Online marketing

Boven jullie online concurrenten

Wat heb je aan een website zonder bezoekers? Wil je met jullie bedrijf online vindbaar worden?

Met de juiste online marketing sta jij binnenkort boven je concurrentie in Google. Wij kijken op een andere manier naar SEO. Met heel veel kennis over onlinemarketing. Kennis die we graag met jullie delen.

Profiteren van onze kennis?

webdesign Pixelzebra

Behaalde online resultaten

meer bezoekers

 

Groei in bezoekersaantal op
de productpagina

hogere positie Google

 

Binnen 2 maanden van niet vindbaar naar de eerste pagina in Google

meer zoekwoorden

 

In 1 maand op 174 nieuwe woorden gevonden worden

Wat is online marketing?

Wat is online marketing? Online marketing (ook geschreven als onlinemarketing aan elkaar), e-marketing digitale marketing of internetmarketing is marketing, maar dan via internet.

Online marketing is een verzamelnaam voor een rij aan tools: contentmarketing, social media marketing, zoekmachine marketing (SEO), zoekmachine advertising (SEA) en e-mail marketing.

online zoekgedrag doelgroep

Online marketing Den Haag

Online marketing bureau Red Melon verzorgt de internet marketing voor veel klanten. Ons grootste bewijs? Jij hebt ons gevonden, dit regelen wij ook voor jou.

Ben jij er al klaar voor om een roodgloeiende telefoon of een overvolle inbox te hebben?

Onze website is onze beste verkoper? Waarom? Hij is er altijd en de online vindbaarheid is heel erg goed. Wij kennen de weg. Wij weten wat er voor nodig is om websites beter zichtbaar te laten zijn door middel van zoekmachine optimalisatie.

Wij zijn behalve SEO specialist ook in goed in staat om onze internetmarketing kennis te delen met onze klanten. Hierdoor kun je snel onafhankelijk van ons, zelf ook stappen maken. Wij weten wat wel en wat niet werkt in verschillende branches. Dat scheelt tijd en geld en geeft sneller resultaat in de zoekresultaten. Wel zo prettig.

Ja, ik wil online gevonden worden!

 

Website optimalisatie
Elke dag worden 5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd. Jij wilt hieruit gevonden worden

Op maat strategie

Een standaard aanpak, daar geloven wij niet in. Wij starten ieder project met een grondig onderzoek. Ons doel, het inzichtelijk maken van doelgroep, het gedrag en de concurrentie. Aan de hand van de resultaten stellen wij een online marketing strategie op.

Wij maken inzichtelijk waar voor jullie de kansen liggen op korte, maar ook op lange termijn. Geen mooie beloftes, gewoon waar het op staat. Het vormt de basis van het SEO traject.

 

Persoonlijke begeleiding

Zijn jullie klaar voor de volgende stap? Klaar om te website in te zetten als klanten magneet? Wij helpen je dit te realiseren.

Maar er is meer!

Red Melon biedt meer dan enkel het uitvoeren van deze strategie. Wij bieden jou de mogelijkheid een kijkje te nemen in de online wereld. Hoe werkt Google, waar wordt naar gekeken? Wat moet je vooral niet doen?

Je krijgt de nodige begeleiding en schrik niet als je weer een mailtje van ons krijgt met een aantal tips. Dit kan over teksten, afbeeldingen, pagina indelingen knoppen, design etc. gaan. Wij helpen jouw website naar de volgende stap. Online marketing Den Haag? Red Melon!

Klantenbeoordelingen


9.6 van 10 op basis van 28 beoordelingen bij Feedback Company

Bekijk alle reviews

Waarom Red Melon voor online marketing?

Online strategie op maat met resultaat

Inspelen op nieuwste trends en ontwikkelingen

Word zelf SEO expert door onze begeleiding

Sparren over betere online vindbaarheid

Kom maar met advies