die het project niet aankunnen? De plannen zijn er, nu nog de juiste hulp van een WordPress specialist. De oplossing is hier! Wij zijn een WordPress bureau. Vanuit Den Haag. Voor websites met doelen en persona’s. Die technisch aan alle eisen voldoen en klaar zijn om online vindbaar te worden. Oh ja, Red Melon scoort ook nog eens een 9,5 op klanttevredenheid.

Eigen WordPress developers

De vraag naar WordPress blijft toenemen. Om de kwaliteit en service blijvend te kunnen bieden werken we met onze eigen WordPress specialisten vanuit Den Haag. Bij Red Melon hebben we specialisten op verschillende gebieden.

Onze designers zorgen voor de look-and-feel. Onze UX-designers zorgen ervoor dat de te ontwikkelen website gebruiksvriendelijk is voor iedereen die de nieuwe website bezoekt. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, ook voor de online marketing komt dit ten goede. Onze programmeurs zijn als geen ander op de hoogte van alle veranderingen op het gebied van coderen, waardoor de website snel laadtEn ja, ook dit draagt bij aan de online vindbaarheid van de website. Door de website technisch goed op te bouwen en al rekening te houden met SEO, wordt er een goede basis gelegd om echt aan de slag te gaan. Onze SEO-specialisten kunnen verder helpen om gevonden te worden in Google. Zo staat jouw nieuwe website binnenkort te shinen op de eerste pagina.

Een greep uit onze klanten

excelsior logo
anwb logo
allseas logo
KBL logo

Veel kennis in de volgende sectoren

Wij bouwen al meer dan 12 jaar websites en inmiddels hebben we in de volgende sectoren veel ervaring hoe we het beste te werk kunnen gaan. Bekijk hieronder de voorbeelden:

Meer weten wat we in jouw branche kunnen betekenen. Bel ons op 070-3316654

Anderen over Red Melon

“Bureau dat in staat is ideeën op een creatieve manier om te zetten.”

M. van der Deijl, Efectis

Professionele WordPress website laten maken - casus HVR

Resultaten

Nog steeds horen we wel dat de website het online visitekaartje van het bedrijf moet zijn, maar alleen dat is te mager. Online marketing is meer dan dat.

De website moet helpen met het commerciële succes van het bedrijf. De websites die wij bouwen verkopen zichzelf of zijn een verlengde van de verkoopafdeling. Niet minder dan dat. Hieronder wat resultaten:

  • HVR Group: een toename van 52% richting de contactpagina.
  • Navacqs: door een continue proces van aanpassen stijgen de verkopen nog steeds maandelijks.
  • A. de Jong: 50% minder afhakers op de homepagina.

Ook toe aan een website die voor je bedrijf werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op en we laten je zien waar er kansen liggen.

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

WordPress Den Haag: de mogelijkheden

Wil je een WordPress website laten bouwen in Den Haag, dan kunnen wij helpen een website te ontwikkelen op de volgende gebieden:

Ook kunnen we je helpen met zoekoptimalisatie en online marketing. We zijn goed in het verhogen van conversieverlagen van de bounce rate en, steeds belangrijker, weten hoe we WordPress kunnen beveiligen.

WordPress applicatie

interesse in een WordPress website?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.