WordPress Specialist

WordPress Specialist

Problemen met het goed neerzetten van een WordPress website? Wat je wilt, gaat net een stap verder. Of je website werkt niet zoals het hoort. Jouw site past niet meer bij je bedrijf. Je wilt niet achterblijven ten opzichte van je concurrentie. Je schaamt je zelfs. Potentiële klanten zien jouw bedrijf hierdoor als incompetent. Je wilt meer en betere klanten.

Dan hebben we de oplossing. We do WordPress. Only WordPress, met sites die goed vindbaar zijn voor Google, die voor actie zorgen van bezoekers en die makkelijk bij te houden zijn.

Wij zijn heel goed in WordPress en met snelle communicatie is de hulp nabij. We bouwen al meer dan 10 jaar WordPress websites voor tevreden klanten, met een klanttevredenheid van 9,4. We werken met bedrijven uit de top 500 van Nederland, met middelgrote regionale ondernemingen, met startups en natuurlijk samen met communicatie- en reclamebureaus.

Binnen de volgende sectoren zijn we het meest vertegenwoordigd als het gaat om WordPress websites, plugins en koppelingen:

Op het gebied van WordPress kunnen we helpen met design, ontwikkeling, strategie, content, support en SEO.

wordpress specialist

klanten die voor Red Melon kiezen

anwb
wordpress foerver

WordPress oplossingen

Zoals gezegd zijn wij een echte WordPress specialist. WordPress kent standaard al veel oplossingen, die we veelvuldig implementeren, maar deze standaarden voldoen niet altijd. Dan komt de WordPress specialist in ons naar boven en passen we plugins en koppelingen aan, of schrijven nieuwe oplossingen.

En koppeling met een CRM systeem kan handig zijn, maar ook zijn we bekend met oplossingen op het gebied van vacatures (Carerix), online bestelformulieren, webshop oplossingen met WooCommerce, dynamische formulieren, crosspostings, aparte downloadmodules, content segmentkoppelingen, multisites, kaartverkoop, datawire en referentiemodules.

Klantenbeoordelingen

  • Beoordeling: 9.4 uit 18 reviews

WordPress website design

Zoals gezegd zijn we een echte WordPress specialist en maken we templates voor alle websites op maat. Onze WordPress designers zijn het gewend om templates voor WordPress te maken en kennen van dit CMS alle tips and tricks. Het populairste content management systeem ter wereld heeft voor zowel onze designers als onze developers geen beperkingen.

We maken niet alleen designs voor complete websites, maar ook voor goed converterende WordPress landing pages. Bovendien worden we steeds vaker ingeschakeld als WordPress consultant en kun je voor WordPress support bij ons terecht, bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt als er zich conflicten voordoen tussen bepaalde plugins,

klanten over WordPress specialist Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

Marinda van Cappelle, TWD

WordPress SEO

WordPress is uitermate geschikt als basis voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Gevonden worden is steeds belangrijker. Je hebt ons gevonden en dat kunnen we dan dus ook voor jouw business. Deze website is ook gebouwd door onze eigen WordPress specialisten en we kennen het trucje inmiddels zoals je ziet. We zijn dus niet alleen goed in het bouwen van de site, maar ook in het gevonden worden van de website.

Onze eerste tip is altijd: installeer de Yoast SEO plugin. Dus wil je een website laten maken, bekijk dan onze speciale WordPress Den Haag pagina of neem gewoon meteen contact met ons op.

We maken het makkelijk voor je, zodat je niet teveel hoeft te onthouden: Red Melon is een echte WordPress specialist!

wordpress seo

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

hulp nodig van een WordPress specialist?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.