Tijdelijk Zakelijk Internet

B2B website

Inleiding

Er was al een website voor Tijdelijk Zakelijk Internet, maar deze was intern opgezet.

Probleemstelling

Dat de website intern was opgezet, was ook meteen het probleem. Niet zozeer technisch, maar wel qua uitstraling. De grotere klanten wist Tijdelijk Zakelijk Internet niet te overtuigen om voor hen te kiezen.

Achter Tijdelijk Zakelijk Internet zit een club met heel veel kennis, maar in de oude situatie leek het meer op een eenmanszaak, waarbij de business werd gerund vanaf een zolderkamer. En dit was geenszins het geval.

Door de nieuwe website een nieuwe ‘look’ te geven heeft de website de update gekregen die nodig was en die blijkt te werken.

Probleem op te lossen?

Stappen duidelijk uitgelegd

Om een bezoeker meteen duidelijk te maken hoe een en ander in zijn werk gaat, hebben we ervoor gekozen om alles even kort en duidelijk in stappen uit te leggen, met veel witruimtes en met iconen ter verduidelijking.

Op deze manier weet iemand die tot actie over wil gaan, welk traject hem of haar te wachten staat.

Branches

Voor de gebruiksvriendelijkheid (UX) hebben we de branches waarin Tijdelijk Zakelijk Internet de klant kan helpen onderverdeeld.

Per branche is er een aparte pagina, met hierin de oplossingen die er zijn. De bezoeker komt hierdoor meteen in de omgeving die hij/zij als vertrouwt ervaart.

Als een bezoeker op deze branche-pagina doorscrollt, verschijnt er een call-to-action tabel, met hierbij meteen de mogelijkheid om een dienst te bestellen.

Vervolgtraject

De website van Tijdelijk Zakelijk Internet staat inmiddels enige tijd online en dat betekent dat er voldoende data is om te analyseren.

Wat kunnen we hiermee? Google Analytics geeft nu een goed beeld van de bezoekers. Op welke pagina komen ze terecht, welke pagina wordt wel en welke wordt niet bekeken, bij welke pagina haakt een bezoeker af, enz.

Op basis hiervan kan de website weer verder geoptimaliseerd worden en een nog betere online verkoper zijn voor Tijdelijk Zakelijk Internet.

Bekijk ook deze cases

Ook deze resultaten voor jullie

bedrijf? Laten we eens praten.

neem contact op