Height Specialists

wordpress website

Het resultaat van de nieuwe website

  • Een stijging van 129% in de tijd op de website.
  • Toename van 28% in bezochte pagina’s.
  • 18% meer clicks na de homepagina.

Opdrachtgever

Height Specialists

Functionaliteiten binnen deze WordPress website:

Reserveren

Meertaligheid

Nieuws sectie

Categorieën/Divisies

Height Specialists is actief binnen een aantal divisies.

Door de website heen is het voor de bezoeker makkelijk filteren op een bepaalde divisie, om zodoende direct een beeld te krijgen wat Height Specialists in deze categorie kan betekenen.

Vanaf de homepagina kan de bezoeker meteen naar zijn/haar favoriete divisie. Binnen 1 klik.

Voor het bekijken van projecten is het mogelijk om alle projecten van Height Specialists te bekijken, maar ook hier wordt de bezoeker de mogelijk gegeven om te filteren op een categorie.

Eigenlijk geldt hetzelfde voor alle nieuwsberichten die worden geplaatst. Bij het invoeren van een nieuwsbericht kan meteen worden aangegeven op welke categorie dit betrekking heeft en op deze manier kan de bezoeker makkelijk selecteren voor welke categorie er interesse is.

Een PDF uploaden/downloaden

Voor degene die de website van Height Specialists bijhouden is het makkelijk om zelf PDF’s te uploaden, waarna deze op de website door de bezoeker te downloaden zijn.

Reden dat op sommige website veelal oude documenten te vinden zijn, is omdat het uploaden van bijvoorbeeld PDF’s nogal moeizaam gaat. Dit probleem is er bij Height Specialists dus niet.

De marketingmanager van Height Specialists:

“Red Melon heeft onze nieuwe website naar volle tevredenheid ontworpen/gemaakt! Goed bereikbaar, snelle (re)actie en goed en bruikbaar advies.”

ook zulke resultaten?