heering

Heering Office

Kantoorinrichting website

Resultaten

Toename van 279% in tijd op de website Een stijging van 42% in het aantal bekeken pagina’s 30% meer doorkliks vanaf de homepagina

 

Ook zulke resultaten?

Cross Relation

Als je inlogt als gebruiker in WordPress, dan zijn er een aantal zaken in de zogenaamde backend aan elkaar te koppelen. Op deze manier hoef je dingen niet meer dan 1 keer in te voeren. Een stukje efficiëntie. Maar wat dan?

Onze WordPress ontwikkelaars hebben deze website zo ontwikkeld dat je per project aan kunt geven welke producten er zijn gebruikt binnen een project. Vanuit hier kun je doorklikken op een project.

heering
Bij vragen word je snel en kundig geholpen. Wij zijn tevreden!
Joanne Hinderink Marketing Manager bij Heering Office

Verloop aantal bezoekers

Hieronder de resultaten van het online gaan van de website in het tweede kwartaal van 2019. De bezoekersaantallen stijgen door. De getallen zijn indexcijfers.

 

Google Maps API

De locatie van Heering Office is van groot belang. Het kantoor en de showroom zijn gevestigd in Den Haag en voor klanten moet dit makkelijk te vinden zijn op de website.

Hoe? Via contact komt de bezoeker op een kaart van Google Maps.

Deze API koppeling werkt anders dan voorheen, vandaar dat je nogal eens een foutmelding ziet op andere websites.

Dan is deze langere tijd niet bijgewerkt.Vanuit Google Maps kun je makkelijk de route bepalen. Ook zeer bruikbaar voor mobiel dus.

Ook een Google Maps integratie? Neem contact met ons op.

Bekijk ook deze cases

Ook deze resultaten voor jullie

bedrijf? Laten we eens praten.

neem contact op