Height Specialists

wordpress website

Inleiding

Height Specialists klopte bij Red Melon aan voor de restyling van de nieuwe website.

Er waren nogal wat klachten m.b.t. de oude website. Het bijhouden ging verre van makkelijk en de uitstraling paste totaal niet meer bij waar het bedrijf inmiddels naar toe is gegroeid. De nieuwe website moest gaan ogen als een groter bedrijf, datgene wat Height Specialists ook is, en de nieuwe website moest duidelijk maken dat zij grote projecten doen en aankunnen.

Opdrachtgever

Height Specialists

Functionaliteiten binnen deze WordPress website:

Reserveren

Meertaligheid

Nieuws sectie

Categorie├źn/Divisies

Height Specialists is actief binnen een aantal divisies.

Door de website heen is het voor de bezoeker makkelijk filteren op een bepaalde divisie, om zodoende direct een beeld te krijgen wat Height Specialists in deze categorie kan betekenen.

Vanaf de homepagina kan de bezoeker meteen naar zijn/haar favoriete divisie. Binnen 1 klik.

Voor het bekijken van projecten is het mogelijk om alle projecten van Height Specialists te bekijken, maar ook hier wordt de bezoeker de mogelijk gegeven om te filteren op een categorie.

Eigenlijk geldt hetzelfde voor alle nieuwsberichten die worden geplaatst. Bij het invoeren van een nieuwsbericht kan meteen worden aangegeven op welke categorie dit betrekking heeft en op deze manier kan de bezoeker makkelijk selecteren voor welke categorie er interesse is.

Een PDF uploaden/downloaden

Voor degene die de website van Height Specialists bijhouden is het makkelijk om zelf PDF’s te uploaden, waarna deze op de website door de bezoeker te downloaden zijn.

Reden dat op sommige website veelal oude documenten te vinden zijn, is omdat het uploaden van bijvoorbeeld PDF’s nogal moeizaam gaat. Dit probleem is er bij Height Specialists dus niet.

Het Resultaat

  • Al na twee weken zien we een stijging van 66,47% in de gemiddelde tijd op de website.
  • Als het gaat om bezochte pagina’s is er een stijging van 17,11%.
  • En er haken 13,66% minder bezoekers af.

En nu?

Vanaf het online zetten van de nieuwe website van Height Specialists monitoren wij de bezoekers. Welke pagina’s scoren goed en welke wat minder.

Deze bevindingen rapporteren we met regelmaat aan Height Specialists en zorgen er op deze manier voor dat de nieuwe website nog verder geoptimaliseerd wordt.

weten hoe wij jou kunnen helpen?