WordPress Maatwerk

WordPress Maatwerk

Op zoek naar maatwerk met WordPress? Je wilt meer dan een corporate website, een systeem binnen WordPress. Niet alleen een plugin die moet worden geïnstalleerd die jij hebt gevonden. Jij of iemand die je kent komt wel een eind, maar net niet ver genoeg. Alleen is dit volgens jou wel de mogelijkheid om online het verschil te maken. Om alles efficiënter te kunnen regelen.

Je hulp is hier, want onze ontwerpers en developers zijn echte WordPress fans, omdat het zo makkelijk te gebruiken en te leren is. Onze designers kunnen op basis van de briefing alles zelf ontwerpen en onze programmeurs integreren het naadloos in WordPress.

Vraag je je af of WordPress een goede oplossing zou kunnen zijn voor je nieuwe website? Wil je hier eens zonder verplichting over praten, vul dan het contactformulier in of bel ons kantoor op 070 331 6654.

wordpress specialist

klanten die voor Red Melon kiezen

anwb

WordPress is veelzijdig

Als mensen op zoek gaan naar website ontwikkelaars, wordt er steeds vaker gezocht naar mensen die kunnen werken met WordPress. Omdat er zoveel beschikbaar is, zowel qua informatie als plugins en thema’s en omdat het zo makkelijk werken is, is WordPress de meest gebruikte manier geworden om websites mee te maken. Wat begon als een platform om te bloggen, is inmiddels een platform voor Content Management in de breedste zin van het woord.

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

WordPress thema of niet

Wij bij Red Melon zijn WordPress specialisten. We staan bekend om onze unieke designs, onze snelheid en het feit dat we goed meedenken. Wat alleen niet makkelijk te zien is – omdat het verstopt zit in de code – is dat al onze websites zijn gebouwd met WordPress en altijd volledig op maat. WordPress thema’s kunnen goed zijn en er zijn er genoeg. Ze zijn mooi en goedkoop, maar er zijn beperkingen. Lees hier meer over de nadelen van een standaard template.

Kortom, het ideale scenario, of je er nu klaar voor bent of niet, is een op maat gemaakt ontwerp met een solide gecodeerde basis, waar je makkelijk en veilig op kunt uitbreiden, want een website is eigenlijk nooit af. En de basis moet stevig staan.

responsive webdesign

klanten over WordPress specialist Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

Marinda van Cappelle, TWD

Uitgebreider systeem

We zien de vraag naar een wat uitgebreider systeem op basis van WordPress flink toenemen de laatste tijd. Inmiddels hebben we hierin dan ook ruime ervaring. Zo bouwden we al een website op maat voor abonnementen, een online omgeving voor verzekeringen, een webshop met flexibele prijsvoering, meerdere online lesomgevingen, een corporate website met een koppeling naar een staffing en recruitment software en de mogelijkheid om documenten te kunnen oploaden en checken. En dat allemaal met WordPress als basis.

Om te laten zien wat we bedoelen, kun je de voorbeelden hieronder bekijken. Het zijn geen standaard templates, ze zijn zeer zorgvuldig gecodeerd op een manier dat elke pagina makkelijk bij te werken is en het geheel kostenefficiënt uitbreidbaar is.

woocommerce nederlands

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

hulp nodig van een WordPress specialist?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.