MCS

Offshore website design

Resultaten

273% groei van organisch verkeer. Een stijging van 138% in het aantal nieuwe bezoekers. De gemiddede duur op de website stijgt met 51%. Het aantal bezochte pagina’s is 156% hoger.

Ook zulke resultaten?

webdesign MCS

Gerelateerde posts

Doordat we al veel offshore websites bouwden, weten we wat de wensen zijn van de bedrijven, maar ook van de klanten van deze bedrijven. Gemak.

In het administratieve gedeelte kan per project worden aangegeven vessel en welke service erbij is betrokken.

Dit alles helpt de bezoeker qua gebruiksvriendelijkheid bij het navigeren.

Zonder twijfel hebben ze onze verwachtingen overtroffen. De energie die tijdens de eerste gesprekken aan tafel werd gebracht, was er ook met alle ontwerpers en ingenieurs aan de achterkant en aan de voorkant.

Veel bedrijven noemen zichzelf ‘klantgericht’, maar werken met Red Melon geeft een nieuwe betekenis aan deze term die zo vaak tevergeefs wordt gebruikt.
Erik de Haas Commercial Manager bij MCS

Verloop aantal gebruikers

Hieronder de resultaten van het online gaan van de website in 2019. Het aantal bezoekers blijft toenemen. In verband met de concurrentie gevoelige informatie hebben we gebruik gemaakt van indexcijfers.

Optimalisatie

Zoals we dit bij alle websites doen die wij opleveren, bekijken we alle data na een kwartaal.

Op basis daarvan geven we MCS inzichten in wat goed gaat en waar verbeteringen op basis van echte bezoekers mogelijk zijn. Deze verbeteringen kunnen voor zich spreken, maar kunnen ook uit lopende cases van Red Melon komen.

 

Online vindbaarheid

Doordat de nieuwe website nu naar volle tevredenheid is afgeleverd (zie recensie hierboven), werd Red Melon gevraagd om mee te denken in de volgende stap.

De online vindbaarheid moet vergroot worden. Na de markt in kaart gebracht te hebben, starten we binnenkort met SEO voor MCS.

Bekijk ook deze cases

Ook deze resultaten voor jullie

bedrijf? Laten we eens praten.

neem contact op