Website laten maken

Serieuze hulp nodig?

Tijd voor digitale groei? Een website laten maken? De huidige website van jullie organisatie is te oud en past niet meer bij het bedrijf. Bijhouden is lastig. Tijd om te scoren. Hoe? Door gebruik te maken van onze online kennis.

 • 50% meer bezoekers naar vervolgpagina’s.  A. de Jong
 • De titel “best communicerende voetbal website”. Excelsior
 • De webshop breekt jaarlijks verkooprecords. Navacqs
Website laten maken Excelsior, webdesign

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, marketeer bij TWD

Bedrijfswebsite met online strategie

Het is zonde om jullie website enkel als digitaal uithangboord te laten dienen. De website is een onderdeel van het bedrijf en jullie zijn uniek. Geen standaard ontwerpen, maar een op maat website laten maken met een online strategie.

Online strategie? Jazeker!

De online wereld is een hele andere wereld waarmee je anders om dient te gaan dan de offline doelgroep. Wij hebben jullie identiteit, huisstijl, doelgroep/ persona’s en (online) doelstellingen nodig. Op deze manier zorgt de website ook daadwerkelijk voor meer klanten, een digitaal gezicht en meer omzet.

website laten maken bij webdesign bureau

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

anwb logo
excelsior logo
logo_adejong
allseas logo
Maarwerk website laten maken

Koploper worden in de branche?

We staan erom bekend dat we snel reageren. Ook na oplevering. Bovendien hebben we al meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van websites, e-commerce, webapplicaties en online vindbaarheid. Onze projecten zijn altijd maatwerk.

Marketeers sparren graag met ons. We helpen om de bedrijfsstrategie door te vertalen in een online strategie. Bovendien zijn we door onze ervaring en speciale marktkennis een meerwaarde in de volgende sectoren:

9,4 voor klanttevredenheid

 • ★★★★★★★★★★9,6 van 10 op basis van 22 beoordelingen bij Feedback Company

Webshop laten maken

Een webshop heeft maar één doel, verkoop. Hierbij ligt de uitdaging in het vertrouwen winnen van de bezoeker. Onze webshop ontwikkelaars weten hoe. Wil jij enkele tips van de specialisten?

Wij bouwen websites in het meest gebruikte CMS, WordPress. Webshop laten maken met iDeal, meertalig of producten filteren? Wij hebben het al eens gedaan en kunnen jullie adviseren in de beste keuzes.

flexpower Europe webdesign

Wat kost een website laten maken?

De prijzen van een website laten maken verschillen nogal. Schakel je een freelancer in of een webdesign bureau? Kies je voor een standaard thema, met alle toekomstige risico’s, of voor een website op maat? Hoeveel templates heb je nodig? Wordt de website meertalig? Ook de maandelijkse kosten bij een website laten maken verschilt per bedrijf. Is er een verplicht servicecontract of kan je hierin kiezen? Bij Red Melon maken we op maat websites en dat betekent ook een op maat prijs.

We kunnen je wel snel helpen met het inzichtelijk maken van de kosten voor het bouwen van een nieuwe B2B website. Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

waar op letten website laten maken

Waar je op moet letten

Inmiddels bouwden en verbeterden we al heel wat websites de afgelopen jaren. Hierbij alvast enkele tips die handig zijn in wanneer je een website gaat laten maken.

 • Wat is het doel van de website
 • Welke doelgroepen/persona’s wil je bereiken
 • Kies voor een populair open source CMS (WordPress)
 • Zorg voor call-to-actions
 • Wees consistent!
 • Check de snelheid van de hostingpartij
 • Het liefst niet meer dan 6 items in de navigatie

Waarom een website laten bouwen in WordPress?

Waarom een WordPress website laten maken? WordPress is het nummer 1 CMS, draait op maar liefst 33% van alle websites wereldwijd en bewijst hiermee dat het breed inzetbaar is voor allerlei soorten websites. WordPress kent voor ons nauwelijks beperkingen. Ons team van specialisten denkt mee op het gebied van design, gebruiksvriendelijkheid, conversie, ontwikkeling en online marketing.

WordPress is makkelijk zelf bij te houden en voor veel oplossingen is er door de populariteit van WordPress een plugin beschikbaar. Of een API (Application Programming Interface), die ervoor zorgt dat andere software communiceert met WordPress. Onze developers kunnen op basis van documentatie van de softwarefabrikant bepalen wat mogelijk is. We kunnen ook overweg met XML-feeds, API’s voor vacatures, multisites, inschrijfformulieren met koppelingen, crosspostings, referentiemodules, aparte downloadmodules of content segmentkoppelingen.

Alle voordelen van WordPress op een rijtje.

Professionele WordPress website laten maken door een webdesing bureau

Sparren met een consultant over de mogelijkheden?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.