Den Haag

Webdesign Den Haag

Tijd voor een effectief webdesign?

Webdesign nodig voor een nieuwe website? Geen idee waar te beginnen? De huidige website van het bedrijf is gedateerd. Niemand is er meer blij mee. Er zijn betere sites. De salesafdeling kan wel wat meer leads gebruiken.

Hulp nodig bij het meedenken bij een webdesign? En bij de uitvoering in ontwerp en ontwikkeling? Dan zijn wij de oplossing!

Webdesign Den Haag? Red Melon! We reageren snel, ook na de oplevering, zorgen voor een beter online resultaat, dat meetbaar is. Profiteer van meer dan 12 jaar digitale ervaring en een klanttevredenheid van 9.6

Bekijk onze werkwijze

Succesverhalen van klanten uit Den Haag

Resultaten uit Den Haag

We komen uit Den Haag, kennen de stad maar al te goed en weten wat er nodig is om te overleven. Op basis van data bepalen we de acties die we moeten ondernemen.

Mede hierdoor hebben we deze bedrijven uit Den Haag verder geholpen in hun online succes:

 • HVR Group: Toename van 52% in bezoekers naar contactpagina.
 • Heering Office: 30% meer doorkliks vanaf de homepagina.
eerste positie voice search

Meerwaarde van Red Melon webdesign

Hallo. Wij zijn Red Melon. Wij hebben de afgelopen jaren al heel veel bedrijven uit Den Haag geholpen bij de online strategie. Alles altijd helemaal op maat. We staan ook nog eens bekend om onze snelle communicatie.

We designen en ontwikkelen alles met WordPress en de klinkende resultaten behalen we doordat we gebruikmaken van data van alle websites.

Hier een overzicht van alle bedrijven die we in de regio Haaglanden al hebben geholpen: Heering Office, HVR Group, ANWB, Sociale Verhuurders Haaglanden, Tomorrow’s Kitchen en Vacu Vin.

 

Waarom Red Melon

Klantenbeoordelingen


9.6 van 10 op basis van 28 beoordelingen bij Feedback Company

Bekijk alle reviews

Werkwijze

Hoe gaan we te werk bij nieuw webdesign. Wat mag je van Red Melon verwachten? Graag nemen we je mee in het proces.

 • Strategie

De juiste strategie vormt de basis voor een website die presteert. De oude site wordt doorgenomen, we nemen de doelen door, de KPI’s en persona’s, meestal in een kickoff meeting.

 • Ontwerp & Ontwikkeling

We maken de eerste opzet voor de site. De meest doeltreffende navigatie wordt bedacht en we zorgen dat alle functionaliteiten geïmplementeerd worden.

 • Testen

Als de ontwikkeling is afgerond, gaan wij testen en daarna jullie. De content kan vanaf nu gevuld worden.

 • Oplevering

Feestje! We zorgen dat de website op de juiste domeinnaam komt te staan en vanaf dan beginnen met het verzamelen van alle data.

 • Optimalisatie en Onderhoud

De gegevens van alle bezoekers worden door ons gebruikt om slimme verbeteringen door te voeren. Ook houden we de website veilig.

Sparren over mogelijkheden?

bron verkeersbronnen
Bij vragen wordt je snel en kundig geholpen. Wij zijn tevreden!
Joanne Hinderink Marketing Manager bij Heering Office

Onze disciplines

We zijn online al meer dan 12 jaar actief in Den Haag. We hebben in die jaren dan ook veel verschillende websites ontwikkeld en dus een ruime ervaring. We hoeven het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. Hier een aantal voorbeelden:

 • een corporate website;
 • webshop/webwinkel/ecommerce;
 • een systeem/webapplicatie;
 • een e-learning website;
 • een project website;
 • een intranet.

Bekijk de voorbeelden

responsive webdesign

Full service internetbureau voor Den Haag

Wil je boven de concurrentie uitstijgen, dan moet jouw website ook beter zijn dan die van de concurrentie.

Onze eigen webdesigners hebben veel ervaring met het op de juiste wijze indelen van het website-ontwerp. Je wilt bezoekers op een logische manier door je website heen begeleiden. Een mooi design is van belang, maar gebruiksvriendelijkheid is net zo belangrijk. En is jullie website wel online vindbaar? Ziet de doelgroep jullie website eerder dan die van jullie directe concurrent?

full service bureau

Beter vindbaar worden in en om Den Haag?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om niet alleen onze kennis m.b.t. design en ontwikkeling te gebruiken, maar ook onze SEO-sepcialisten worden regelmatig al aan het begin van het traject gevraagd om mee te denken in de online strategie. Een verstandige stap.

We onderzoeken de concurrentie en de gewenste zoekwoorden. De data die we hierbij verzamelen gebruiken we bij de opzet van de nieuwe website. Daardoor krijg je als bedrijf een voorsprong bij de olnine vindbaarheid.

Als Den Haag als verzorgingsgebied belangrijker is dan de rest van Nederland, dan is local SEO een goede optie.

Meer over online vindbaarheid

online vindbaar worden

Meer voorbeelden uit de regio Den Haag

Meten, verbeteren, aanpassen

Een veel gemaakte fout is om uit te rusten nadat de website online is gegaan. Wij gaan meteen weer aan het werk. Met diezelfde website. We gaan de data van de bezoekers verzamelen. Waarmee? Met Google Analytics en met Hotjar.

Na een maand kun je al zien hoe bezoekers reageren op de website, op bepaalde pagina’s en op formulieren binnen de website. De kunst is om deze gegevens te analyseren en te verbeteren. Op welke manier krijgen we de bounce-rate omlaag en hoe verhogen we de conversie. Door continu te meten, te verbeteren en aan te passen, gaat de website nog beter presteren. Bekijk onze voorgaande projecten maar.

Wil je een WordPress website laten maken in Den Haag en afspreken bij hèt webdesign bedrijf van Den Haag? Graag! Mail of bel 070 331 66 54.

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

Betrouwbaarheid
Meedenken
Snelheid

Samen sparren over jullie online mogelijkheden?

Plan een adviesgesprek