WordPress Webshop

WordPress Webshop met WooCommerce

Ben je toe aan een webshop, of kent je oude webshop beperkingen? Eenvoudige aanpassingen kun je niet zelf doen, terwijl je dit wel zou mogen verwachten. Wijzigingen kunnen op basis van je huidige webshop gewoonweg niet gerealiseerd worden?

Gelukkig zijn wij er. Red Melon bouwt webshops met WooCommerce en is een 100% WordPress specialist.

Wil je de beste en makkelijkste oplossing qua e-commerce? WooCommerce! Het gemak van WordPress gecombineerd met deze webshop-plugin.

Heb je al een WordPress website? Dan is WooCommerce helemaal een goed idee, want alles is binnen één systeem te beheren en WooCommerce en WordPress werken hetzelfde.

Nog niet bekend met dit CSM? Lees hier de voordelen van WordPress.

WordPress WooCommerce en iDeal

Ben je op zoek naar een koppeling met iDeal van je webshop? WordPress, WooCommerce en Red Melon is hierin de perfecte combinatie. iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel bij online shoppen en als een koppeling tussen een WordPress webshop en iDeal niet mogelijk zou zijn, bestonden er in Nederland geen WooCommerce webshops.

Bovendien zijn er zelfs meerdere mogelijkheden om iDeal door middel van een plugin te integreren in je WordPress webwinkel.

Als je wilt dat bezoekers kunnen betalen met iDeal via je WordPress webshop is de beste oplossing om dit te doen via een payment provider.

Waarom? De grote payment providers verzorgen niet alleen iDeal, maar ook meteen PayPal, Visa, Mastercard, Mister Cash (de iDeal van België) en Sofort (de iDeal van Duitsland) en dat allemaal via slechts een plugin voor WooCommerce.

Er zijn verschillende payment providers waarvan we de plugin compleet met iDeal al hebben geïnstalleerd binnen een WordPress webshop met WooCommerce. De meest gebruikte payment providers voor een webshop met iDeal zijn Pay.nl, Multi Safe PayIcepay en Adyen.

betalen icoon

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

logo Flexpower
anwb logo
logo navacqs
excelsior logo

Aantal producten in WooCommerce

Er bestaat een misverstand over hoeveel producten de WordPress webshop plugin WooCommerce aan zou kunnen.

De mythe bestaat dat WooCommerce niet meer dan een paar honderd producten aan zou kunnen, maar inmiddels kennen we webwinkels met meer dan 10.000 producten, waarbij de WordPress webshop niet merkbaar trager reageert dan een andere webshop met andere software. Hoe komt deze fabel de wereld in. Makkelijk: dit alles heeft te maken met de hosting. Als de hosting niet op orde is, wordt er al snel vanuit gegaan dat het aan de software van de webshop zal liggen.

Hoeveel producten kan WooCommerce aan? Als we een grens aan de hoeveel producten moeten hangen als het gaat om een WordPress webshop, dan zouden we deze stellen op 15.000 producten. Waarom niet oneindig dan? De reden is simpel: WooCommerce blijft een plugin van WordPress en geen zelfstandige webwinkel software zoals Magento.

Volgens Automattic zelf, het bedrijf achter WordPress en inmiddels ook WooCommerce, zou dit oneindig moeten zijn. Wij houden het veiligheidshalve, gezien onze ervaring dus vooralsnog op 15.000 producten.

9,4 voor klanttevredenheid

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

Woo Commerce in het Nederlands

WordPress is zo goed omdat het voor bijna elk probleem wel een oplossing heeft. Voor iedereen die een Nederlandse webshop met WordPress WooCommerce wil maken is er ook goed nieuws. Dit wiel is al uitgevonden en hier hoef je niet naar op zoek. Wij hoeven dit niet voor je te ontwikkelen, alleen maar te implementeren, want er bestaat al een plugin voor WooCommerce in het Nederlands.

Wil je Red Melon een corporate WordPress website laten maken of interesse in onze WordPress Den Haag pagina, lees dan snel verder!

woocommerce nederlands

3 redenen voor een webshop met Red Melon!

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

interesse in een WordPress webshop?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.