WordPress Den Haag

WordPress Den Haag

Op zoek naar een internetbureau dat alleen maar ontwerpt en bouwt met WordPress? Jullie website is wel wat oud inmiddels? Aanpassingen doen gaat moeizaam. De concurrentie is jullie online voorbij. De promotie voor de huidige website ligt stil, omdat het team er niet langer trots op is.

Meer dan genoeg van website bouwers die het project niet aankunnen? De oplossing is hier! Wij zijn een WordPress bureau. Vanuit Den Haag. Voor websites met doelen en persona’s. Die technisch aan alle eisen voldoen en klaar zijn om online vindbaar te worden. Oh ja, Red Melon scoort ook nog eens een 9,5 op klanttevredenheid.

Ja, help mij ook!

WordPress cases van bedrijven uit Den Haag

Eigen WordPress developers

De vraag naar WordPress blijft toenemen. Om de kwaliteit en service blijvend te kunnen bieden werken we met onze eigen WordPress specialisten vanuit Den Haag. Bij Red Melon hebben we specialisten op verschillende gebieden.

Onze designers zorgen voor de look-and-feel. Onze UX-designers zorgen ervoor dat de te ontwikkelen website gebruiksvriendelijk is voor iedereen die de nieuwe website bezoekt. Dit zorgt niet alleen voor tevreden klanten, ook voor de online marketing komt dit ten goede. Onze programmeurs zijn als geen ander op de hoogte van alle veranderingen op het gebied van coderen, waardoor de website snel laadtEn ja, ook dit draagt bij aan de online vindbaarheid van de website. Door de website technisch goed op te bouwen en al rekening te houden met SEO, wordt er een goede basis gelegd om echt aan de slag te gaan. Onze SEO-specialisten kunnen verder helpen om gevonden te worden in Google. Zo staat jouw nieuwe website binnenkort te shinen op de eerste pagina.

analyse website
Sinds enkele jaren een zeer prettige samenwerking met Red Melon. Écht het soort bedrijf waar ze een stapje extra voor je zetten.

Leuk om zo te mogen werken en niet onbelangrijk: een top resultaat!
Julian Boerema Online Specialist bij Navacqs

Resultaten

Nog steeds horen we wel dat de website het online visitekaartje van het bedrijf moet zijn, maar alleen dat is te mager. Online marketing is meer dan dat.

De website moet helpen met het commerciële succes van het bedrijf. De websites die wij bouwen verkopen zichzelf of zijn een verlengde van de verkoopafdeling. Niet minder dan dat. Hieronder wat resultaten:

Ook toe aan een website die voor je bedrijf werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op en we laten je zien waar er kansen liggen.

WordPress Den Haag: de mogelijkheden

Wil je een WordPress website laten bouwen in Den Haag, dan kunnen wij helpen een website te ontwikkelen op de volgende gebieden:

Ook kunnen we je helpen met zoekoptimalisatie en online marketing. We zijn goed in het verhogen van conversieverlagen van de bounce rate en, steeds belangrijker, weten hoe we WordPress kunnen beveiligen.

marketingtool

Veel kennis in de volgende sectoren

Wij bouwen al meer dan 12 jaar websites en inmiddels hebben we in de volgende sectoren veel ervaring hoe we het beste te werk kunnen gaan. Bekijk hieronder de voorbeelden:

Interesse in een WordPress website?

Gratis adviesgesprek