Webdesign Den Haag

Een website die je business helpt

Webdesign nodig voor een nieuwe website? Geen idee waar te beginnen? De huidige website van het bedrijf is gedateerd. Niemand is er meer blij mee. Er zijn betere sites. De salesafdeling kan wel wat meer leads gebruiken.

Hulp nodig bij het meedenken bij een webdesign? En bij de uitvoering in ontwerp en ontwikkeling? Dan zijn wij de oplossing!

Webdesign Den Haag? Red Melon! We reageren snel, ook na de oplevering, zorgen voor een beter online resultaat, dat meetbaar is. Profiteer van meer dan 12 jaar digitale ervaring en een klanttevredenheid van 9,6.

webdesign mobiel

Webdesign Den Haag: meetbare resultaten

Als wij een nieuwe website designen en ontwikkelen, dan doen wij dit met maar 1 doel. Hij moet aantoonbaar beter presteren dan de oude website. Hieronder een kleine selectie van de behaalde resultaten:

Bekijk nog meer designs van meetbare verbeteringen bij andere klanten van ons op onze portfolio pagina.

Webdesign Den Haag: Voorsprong voor klanten

We zijn een WordPress internetbureau en een meerwaarde voor elke klant. Nog niet bekend met WordPress? We scannen de huidige website en doen aanbevelingen voor verbeteringen, we denken mee tijdens het proces. Door 12 jaar digitale ervaring zorgen wij voor een voorsprong voor onze klanten. We helpen met design en de gebruikerservaring (UI/UX), SEO en social media.

We werken direct met klanten, maar ook met communicatie-, marketing- en reclamebureaus.

wordpress redmelon

Bedrijven die voor webbouwer Red Melon kiezen

excelsior logo
anwb logo
allseas logo

Webdesign Den Haag: op maat

Een website moet technisch een 10 scoren. Daarnaast zorgt de website dat jullie online doelstellingen behaald gaan worden. Een webdesign van Red Melon Den Haag ligt daarom nu nog niet voor je klaar. Aan de hand van jullie wensen, doelen, doelgroep, huisstijl en strategie gaan wij aan de slag met het ontwerp en de website indeling.

Gebruiksvriendelijkheid speelt hierin een grote rol speelt. Vraag dat maar aan onze UX-specialist.

Webdesign maatwerk

Webdesign Den Haag: waarom geen standaard template?

Al onze projecten zijn dus altijd maatwerk, we geloven niet in standaard templates voor op lange termijn.

In het kort, omdat een standaard template niet voldoet aan de hierboven genoemde stappen. Het webdesign is niet speciaal ontwikkeld voor jullie online strategie en zal daarom niet optimaal werken. Daarnaast kent een template veel technische beperkingen. Meer weten?

Webdesign Den Haag: WordPress

Red Melon maakt qua webdesign altijd gebruik van WordPress. Dit is wereldwijd het populairste CMS pakket met een marktaandeel van meer dan 25%. WordPress is bovendien makkelijk aan te leren en zelfs volgens de topman van Google bijzonder SEO-vriendelijk.

Nog een voordeel: niet alleen in Den Haag zitten WordPress specialisten, ook in de rest van de wereld. Dagelijks werken in vele landen website bouwers om van WordPress een nog beter product te maken, waar iedereen de vruchten van plukt. Jij en wij dus ook.

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 23 beoordelingen bij Feedback Company

Webdesign voor webshops

Red Melon bouwt vanuit Den Haag niet alleen websites in WordPress, maar maakt ook het webdesign voor webshops. Dit doen we met de alom geprezen WordPress plugin WooCommerce, die het bijzonder makkelijk maakt om zelf producten toe te voegen, teksten en prijzen te wijzigen.

Inmiddels wijzen tests uit dat een WordPress webwinkel al meer dan 10.000 artikelen aankan, uiteraard wel ondersteund door een goede hosting.

Gaat het om webdesign, dan trekken we graag samen met jou op om iets moois online op te bouwen. Wij zijn Red Melon. Bel ons op 070 331 66 54.

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, TWD

Webdesign Den Haag: nazorg

En dan, dan staat de website online en begint het pas echt. Net als bij autorijden. Met je rijbewijs in handen kun je ervaring opdoen en verbeteren en dat werkt bij een website net zo.

Na een maand kun je al zien hoe bezoekers reageren op de website, op bepaalde pagina’s en op formulieren binnen de website. De kunst is om deze gegevens te analyseren en te verbeteren. Op welke manier krijgen we de bounce-rate omlaag en hoe verhogen we de conversie.

Vanaf dit moment is het ook van belang om ervoor te zorgen dat de website beter gevonden wordt. Op het gebied van online marketing hebben we bovendien ook veel kennis in huis. Veel tips vind je in onze blogs, maar we willen dit uiteraard ook graag in een gesprek aan je voorleggen.

Wil je een WordPress website laten maken in Den Haag en afspreken bij hèt webdesign bedrijf van Den Haag? Graag! Mail of bel 070 331 66 54.

Wordpress maatwerk

Waarom een Red Melon webdesign?

Uit een recent onderzoek bleek dat onze klanten dit onze sterke punten vinden:

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Sparren over webdesign mogelijkheden?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.