WordPress Maatwerk

WordPress Maatwerk

Op zoek naar een WordPress website op maat? Er moet een website komen te staan, maar meer als systeem.

Er is binnen jullie organisatie behoefte aan een team van specialisten die meedenken, ideeën aandragen, kritische vragen stellen en sparren om het beste uit de nieuwe website te halen.

Bekijk hier voorbeelden van WordPress maatwerk

WordPress specialist nodig?

Je hebt genoeg van al die onbetrouwbare developers die slecht bereikbaar zijn, het niet aankunnen of niet doorpakken.

Je hulp is hier, want onze WordPress specialisten kunnen op basis van de briefing alles zelf ontwerpen, onze UX-specialisten kunnen helpen het geheel gebruiksvriendelijk te maken, en onze programmeurs integreren het naadloos in het WordPress CMS.

Doe mij een gratis consult!

Waar is het bureau in gespecialiseerd?
“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”
Marinda van Cappelle TWD

WordPress services

We maken al 10 jaar lang WordPress websites en webshops en daardoor hebben we bij Red Melon een team van ontwikkelaars met een bovengemiddelde kennis van WordPress.

● Website is WordPress

● Webshop in WordPress

● WordPress oplossingen

wat zijn de kosten optimalisatie uitbesteden

Website in WordPress

Wij bij Red Melon zijn WordPress specialisten. We staan bekend om onze unieke designs, onze snelheid en het feit dat we goed meedenken. Wat alleen niet makkelijk te zien is – omdat het verstopt zit in de code – is dat al onze websites zijn gebouwd met WordPress en altijd volledig op maat. WordPress thema’s  zijn mooi en goedkoop, maar er zijn beperkingen. Lees hier meer over de nadelen van een standaard template.

Zijn jullie opzoek naar digitale groei? Dan heb je een op maat gemaakt ontwerp met een solide gecodeerde basis, waar je makkelijk en veilig op kunt uitbreiden nodig. Want een website is eigenlijk nooit af. En de basis moet stevig staan.

Hoe wij jullie verder helpen in webdesign

Klantenbeoordelingen


9.6 van 10 op basis van 28 beoordelingen bij Feedback Company

Bekijk alle reviews

Webshop in WordPress

WordPress helpt jouw webshop verder. Wij bouwen alle e-commerce websistes met de populaire WooCommerce plugin.

We zorgen voor betalingsmodules als iDeal en delen onze kennis over hoe je een webwinkel het beste kunt indelen. Ook hebben we ruime ervaring met prijsflexibiliteit en verschillende soorten van verzending.

Wij weten waaraan een succesvolle website voldoet. Dit scheelt een hoop testen. Jullie kunnen direct aan de slag.

Meer weten over webshops?

Webdesign Delft: webshops

WordPress oplossingen

We zien de vraag naar een wat uitgebreider systeem op basis van WordPress flink toenemen de laatste tijd. Inmiddels hebben we hierin dan ook ruime ervaring. Zo bouwden we al een website op maat voor abonnementen, een online omgeving voor verzekeringen, een webshop met flexibele prijsvoering, meerdere online lesomgevingen, een corporate website met een koppeling naar een staffing en recruitment software en de mogelijkheid om documenten te kunnen oploaden en checken. En dat allemaal met WordPress als basis.

Branches waarin wij veel werken

Het zijn geen standaard templates, ze zijn met de nieuwste techniek gecodeerd waardoor websites sneller laden.

Samen sparren over jullie online mogelijkheden?

Maak een afspraak