maxcode

Maxcode

Corporate IT & Software website

Resultaten

Bezoekers blijven 4x langer op de website. Organische bezoekers klikken 18% vaker door. Het aantal pagina’s dat wordt bekeken is met 192% gestegen.

 

Ook zulke resultaten?

Problemen met standaard thema

Voor de oude WordPress website werd voor Maxcode gebruik gemaakt van het standaard thema Dante.

Dit thema had als nadeel dat het langzaam laadde, dat aanpassingen niet makkelijk door te voeren waren en dat de gebruiksvriendelijkheid te wensen over liet.

Kortom, te veel redenen om hierop door te ontwikkelen. Dit was dan ook niet de wens van Maxcode. We ontwikkelden dan ook een WordPress thema op maat, goed om de komende jaren op door te bouwen.

team red maxcode
Red Melon heeft naar volle tevredenheid een goede prestatie neergezet. Belangrijkste component voor ons is de uitmuntende nazorg na acceptatie.
Jules van den Berg Managing Director bij Maxcode

Verloop aantal bekeken pagina’s

Om de oude met de nieuwe website te kunnen vergelijken vragen we bij Red Melon meteen om de gegevens van Google Analytics. Zijn deze nog niet actief, dan plaatsen wij de code op de oude website. Op deze manier kunnen we de data vergelijken. Het doel is niet alleen een nieuwe website, maar belangrijker nog, een website die beter scoort dan de oude. En dat willen we altijd laten zien. En daarna doortesten, om nog verder te kunnen verbeteren.

 

maxcode

Combinatie creatief/UX

Voor de nieuwe website was Maxcode op zoek naar een bureau die kon helpen met de creatieve kant gecombineerd met consistentie in de gehele uitstraling.

Een belangrijk aspect van de nieuwe website was bovendien de uitstraling: die moest van een hoge kwaliteit zijn. Mede hierdoor koos onze UI-designer Michael voor de kleur zwart.

Een extra steunkleur die nu niet in de huisstijl voorkomt was een optie, waar onze designer maar al te graag gebruik van heeft gemaakt.

Techniek en veiligheid

De website moest tweetalig worden: Nederlands en Engels, waarbij we gebruik maakten van de beste vertaalmodule die er beschikbaar is: WPML.

Daarbij was er behoefte aan een website die technisch beter op orde zou zijn.

Die sneller laadt en prettiger werkt in de backend. De website moest bovendien veilig zijn. Een goed werkende cookiemelding was ook gewenst.

Voor de veiligheid zorgden we met de WordPress security plugin WordFence.

 

Bekijk ook deze cases

Ook deze resultaten voor jullie

bedrijf? Laten we eens praten.

neem contact op