WordPress Den Haag

WordPress Den Haag

Op zoek naar een bureau met een bovenmatige kennis van WordPress? Jouw bedrijf heeft een website, maar het kan beter. Je wilt dat alles werkt. Dat alles makkelijk bij te houden is. Je wilt trots kunnen zijn op je website. Geen oude content hebben. Nu klikken bezoekers snel weg. Vullen geen formulieren in. Doen eigenlijk niets op de website. Dat moet beter.

Op zoek naar een Haags bureau voor WordPress? Een partij die meedenkt en adviseert? Die bovendien zelf ontwerpt en realiseert? Met snelle communicatie? Ook nadat de bouw is afgrond? Dan kunnen we je verder helpen, net als onze andere tevreden klanten.

Wij doen WordPress. Alleen maar WordPress. Wij zijn Red Melon uit Den Haag en de échte WordPress specialist.

wordpress mobiel

Wil je een WordPress website laten maken in Den Haag, dan kunnen wij helpen een website te ontwikkelen op de volgende gebieden:

 • WordPress website
 • WordPress maatwerk
 • Plugins
 • API koppelingen

Ook kunnen we je helpen met zoekoptimalisatie en online marketing. We zijn goed in het verhogen van conversie, verlagen van de bounce rate en, steeds belangrijker, weten hoe we een WordPress kunnen beveiligen.

Waarom WordPress?

Waarom kiezen voor WordPress in combinatie met Red Melon Den Haag? Wij hebben de WordPress specialisten in huis en werken alleen maar met dit makkelijk aan te leren CMS.

Wat zijn de voordelen van WordPress:

 • Het is kosten effectief. Wereldwijd werken er ontwikkelaars aan WordPress, waardoor het wiel niet telkens opnieuw hoeft te worden uitgevonden.
 • WordPress kent geen beperkingen. Sommige ontwikkelaars wel, maar de onze niet!
 • WordPress voor altijd! Het bestaat al 10 jaar en groeit harder dan ooit.
 • Het is makkelijk. Zonder uitzondering is iedereen het hier wel over eens.
 • Meer dan bloggen. Zoals gezegd: de grote bedrijven op wereldniveau werken ook met WordPress.
 • Zeer SEO vriendelijk. Niet onze woorden, maar die van Google’s topman in 2009.
wordpress redmelon

Klantenbeoordelingen

 • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

WordPress met Mailchimp

Een veelgehoorde vraag die wij als webdesignbureau krijgen is: hoe zit het met een nieuwsbrief in combinatie met WordPress? Wij raden om te beginnen Mailchimp aan.

WordPress is makkelijk te koppelen met Mailchimp. Op je WordPress website plaats je de mogelijkheid voor bezoekers om zich in te schrijven voor een nieuwsbrief en degene die zich aanmelden komen automatisch in Mailchimp terecht. Vanuit dit programma kun je dan je nieuwsbrief schrijven makkelijk opmaken.

Een greep uit onze klanten

woocommerce logo

WordPress Webshop met WooCommerce

Het is een gegeven dat WordPress niet langer alleen maar voor blogs wordt gebruikt, maar ook voor volwassen websites. Bovendien is in de wereldwijde statistieken een enorme toename te zien in het gebruik van WordPress voor webshops. Dit gebeurt door de eigen plugin van WordPress, WooCommerce.

De webshop wordt geruisloos geïmplementeerd binnen WordPress, met slechts een enkele login en bovendien voorzien van alle zaken die mogen worden verwacht bij een webshop, aangevuld met zaken die makkelijk te implementeren zijn, zoals iDeal of een andere payment provider als Ogone of Pay.nl

Vragen over een WordPress webdesign, meer weten over WordPress beveiligen of andere aanvullende vragen, bel ons of neem contact op via het formulier.

Anderen over Red Melon

“Bureau dat in staat is ideeën op een creatieve manier om te zetten.”

M. van der Deijl, Efectis

WordPress plugins: musthaves!

Natuurlijk is de standaard installatie van WordPress al behoorlijk compleet, maar wat WordPress zo bijzonder maakt is dat er zo veel goede plugins beschikbaar zijn, die WordPress nog completer maken. We zetten hieronder de 6 belangrijkste op een rij:

 1. Beste WordPress SEO plugin: Yoast
 2. Beste WordPress sitemap plugin: Yoast
 3. Beste WordPress cache plugin: W3 Total Cache
 4. Beste WordPress social media plugin: Hootsuite
 5. Beste WordPress antispam plugin: Akismet
 6. Beste WordPress file size reducer: Smush.it

Bovendien komen er elke week nog nieuwe plugins uit. Meer weten of er al een plugin bestaat voor jouw probleem? Bel ons op 070-331 6654

wordpress plugin

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

interesse in een WordPress website?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.