Website Laten Maken Den Haag

Website Laten Maken Den Haag

Een niewe website laten maken? In Den Haag? De website die er nu staat is gedateerd. Niemand wordt er nog blij van. De concurrentie heeft betere sites en jullie sales kan wel een boost gebruiken.

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken in het meedenken bij een website laten maken? En het ontwerp en ontwikkeling? Liefst in Den Haag? Dan is de oplossing hier!

Website Laten Maken? Red Melon! We reageren altijd snel, ook nadat de website online staat, we zorgen voor een beter resultaat online, dat bovendien meetbaar is. Hier vind je 12 jaar digitale ervaring en klanten die ons beoordelen met een 9,4. 

webdesign mobiel

Website Laten Maken Den Haag: meetbare resultaten

Als we nieuwe websites designen en ontwikkelen, dan hebben wij maar één doel voor ogen. De nieuwe website moet het beter doen dat de oude website. Hierbij een paar keiharde resultaten:

  • Allseas: meer dan 3.000% groei in bezoekers via Google.
  • Height Specialists: 18% meer bezoekers die doorklikken vanaf de homepagina.
  • A. de Jong: de homepagina presteert 50% beter.

Nog meer voorbeelden van betere websites kun je zien op de portfolio pagina.

Voorsprong voor bedrijven

Red Melon is een meerwaarde voor elke klant. Zeker met WordPress websites.

Veel bedrijven hebben hier al hun website laten maken. Doordat we alle website blijvend meten, weten we inmiddels goed wat er wel en niet werkt. En die kennis gebruiken we weer om nieuwe website beter te maken. We vertellen onze klanten wat het beste werkt om de snelheid van de website te verhogen, hoeveel items er maximaal in het menu moeten staan, wat werkt om meer reacties via de website te krijgen en hoe de website beter online vindbaar wordt.

wordpress redmelon

Bedrijven die voor webbouwer Red Melon kiezen

excelsior logo
anwb logo
allseas logo

Website Laten Maken: maatwerk

Waar moet je op letten bij het laten maken van een website? Zorg ervoor dat je niet met een standaard template wordt afgescheept. Waarom niet?

Een website met een standaardtemplate mist de volgende dingen:

  • snelheid
  • korte code voor de snelheid
  • makkelijke mogelijkheid tot opschalen
  • een overzichtelijk admin-gedeelte

Wij bouwen alles vanaf de grond. Met de nieuwste technieken. Zoek maar op: Sass. Dat is een soort super CSS, waardoor er minder code is, waardoor de website sneller is. Dit heeft voordelen voor de bezoekers en voor Google, die dit heeft genoemd als één van de belangrijkste pijlers om beter gevonden te worden.

Webdesign maatwerk

Website Laten Maken in WordPress

Even een technisch dingetje. Wij bouwen altijd in WordPress. Wil je dus jullie website laten bouwen in WordPress, dan kun je rekenen op heel veel kennis. Waarom WordPress? Het is het nummer 1 CMS ter wereld. Het is makkelijk in gebruik en het is voor 80 tot 90% klaar om gevonden te worden door Google.

Bijkomend voordeel: met WordPress ben je niet ‘gevangen’ door één bureau, maar je kunt makkelijk met je website verhuizen. En niet alleen in Den Haag zijn WordPress specialisten, ook in de rest van Nederland en daarbuiten.

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 23 beoordelingen bij Feedback Company

Website Laten Maken: continu verbeteren

Zodra de website online is begint het echte werk. Na een aantal maanden is er voldoende data om iets zinnigs over de nieuwe website te kunnen zeggen. En dat doen we dan ook.

Een website laten maken bij Red Melon Den Haag is meer dan het online zetten daarvan. We meten, komen na 3 maanden terug met resultaten, doen aanbevelingen, dan passen wij of jullie eventueel dingen aan en begint het proces opnieuw. Op deze manier blijft je website in goede conditie en gaat de nieuwe website ook daadwerkelijk leven.

Wilen jullie een website laten maken en afspreken bij de websitebouwers van Den Haag? Leuk! Mail of bel 070 331 66 54.

Wordpress maatwerk

Waarom een website laten maken in Den Haag?

Uit een recent onderzoek bleek dat onze klanten dit onze sterke punten vinden:

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Website Laten Maken in Den Haag?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.