Webdesign Den Haag

Webdesign Den Haag

Webdesign nodig voor een nieuwe website? Geen idee waar je moet beginnen? De huidige website van het bedrijf is gedateerd en je bent er niet meer zo trots op als jaren geleden. Anderen hebben sinds kort wel een mooie nieuwe site. Bezoekers kiezen minder vaak voor jullie. Er wordt te weinig contact opgenomen via de website.

Hulp nodig bij het meedenken van het project? En bij de uitvoering in design en ontwikkeling? Met een open source pakket? Dan zijn wij de oplossing!

Wij zijn internetbureau Red Melon. We reageren snel, ook na de oplevering, gaan altijd uit van resultaat en maken al meer dan 10 jaar lang websites vanuit Den Haag en een klanttevredenheid van 9,4. We houden van online. En van mail.

webdesign mobiel

Webdesigns van Red Melon

Webdesign bureau Red Melon werkt met in-house internationale ontwerpers, technisch prestatiegerichte ontwikkelaars en met de focus op conversie. Alles vanuit Den Haag, maar vlakbij de snelweg.

We werken veel in de volgende sectoren. Bekijk hier enkele voorbeelden:

  • vervoer – bekijk de case van de Mobiliteitsalliantie
  • offshore/marine  bekijk de case van Allseas
  • industrie – bekijk de case van de A. de Jong Groep
  • travel – bekijk de case van ITO Tours

We helpen je graag met WordPress design, ontwikkeling, strategie, content en support.

We zijn een WordPress internetbureau en een meerwaarde voor elke klant. Nog niet bekend met WordPress? We scannen de huidige website en doen aanbevelingen voor verbeteringen, we denken mee tijdens het proces en niet te onderschatten: nadat de website online staat. We helpen met design en de gebruikerservaring (UI/UX), SEO en social media.

We werken direct met klanten, maar ook met communicatie-, marketing- en reclamebureaus.

Bedrijven die voor webbouwer Red Melon kiezen

excelsior logo
anwb logo
allseas logo

Webdesign: werkwijze

Natuurlijk houden we de trends in de gaten, maar uiteindelijk gaat het erom dat de website technisch een 10 scoort en de doelen haalt die vooraf zijn bepaald. Het doel van de website is de eerste stap. De indeling de tweede. Waarbij de gebruiksvriendelijkheid een grote rol speelt. Vraag dat maar aan onze UX-specialist.

We denken mee, we sparren graag om het maximale uit een website te halen, te reageren snel en werken als internetbureau met een aantal herkenbare bedrijven. Al onze projecten zijn altijd maatwerk, we geloven niet in standaard templates voor op lange termijn.

De planning wordt in samenspraak opgesteld, waarbij duidelijk wordt, wanneer we ook iets van jou verwachten. Deadlines worden dan ook gewoon gehaald. Kijk niet raar op als we wat vaker mailen of bellen als we een reactie verwachten.

Webdesign in WordPress

Red Melon maakt qua webdesign altijd gebruik van WordPress. Dit is wereldwijd het populairste CMS pakket met een marktaandeel van meer dan 25%. WordPress is bovendien makkelijk aan te leren en zelfs volgens de topman van Google bijzonder SEO-vriendelijk.

Nog een voordeel: niet alleen in Den Haag zitten WordPress specialisten, ook in de rest van de wereld. Dagelijks werken in vele landen website bouwers om van WordPress een nog beter product te maken, waar iedereen de vruchten van plukt. Jij en wij dus ook.

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

Webdesign: nazorg

En dan, dan staat de website online en begint het pas echt. Net als bij autorijden. Met je rijbewijs in handen kun je ervaring opdoen en verbeteren en dat werkt bij een website net zo.

Na een maand kun je al zien hoe bezoekers reageren op de website, op bepaalde pagina’s en op formulieren binnen de website. De kunst is om deze gegevens te analyseren en te verbeteren. Op welke manier krijgen we de bounce-rate omlaag en hoe verhogen we de conversie. Veel tips vind je in onze blogs, maar we willen dit uiteraard ook graag in een gesprek aan je voorleggen.

Wil je een WordPress website laten maken en afspreken bij hèt webdesign bedrijf van Den Haag? Graag! Mail of bel 070 331 66 54.

Wordpress maatwerk

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, TWD

Webdesign voor webshops

Red Melon bouwt vanuit Den Haag niet alleen websites in WordPress, maar maakt ook het webdesign voor webshops. Dit doen we met de alom geprezen WordPress plugin WooCommerce, die het bijzonder makkelijk maakt om zelf producten toe te voegen, teksten en prijzen te wijzigen.

Inmiddels wijzen tests uit dat een WordPress webwinkel al meer dan 10.000 artikelen aankan, uiteraard wel ondersteund door een goede hosting.

Gaat het om webdesign, dan trekken we graag samen met jou op om iets moois online op te bouwen. Wij zijn Red Melon. Bel ons op 070 331 66 54.

Waarom een Red Melon webdesign?

Uit een recent onderzoek bleek dat onze klanten dit onze sterke punten vinden:

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Webdesign nodig?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.