Website laten maken

Meetbare online resultaten

Tijd voor de volgende stap online? De huidige website van jullie organisatie is te oud en past niet meer bij het bedrijf. Bijhouden is lastig. Tijd om te scoren. Hoe? Door gebruik te maken van onze online kennis. Bekijk de resultaten:

  • 50% meer bezoekers naar vervolgpagina’s.  A. de Jong
  • De titel “best communicerende voetbal website”. Excelsior
  • De nieuwe webshop breekt jaarlijks verkooprecords. Navacqs

Samen met onze snelle communicatie halen we een klanttevredenheidscijfer van 9,4. Onze websites worden bovendien gebouwd met het doel gevonden te worden.

Professionele WordPress website laten maken - casus HVR

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, marketeer bij TWD

Voor wie we werken

We staan erom bekend dat we snel reageren. Ook na oplevering. Bovendien hebben we al meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van websites, e-commerce, webapplicaties en online vindbaarheid. Onze projecten zijn altijd maatwerk.

Marketeers en communicatiemanagers vinden het prettig sparren met ons. Bovendien zijn we door onze ervaring en speciale kennis een absolute meerwaarde in de volgende sectoren:

Professioneel webdesign voorbeeld Elaumad

Wat kost een website laten maken?

De prijzen van een website laten maken verschillen nogal. Schakel je een freelancer in of een webdesign bureau? Kies je voor een standaard thema, met alle toekomstige risico’s, of voor een website op maat? Hoeveel templates heb je nodig? Wordt de website meertalig?

We kunnen je wel snel helpen bij het inzichtelijk maken van de kosten voor het bouwen van een nieuwe website. Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

anwb logo
excelsior logo
logo_adejong
allseas logo
mobiel webdesign allseas

Waarom een website laten bouwen in WordPress?

Waarom een WordPress website laten maken? WordPress is het nummer 1 CMS, draait op maar liefst 33% van alle websites wereldwijd en bewijst hiermee dat het breed inzetbaar is voor allerlei soorten websites. WordPress kent voor ons nauwelijks beperkingen. Ons team van specialisten denkt mee op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid, conversie, ontwikkeling en online marketing.

WordPress is makkelijk zelf bij te houden en voor veel oplossingen is er door de populariteit van WordPress een plugin beschikbaar. Of een API (Application Programming Interface), die ervoor zorgt dat andere software communiceert met WordPress. Onze developers kunnen op basis van documentatie van de softwarefabrikant bepalen wat mogelijk is. We kunnen ook overweg met XML-feeds, API’s voor vacatures, multisites, inschrijfformulieren met koppelingen, crosspostings, referentiemodules, aparte downloadmodules of content segmentkoppelingen.

Alle voordelen van WordPress op een rijtje.

9,4 voor klanttevredenheid

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 21 beoordelingen bij Feedback Company

Sparren met een consultant over de mogelijkheden?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.