Flexpower

WooCommerce webshop

flexpower Europe webdesign

Flexpower

Deze meertalige WooCommerce webshop geeft een presentatie weer van het product ‘Flexpower Always Prepared’. Het is een neutraal ruikend product welke geschikt is voor de behandeling van spieren en gewrichten bij activiteiten.

Deze webshop is geheel gebouwd op een maatwerk WordPress thema, zodat het helemaal aansloot op de specifieke wensen van onze opdrachtgever.

Opdrachtgever

Flexpower

De klant aan het woord:

"Wat het product uitstraalt komt ook terug in het nieuwe design: Fit, dynamisch en levendig."

Alle bijzonderheden van deze website op een rij:

Betaalmodule met iDeal checkout

Single product WooCommerce webshop

One-page checkout

Meertalig

Uitdaging

De uitdaging voor Red Melon was om dit dynamische product zo neer te zetten dat het ‘sport en beweging’ uitstraalt. Een frisse, snelle website moest hiervan het resultaat zijn. De doelgroep zijn sporters die weinig tijd willen doorbrengen achter hun computer, dus zo snel mogelijk bij hun doel willen zijn.

Daarbij was het belang dat meteen duidelijk werd wat er op deze webshop te koop is en daarna gemakkelijk en snel te bestellen valt.

Resultaat

Om deze doelstellingen te bereiken heeft onze ontwerper een unieke uitstraling gegeven aan de website door de kleuren blauw en oranje te gebruiken. Deze kleuren contrasteren perfect met elkaar. Om het bewegingsaspect er in te krijgen bevat het ontwerp schuine buttons.

Qua techniek en interactie is er rekening gehouden met de doelgroep. Snel en gemakkelijk kunnen bestellen en binnen twee klikken op de gewenste plek in de website zijn. Als betaalmethode is er iDeal Checkout geïmplementeerd die naadloos met WooCommerce kan communiceren.

Highlights

  • WooCommerce Webshop
  • Meertalig
  • Background video
  • Betaling met iDeal Checkout
  • Productpresentatie met tabbladen voor variaties

Geïnteresseerd?