WordPress Maatwerk

WordPress Maatwerk

Op zoek naar een WordPress website op maat? Er moet wel een website gebouwd worden, maar meer als systeem, waarbij aan de achterkant meer moet gebeuren dan een plaatje en een tekstje veranderen. Je hebt behoefte aan een team van specialisten die meedenken, ideeën aandragen, kritische vragen stellen en met jouw team sparren om het beste uit de nieuwe website te halen.

Je hebt genoeg van al die onbetrouwbare developers die slecht bereikbaar zijn, het niet aankunnen of niet doorpakken. Je hulp is hier, want onze ontwerpers kunnen op basis van de briefing alles zelf ontwerpen, onze UX-specialisten kunnen helpen het geheel gebruiksvriendelijk te maken, en onze programmeurs integreren het naadloos in het WordPress CMS.

Vraag je je af of WordPress een goede oplossing zou kunnen zijn voor jullie nieuwe website? Wil je hier eens zonder verplichting over praten, vul dan het contactformulier in of bel ons kantoor op 070 331 6654.

Of lees hier wat WordPress is en de bijbehorende voordelen van dit systeem.

Bekijk hier voorbeelden van WordPress maatwerk

klanten die voor Red Melon kiezen

logo-excelsior
anwb logo
logo_adejong
allseas logo

WordPress thema of niet

Wij bij Red Melon zijn WordPress specialisten. We staan bekend om onze unieke designs, onze snelheid en het feit dat we goed meedenken. Wat alleen niet makkelijk te zien is – omdat het verstopt zit in de code – is dat al onze websites zijn gebouwd met WordPress en altijd volledig op maat. WordPress thema’s kunnen goed zijn en er zijn er genoeg. Ze zijn mooi en goedkoop, maar er zijn beperkingen. Lees hier meer over de nadelen van een standaard template.

Kortom, het ideale scenario, of je er nu klaar voor bent of niet, is een op maat gemaakt ontwerp met een solide gecodeerde basis, waar je makkelijk en veilig op kunt uitbreiden, want een website is eigenlijk nooit af. En de basis moet stevig staan.

klanten over WordPress specialist Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

Marinda van Cappelle, TWD

Uitgebreider systeem

We zien de vraag naar een wat uitgebreider systeem op basis van WordPress flink toenemen de laatste tijd. Inmiddels hebben we hierin dan ook ruime ervaring. Zo bouwden we al een website op maat voor abonnementen, een online omgeving voor verzekeringen, een webshop met flexibele prijsvoering, meerdere online lesomgevingen, een corporate website met een koppeling naar een staffing en recruitment software en de mogelijkheid om documenten te kunnen oploaden en checken. En dat allemaal met WordPress als basis.

Om te laten zien wat we bedoelen, kun je de voorbeelden hieronder bekijken. Het zijn geen standaard templates, ze zijn zeer zorgvuldig gecodeerd op een manier dat elke pagina makkelijk bij te werken is en het geheel kostenefficiënt uitbreidbaar is.

9,4 voor klanttevredenheid

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

Wordpress mobiel

Een eigen team WordPress ontwikkelaars

We maken al 10 jaar lang WordPress websites en daardoor hebben we bij Red Melon een team van ontwikkelaars met een bovengemiddelde kennis van WordPress.

We werken vanuit de wensen van onze klanten en dus niet vanuit een template waar we de wensen op aanpassen.Onze UX-specialist kijkt mee of alles ook gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers. Onze WordPress ontwikkelaars zorgen ervoor dat de designs worden omgezet in code, zodat dat deze een solide basis vormen om er later zorgeloos op te kunnen uitbreiden. Daarna worden de functionaliteiten ingebouwd door middel van plugins of API’s.

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

hulp nodig van een WordPress specialist?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.