Sociale Verhuurders Haaglanden

wordpress website

Inleiding

Binnen de Vereniging Sociale Verhuurders Haaglanden werken 15 corporaties beleidsmatig samen, die in de regio Haaglanden gevestigd en werkzaam zijn. De corporaties richten zich in het bijzonder op het huisvesten van huishoudens die behoren tot de minima, BBSH-doelgroep, de doelgroep uit de Europaregeling en bijzondere aandachtsgroepen.

De nieuwe website moet een beeld geven wat hetgeen er speelt op dit gebied. Verder moet de website laten zien wie de mensen zijn achter SVH en welke vacatures is binnen de verschillende corporaties zijn.

Opdrachtgever

Sociale Verhuurders Haaglanden

Functionaliteiten binnen deze WordPress website:

Zoekfunctie

Nieuws sectie

Vacatures

Vacatures

SVH is een overkoepelende organisatie van meerdere woningcoöperaties.

Elk van deze coöperaties heeft zijn eigen vacatures. Om duidelijk te maken welke vacatures waar beschikbaar zijn, staan alle vacatures van deze coöperaties op een aparte pagina, waarbij door middel van naam en logo kan worden aangegeven op welke de vacature betrekking heeft.

Bovendien wordt ook meteen de functie en de standplaats in één oogopslag duidelijk, als ook het aantal uur dat de functie met zich meebrengt.

Op deze pagina speelt een stukje UX-design dus een grote rol. De gebruikerservaring zorgt ervoor dat de bezoeker makkelijk de vacatures kan scannen, zonder op alles te hoeven klikken.

Zelf een PDF uploaden

Voor degene die de website van SVH bijhouden is het makkelijk om zelf PDF’s te uploaden, waarna deze op de website zelf makkelijk te downloaden zijn.

Omdat SVH transparant wil zijn, is er op deze manier snel en duidelijk inzicht te geven in de jaarcijfers.

Het resultaat

Een nieuwe website die veel frisser oogt. Een website die de gebruiker makkelijker laat navigeren en vinden wat hij/zij nodig heeft. Kortom, één die beter voldoet aan de eisen van SVH dan de vorige website.

Bovendien laadt de website sneller, hetgeen een positief effect heeft op de gebruiksvriendelijkheid.

weten hoe wij jou kunnen helpen?