WordPress Specialist

WordPress oplossing nodig?

Klaar voor de volgende online stap, maar worden jullie beperkt door technische problemen? Met een WordPress website? Jullie website is te oud. Dingen aanpassen kan (bijna) niet. De site past niet meer bij jullie bedrijf. Iedereen schaamt zich ervoor. Potentiële klanten zien jullie organisatie hierdoor als incompetent. Meer en betere klanten is een must.

Klaar met onbetrouwbare ontwikkelaars die het niet aankunnen? De oplossing is hier! Wij zijn de WordPress expert. Only WordPress, met sites die goed vindbaar zijn voor Google, die voor actie zorgen van bezoekers en die makkelijk bij te houden zijn.

WordPress applicatie
wordpress redmelon

WordPress op maat

Zoals gezegd zijn wij een echte WordPress specialist. WordPress kent standaard al veel oplossingen, maar deze standaarden voldoen niet altijd. Dan komt de WordPress specialist in ons naar boven en ontwikkelen wij zelf oplossingen op maat. Aan welke oplossingen valt er te denken?

Oplossingen waar onze WordPress experts wel raad mee weten: vacatures, online bestelformulieren, oplossingen met WooCommerce, dynamische formulieren, crosspostings, aparte downloadmodules, content segmentkoppelingen, multisites, kaartverkoop en Datawire.

klanten die voor Red Melon kiezen

logo-excelsior
anwb logo
allseas logo

Uniek webdesign in WordPress

Onze WordPress experts en ontwikkelaars kennen alle tips and tricks. We werken niet met standaard WordPress templates, maar ontwerpen een uniek webdesign voor jullie.  Een webdesign dat volledig aansluit op jullie online strategie, wensen en doelstellingen.

Waarom we tegen het gebruik van standaard WordPress templates zijn, lees je hier.

Samen sparren over jullie plannen?

klanten over WordPress specialist Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

Marinda van Cappelle, TWD

WordPress Plugins

Als er zaken geïmplementeerd moeten worden in de website zijn er drie oplossingen. We bouwen een plugin op maat. We zoeken een bestaande plugin of we passen een bestaande plugin aan. Waarom het belangrijk om hier hulp voor in te roepen?

Op basis van onze jarenlange ervaring met WordPress wij bepalen of er al geschikte plugin bestaat die aan de wensen voldoet. En waarom is dat handig? Iets laten bouwen dat al bestaat kost tijd en geld en dat is zonde. Bovendien kennen we de valkuilen van sommige plugins en hebben we veelal contact met de leveranciers van bestaande plugins. Kost je bedrijf niks extra’s, maar op deze manier lift je wel mee op onze kennis en ervaring.

We maken het makkelijk voor je, zodat je niet teveel zelf hoeft te doen: Red Melon is een echte WordPress specialist!

Professioneel webdesign voorbeeld Elaumad

Wat doen we voor wie?

Profiteer van meer dan 12 jaar digitale ervaring voor middelgrote bedrijven en companies uit de top 500 van Nederland. Met onze klanttevredenheid zit het wel goed. Die is 9,6.

Als het gaat om WordPress dan is dit handig om te weten. Binnen de onderstaande sectoren geven we marketingmanagers een voordeel door onze kennis van de markt qua indeling, koppelingen, en bewezen resultaten.

Op het gebied van WordPress kunnen we helpen met design, ontwikkeling, strategie, content, support en SEO.

Spar vrijblijvend met onze WordPress experts.

Summary
WordPress applicaties
Service Type
WordPress applicaties
Provider Name
Red Melon,
Laan van Waalhaven 82,Nederland-2497 GP,
Telephone No.0703316654
Area
Nederland
Description
Klaar voor de volgende online stap, maar worden jullie beperkt door technische problemen? Met een WordPress website? Oplossingen op maat.
50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.