Sociale Verhuurders Haaglanden

Overheid

Inleiding

Binnen de Vereniging Sociale Verhuurders Haaglanden werken 15 corporaties beleidsmatig samen, die in de regio Haaglanden gevestigd en werkzaam zijn. De corporaties richten zich in het bijzonder op het huisvesten van huishoudens die behoren tot de minima, BBSH-doelgroep, de doelgroep uit de Europaregeling en bijzondere aandachtsgroepen.

De nieuwe website moet een beeld geven wat hetgeen er speelt op dit gebied. Verder moet de website laten zien wie de mensen zijn achter SVH en welke vacatures is binnen de verschillende corporaties zijn.

Probleem op te lossen?

Zelf PDF uploaden

Voor degene die de website van SVH bijhouden is het makkelijk om zelf PDF’s te uploaden, waarna deze op de website zelf makkelijk te downloaden zijn.

Omdat SVH transparant wil zijn, is er op deze manier snel en duidelijk inzicht te geven in de jaarcijfers.

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en voor jullie inzet.
Jozefine Hoft Bestuurssecretaris bij Sociale Verhuurders Haaglanden

Customer Service

SVH is een overkoepelende organisatie van meerdere woningcoöperaties.

Elk van deze coöperaties heeft zijn eigen vacatures. Om duidelijk te maken welke vacatures waar beschikbaar zijn, staan alle vacatures van deze coöperaties op een aparte pagina, waarbij door middel van naam en logo kan worden aangegeven op welke de vacature betrekking heeft.

Bovendien wordt ook meteen de functie en de standplaats in één oogopslag duidelijk, als ook het aantal uur dat de functie met zich meebrengt.

Op deze pagina speelt een stukje UX-design dus een grote rol. De gebruikerservaring zorgt ervoor dat de bezoeker makkelijk de vacatures kan scannen, zonder op alles te hoeven klikken.

sociale verhuurders haaglanden
sociale verhuurders haaglanden
sociale verhuurders haaglanden

Bekijk ook deze cases

Ook deze resultaten voor jullie

bedrijf? Laten we eens praten.

neem contact op