WordPress Specialist

WordPress Specialist

Hulp nodig bij de volgende stap online? Met een WordPress website?  Jullie website is te oud. Dingen aanpassen kan (bijna) niet. De site past niet meer bij jullie bedrijf. Je schaamt je zelfs. Je wilt je concurrentie online voorbij. Potentiële klanten zien jouw bedrijf hierdoor als incompetent. Je wilt meer en betere klanten.

Klaar met onbetrouwbare ontwikkelaars die het niet aankunnen? De plannen zijn er, de juiste oplossing is hier! We do WordPress. Only WordPress, met sites die goed vindbaar zijn voor Google, die voor actie zorgen van bezoekers en die makkelijk bij te houden zijn.

Professioneel webdesign voorbeeld Elaumad

Wat doen we voor wie?

Wij hebben een eigen team van WordPress specialisten op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid, ontwikkeling en Google optimalisatie. We bouwen al meer dan 10 jaar WordPress websites voor tevreden klanten, met een klanttevredenheid van 9,4. We werken met bedrijven uit de top 500 van Nederland, met middelgrote regionale ondernemingen, met startups en natuurlijk samen met communicatie- en reclamebureaus.

Binnen de volgende sectoren hebben we een bovengemiddelde kennis als het gaat om WordPress websites, systemen, koppelingen en bewezen resultaten:

Op het gebied van WordPress kunnen we helpen met design, ontwikkeling, strategie, content, support en SEO.

klanten die voor Red Melon kiezen

logo-excelsior
anwb logo
allseas logo

WordPress oplossingen

Zoals gezegd zijn wij een echte WordPress specialist. WordPress kent standaard al veel oplossingen, die we veelvuldig implementeren, maar deze standaarden voldoen niet altijd. Dan komt de WordPress specialist in ons naar boven en passen we plugins en koppelingen aan, of schrijven nieuwe oplossingen.

En koppeling met een CRM systeem kan handig zijn, maar ook zijn we bekend met de plugin van HubSpot, oplossingen op het gebied van vacatures (Carerix), online bestelformulieren, oplossingen met WooCommerce, dynamische formulieren, crosspostings, aparte downloadmodules, content segmentkoppelingen, multisites, kaartverkoop, datawire en referentiemodules.

WordPress populair

WordPress op maat

Red Melon is een echte WordPress specialist, want we werken niet met een ander Content Management Systeem. We werken niet met standaard WordPress templates, maar bij ons is alls maatwerk. Waarom we tegen het gebruik van standaard WordPress templates zijn, lees je hier.  Onze WordPress designers en ontwikkelaars kennen alle tips and tricks. Het populairste content management systeem ter wereld heeft voor zowel onze designers als onze developers geen beperkingen.

We maken niet alleen designs voor complete websites, maar ook voor goed converterende WordPress landing pages. Bovendien worden we steeds vaker ingeschakeld als WordPress consultant en kun je voor WordPress support bij ons terecht, bijvoorbeeld als je hulp nodig hebt als er zich conflicten voordoen tussen bepaalde plugins.

klanten over WordPress specialist Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

Marinda van Cappelle, TWD

WordPress Plugins

Als er zaken geïmplementeerd moeten worden in de website zijn er drie oplossingen. We bouwen een plugin op maat. We zoeken een bestaande plugin of we passen een bestaande plugin aan. Waarom het belangrijk om hier hulp voor in te roepen?

Op basis van onze jarenlange ervaring met WordPress wij bepalen of er al geschikte plugin bestaat die aan de wensen voldoet. En waarom is dat handig? Iets laten bouwen dat al bestaat kost tijd en geld en dat is zonde. Bovendien kennen we de valkuilen van sommige plugins en hebben we veelal contact met de leveranciers van bestaande plugins. Kost je bedrijf niks extra’s, maar op deze manier lift je wel mee op onze kennis en ervaring.

We maken het makkelijk voor je, zodat je niet teveel zelf hoeft te doen: Red Melon is een echte WordPress specialist!

Spar vrijblijvend met onze WordPress experts.

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.