Webshop Den Haag

Webshop Den Haag

Snel een goed converterende webshop online? Red Melon Den Haag bouwt WordPress webshops met de plugin WooCommerce, compleet met betalingsmodule inclusief iDeal.

Het voordeel van het werken met WordPress is dat het niet zo zwaar is als Magento. Bovendien is WordPress en dus ook WooCommerce makkelijk te leren en te gebruiken. De koppeling met WordPress is subliem, dus heb je al een website in WordPress draaien, dan is het vrij makkelijk om hier een webshop aan te koppelen. En dat allemaal met maar 1 inlog!

Anderen over Red Melon

“Wij werken met volle tevredenheid samen met Red Melon. Zij kunnen als geen ander een idee vertalen naar concrete beelduitingen. De service is geweldig en snel.”

F. Wijburg, Yes We Care

wordpress webshop

Webshop Den Haag: bouwen

We beginnen met het inventariseren van de wensen en gaan daarna over tot het ontwerpen van de verschillende pagina’s die nodig zijn voor het gebruik van een webshop. Zodra er een goedkeuring is over de homepagina, de categoriepagina en de detailpagina zetten we deze pagina’s om in een geheel eigen template voor WordPress. We maken dus geen gebruik van bestaande (gratis) templates die beschikbaar zijn. Alles precies volgens de wensen van de klant.

Bovendien hoeft de webshop niet alleen maar in het Nederlands. We bouwden al eerder WordPress webshops in meerdere talen.

Bedrijven die voor Red Melon kiezen

logo navacqs

Webshop in Google

In een winkel zonder bezoekers verkoop je niks. Zonde van alle moeite en het geld. Dat moet dus anders. Begin met de installatie van de Yoast SEO plugin en zorg voor een goede structuur. Dit kan bij uitstek met WordPress. Maak de juiste categorieën, zorg voor volgende tekst, zorg voor goede links vanaf andere sites en maak bij elk product een eigen relevante beschrijving.

We hebben meer tips en willen die graag met je delen in een gesprek. Bovendien staan niet alle webshops die we hebben gebouwd op onze site, maar ook hiervoor geldt, dan we deze graag persoonlijk laten zien.

wordpress seo

Waarom een Red Melon voor een webshop?

Uit een recent onderzoek blijkt dat onze klanten dit onze sterkste punten vinden: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

woocommerce logo

Webshop Hosting

Voor een webshop is 1 van de belangrijkste zaken: de snelheid. Potentiële klanten moeten zo snel mogelijk de webshop zichtbaar krijgen, want iedereen is gehaast en heeft weinig tijd. Een te lange laadtijd kan dus betekenen dat je klant zijn geduld verliest en verder gaat kijken. Red Melon heeft zoals gezegd veel ervaring met het hosten van diverse webshops en kan daarin een geschikt advies uitbrengen.

Op zoek naar algemene informatie over de websites die wij maken, kijk dan op onze speciale webdesign Den Haag pagina.

interesse in een webshop?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.