WordPress Webshop

WordPress webshop laten maken

Haal je niet het maximale uit de huidige webshop? Aanpassingen doen kost veel moeite en het aantal bestellingen moet veel hoger kunnen. Willen jullie een webshop laten maken? De e-commerce websites die wij bouwen, scoren beter dan hun voorgangers en bouwen we met de populairste plugin van WordPress. Dat is WooCommerce en is het alternatief voor Magento.

Nog niet bekend met het nummer 1 CMS? Lees hier de voordelen van WordPress.

webshop laten maken

Een WooCommerce webshop voor meer conversie

Inmiddels kunnen wij letterlijk lezen en schrijven met WooCommerce van WordPress. Zo maakten we al meerdere webshops meertalig met de WPML-plugin betalingsmodules zoals iDeal. Bouwden we al een configurator/filter voor een aantal shops en kunnen we ook helpen bij het importeren van producten naar WooCommerce. Kortom, na 12 jaar kunnen we wel stellen dat onze specialisten jullie WordPress webshop naar het volgende niveau tillen.

9,6 voor klanttevredenheid

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 23 beoordelingen bij Feedback Company

webdesign mobiel

Waar op letten bij een webshop design?

Waar moet je op letten bij het ontwerpen en ontwikkelen van een webshop? Het allerbelangrijkste: zorg dat de webshop vertrouwen uitstraalt. De onzekerheid van bezoekers aan een webwinkel moet worden weggenomen. Zo zijn er een aantal vereiste waaraan een webshop moet voldoen. Al deze zaken verwerken wij in l in het webshop design, omdat we weten dat dit belangrijk is voor de bezoekers.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat niet mag missen in een verkopende webshop?

check Zorg voor een keurmerk en plaats dat duidelijk in de header.
check  Plaats het telefoonnummer rechts bovenin.
check Zorg dat zonder te scrollen de bestelknop meteen zichtbaar is.
check  Laat zien dat iets op voorraad met een groen bolletje.
check  Laat de unique selling points met iconen zien.
check Wees duidelijk over de levertijd
check Zet de voordelen van het product in bulletpoints ernaast.

Tip voor e-commerce

Hosting
Een goede hosting is voor e-commerce websites van belang. Waarom? Webwinkels vragen net wat meer van de server om goed te kunnen functioneren. Er zijn partijen die hun servers speciaal hebben ingericht op het hosten van WordPress websites en webshops. Een partij waar wij zelf goede ervaring mee hebben is Savvii.

woocommerce webshops

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

logo Flexpower
anwb logo
logo navacqs
excelsior logo

Wat is het maximum aantal producten voor WooCommerce?

Er zijn heel wat mythes over het maximum aantal producten binnen een WordPress webshop. WooCommerce zou vooral voor kleine webshops zijn en voor grotere aantallen producten zou je beter geen WooCommerce moeten gebruiken, maar klopt dit wel?

Dit zegt WooCommerce er zelf over:

“The sky is the limit. We hebben voorbeelden gezien van winkels met meer dan 100.000 producten die duizenden transacties per minuut verwerken. In die gevallen hadden ze geweldige hostingondersteuning en hun eigen ontwikkelaarsteam gericht op optimalisatie.” Lees hier zelf alle opties tot schalen van WooCommerce.

Met een specialist gratis sparren over jullie webshop?

Summary
webshop laten maken
Service Type
webshop laten maken
Provider Name
Red Melon,
Laan van Waalhaven 82,Den Haag,Nederland-2497 GP,
Telephone No.0703316654
Area
Nederland
Description
Een goed werkende webshop zorgt voor meer conversie. Onze webshop specialisten maken jullie WooCommerce webshop inclusief ideal, plugins en overige wensen.
50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.