Online Marketing

Wat heb je aan een website zonder bezoekers? Wil jij online vindbaar worden? Met online marketing sta jij binnenkort op eerste pagina van Google.

online gevonden worden door zoekmachine optimalisatie voor Google
online marketing red melon

Wat is online marketing?

Wat is online marketing? Online marketing, e-marketing digitale marketing of internetmarketing is marketing, maar dan via internet.

Online marketing is een verzamelnaam voor een rij aan tools: contentmarketing, social media marketing, zoekmachine marketing (SEO), zoekmachine advertising (SEA) en e-mail marketing.

Elke dag worden 5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd. Jij wilt hieruit gevonden worden.

Wat doet een online marketing bureau?

Een online marketing bureau zorgt ervoor dat jouw website beter presteert op online gebied. SEO is hierin een belangrijk onderdeel. SEO (Search Engine Optimalization)

Een betere online vindbaarheid hangt af van verschillende factoren. Linkbuilding en zoekmachine optimalisatie zijn hierin de twee belangrijkste onderdelen.

In het kort, linkbuilding is extern. Een website die vaak genoemd wordt op een andere website wordt gezien als belangrijk. Je wilt zo veel mogelijk links creƫren op kwalitatieve en relevante websites. Zoekmachine optimalisatie is gericht op jouw eigen website. Zijn de goede zoekwoorden verwerkt op jouw website? is de website SEO proof ingedeeld?

Digitaal vindbaar worden is een lange termijn project. Het vergt veel kennis, tijd en geduld om het gewenste resultaat te bereiken.

responsive webdesign

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 23 beoordelingen bij Feedback Company

Een op maat internet marketing strategie

Red Melon verzorgd de internet marketing voor veel klanten. Ons grootste bewijs? Jij hebt ons gevonden, dit regelen wij ook voor jou. Ben jij er al klaar voor om een roodgloeiende telefoon of een overvolle inbox te hebben?

Door onze ervaring zijn wij SEO specialist en weten we wat wel en wat niet werkt in verschillende branches. Dat scheelt tijd en geld. Wel zo prettig. We maken inzichtelijk op welke woorden de website gevonden wordt en waar je concurrenten op focussen. Het vormt de basis van het SEO traject.

Wij vinden het belangrijk om dit grondig, zorgvuldig en uitgebreid uit te voeren. Alleen op deze manier kunnen wij jou een op maat online marketing advies geven. Vervolgens wordt de website onder handen genomen. De focus op de juiste zoekwoorden in combinatie met een zoekmachine geoptimaliseerde website zorgt voor die eerste pagina positie in Google.

Wordpress maatwerk

Waarom Red Melon voor SEO?

plan op maat

meedenkend

zichtbare verbetering

Sparren over de mogelijkheden?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.