Webdesign Den Haag

Webdesign Den Haag

Red Melon is toonaangevend als het gaat om webdesign in Den Haag, we zijn een 100% internetbureau en doen niets anders dan WordPress websites maken en verbeteren.

In de volgende sectoren zijn we ruim vertegenwoordigd. Bekijk hier enkele voorbeelden:

  • offshore/marine
  • transport/logistiek
  • financiële dienstverlening
  • sport
  • gezondheid
  • technologie

We zijn een absolute een meerwaarde voor elke klant. We denken vooraf mee, tijdens het proces en niet te onderschatten: nadat de website online staat. Dit alles door onze expertise binnen UI/UX, WordPress, SEO en social media.

We werken vanuit Den Haag direct met klanten, maar ook met communicatie-, marketing- en reclamebureaus.

webdesign den haag

Werkwijze van onze website bouwers

Vanuit Den Haag houden we de trends nauwlettend in de gaten, maar we volgen ze niet altijd. Onze webdesigners zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, zodat jij dat niet hoeft te doen. We houden van duidelijkheid en denken in lange termijn. We willen zo min mogelijk gedoe en we willen alles voor iedereen makkelijk maken.

We werken als internetbureau met een aantal herkenbare namen en de benadering van elk project is creatief. De prioriteit ligt bij de medewerkers van onze klanten, niet bij de techniek van het webdesign. Die moet gewoon werken.

Onze projectleider Stefan is het aanspreekpunt en weet altijd wat er speelt. Hij reageert snel en deadlines worden zonder uitzondering gehaald. Kijk niet raar op als we wat vaker mailen of bellen als we een reactie verwachten.

webdesign creativiteit

Klantenbeoordelingen

  • Beoordeling: 9.4 uit 17 reviews

Webdesign in WordPress

Red Melon maakt qua webdesign altijd gebruik van WordPress. Dit is wereldwijd het populairste CMS pakket met een marktaandeel van meer dan 25%. WordPress is bovendien makkelijk aan te leren en zelfs volgens de topman van Google bijzonder SEO-vriendelijk.

Nog een voordeel: niet alleen in Den Haag zitten WordPress specialisten, ook in de rest van de wereld. Dagelijks werken in vele landen webbouwers om WordPress een nog beter product te maken, waar iedereen de vruchten van plukt. Jij en wij dus ook.

wordpress redmelon

Bedrijven die voor webbouwer Red Melon kiezen

logo-excelsior
allseas
bux
logo-cable-masters

Responsive website en vervolg

Onze klanten mogen er vanuit gaan dat al onze webdesigns responsive zijn. De websites die we maken zijn goed zichtbaar op desktops, werken prima op tablets en zijn gemaakt om makkelijk op mobiele telefoons mee te navigeren.

En dan, dan staat de website online en begint het pas echt. Net als bij autorijden. Met je rijbewijs in handen kun je ervaring opdoen en verbeteren en dat werkt bij een website net zo.

Na een maand kun je al zien hoe bezoekers reageren op de website, op bepaalde pagina’s en op formulieren binnen de website. De kunst is om deze gegevens te analyseren en te verbeteren. Op welke manier krijgen we de bounce-rate omlaag en hoe verhogen we de conversie. Veel tips vind je in onze blogs, maar we willen dit uiteraard ook graag in een gesprek aan je voorleggen.

Wil je een WordPress website laten maken en afspreken bij hèt webdesign bedrijf van Den Haag? Graag! Mail of bel 070 331 66 54.

responsive webdesign

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, TWD

Webdesign voor webshops

Red Melon bouwt vanuit Den Haag niet alleen websites in WordPress, maar maakt ook het webdesign voor webshops. Dit doen we met de alom geprezen WordPress plugin WooCommerce, die het bijzonder makkelijk maakt om zelf producten toe te voegen, teksten en prijzen te wijzigen.

Inmiddels wijzen tests uit dat een WordPress webwinkel al meer dan 10.000 artikelen aankan, uiteraard wel ondersteund door een goede hosting.

Gaat het om webdesign, dan trekken we graag samen met jou op om iets moois online op te bouwen. Wij zijn Red Melon. Bel ons op 070 331 66 54.

wordpress-woocommerce-webshop

Waarom een Red Melon webdesign?

Uit een recent onderzoek bleek dat onze klanten dit onze sterke punten vinden:

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Webdesign nodig?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.