WordPress Den Haag

WordPress Den Haag

Op zoek naar een internetbureau met een bovenmatige kennis van WordPress? Jullie website is wel wat oud inmiddels? De website is meer een afspiegeling van hoe het bedrijf van vijf jaar geleden was? Aanpassingen doen gaat moeizaam. De concurrentie is jullie online voorbij. De promotie voor jullie huidige website ligt stil, omdat je er niet langer trots op bent.

Meer dan genoeg van website bouwersdie het project niet aankunnen? De plannen zijn er, nu nog de juiste hulp. En dichtbij. De oplossing is hier! Wij maken WordPress websites. Vanuit Den Haag. Met websites die technisch aan alle eisen voldoen en klaar zijn om online vindbaar te worden in Google. Waarbij is nagedacht over de doelen en gebruikers. WordPress websites zijn bovendien makkelijk in het gebruik. Oh ja, Red Melon scoort ook nog eens een 9,4 op klanttevredenheid.

wordpress mobiel

Eigen WordPress developers

De vraag naar WordPress blijft toenemen. Om de kwaliteit en service blijvend te kunnen bieden werken we met onze eigen WordPress specialisten vanuit Den Haag. Bij Red Melon hebben we specialisten op verschillende gebieden.

Onze designers zorgen voor de look-and-feel. Onze UX-designers zorgen ervoor dat de te ontwikkelen website gebruiksvriendelijk is voor iedereen die de nieuwe website bezoekt. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, ook voor de online marketing komt dit ten goede. Onze programmeurs zijn als geen ander op de hoogte van alle veranderingen op het gebied van coderen, waardoor de website snel laadtEn ja, ook dit draagt bij aan de online vindbaarheid van de website. Door de website technisch goed op te bouwen en al rekening te houden met SEO, wordt er een goede basis gelegd om echt aan de slag te gaan. Onze SEO-specialisten kunnen verder helpen om gevonden te worden in Google. Zo staan jouw nieuwe website binnenkort te shinen op de eerste pagina.

Een greep uit onze klanten

excelsior logo
anwb logo
allseas logo
KBL logo

WordPress Den Haag: de mogelijkheden

Wil je een WordPress website laten maken in Den Haag, dan kunnen wij helpen een website te ontwikkelen op de volgende gebieden:

Ook kunnen we je helpen met zoekoptimalisatie en online marketing. We zijn goed in het verhogen van conversieverlagen van de bounce rate en, steeds belangrijker, weten hoe we WordPress kunnen beveiligen.

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

woocommerce logo

WordPress Webshop met WooCommerce

Het is een gegeven dat WordPress niet langer alleen maar voor blogs wordt gebruikt, maar ook voor volwassen websites. Bovendien is in de wereldwijde statistieken een enorme toename te zien in het gebruik van WordPress voor webshops. Dit gebeurt door de eigen plugin van WordPress, WooCommerce.

De webshop wordt geruisloos geïmplementeerd binnen WordPress, met slechts een enkele login en bovendien voorzien van alle zaken die mogen worden verwacht bij een webshop, aangevuld met zaken die makkelijk te implementeren zijn, zoals iDeal of een andere payment provider als Ogone of Pay.nl

Vragen over een WordPress webdesign, meer weten over WordPress beveiligen of andere aanvullende vragen, bel ons of neem contact op via het formulier.

Anderen over Red Melon

“Bureau dat in staat is ideeën op een creatieve manier om te zetten.”

M. van der Deijl, Efectis

WordPress plugins: musthaves!

Natuurlijk is de standaard installatie van WordPress al behoorlijk compleet, maar wat WordPress zo bijzonder maakt is dat er zo veel goede plugins beschikbaar zijn, die WordPress nog completer maken. We zetten hieronder de 6 belangrijkste op een rij:

  1. Beste WordPress SEO plugin: Yoast
  2. Beste WordPress sitemap plugin: Yoast
  3. Beste WordPress cache plugin: W3 Total Cache
  4. Beste WordPress social media plugin: Hootsuite
  5. Beste WordPress antispam plugin: Akismet
  6. Beste WordPress file size reducer: Smush.it

Bovendien komen er elke week nog nieuwe plugins uit. Meer weten of er al een plugin bestaat voor jouw probleem? Bel ons op 070-331 6654

wordpress plugin

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Bekijk hieronder enkele van onze WordPress cases

interesse in een WordPress website?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.