Webdesign Den Haag

Webdesign Den Haag

Red Melon is toonaangevend als het gaat om webdesign in Den Haag, we zijn een 100% internetbureau en doen niets anders dan websites maken en verbeteren.

In de volgende sectoren zijn we ruim vertegenwoordigd en vind je de voorbeelden onder het kopje werk in de navigatie.

  • offshore/marine
  • transport/logistiek
  • financiële dienstverlening
  • sport
  • gezondheid
  • retail
  • technologie

Met webdesign creëren wij meer waarde met de budgetten van onze klanten door onze expertise binnen UX/UI, WordPress, SEO en social media.

We werken vanuit Den Haag met de leukste club website bouwers, die plezier hebben in wat ze doen. We werken samen als een team van strategen, creatieven en technische wizzards om problemen te begrijpen. We definiëren oplossingen en helpen bedrijven hun digitale status, onder meer door een beter webdesign, te veranderen.

webdesign den haag

Website bouwers met creativiteit

Vanuit Den Haag houden we de trends nauwlettend in de gaten, maar we volgen ze niet altijd. Onze webdesigners zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, zodat jij dat niet hoeft te doen. We houden van duidelijkheid en denken in lange termijn. We willen zo min mogelijk gedoe en we willen alles voor iedereen makkelijk maken.

We werken als internetbureau met een aantal herkenbare namen en de benadering van elk project is creatief. De prioriteit ligt bij de medewerkers van onze klanten, niet bij de techniek van het webdesign. Die moet gewoon werken.

Wij zorgen dat je er online goed uitziet.

webdesign creativiteit

Klantenbeoordelingen

  • Beoordeling: 9.4 uit 17 reviews

Webdesign in WordPress

Red Melon maakt qua webdesign altijd gebruik van WordPress. Dit is wereldwijd het populairste CMS pakket met een marktaandeel van meer dan 25%. WordPress is bovendien makkelijk aan te leren en zelfs volgens de topman van Google bijzonder SEO-vriendelijk.

Nog een voordeel: niet alleen in Den Haag zitten WordPress specialisten, ook in de rest van de wereld. Dagelijks werken in vele landen webbouwers om WordPress een nog beter product te maken, waar iedereen de vruchten van plukt. Jij en wij dus ook.

wordpress redmelon

Bedrijven die voor webbouwer Red Melon kiezen

logo-excelsior
logo-rtl
Logo-MediaMarkt
logo-yellowbrick

Responsive website en vervolg

Onze klanten mogen er vanuit gaan dat al onze webdesigns responsive zijn. De websites die we maken zijn goed zichtbaar op desktops, werken prima op tablets en zijn gemaakt om makkelijk op mobiele telefoons mee te navigeren.

En dan, dan staat de website online en begint het pas echt. Net als bij autorijden. Met je rijbewijs in handen kun je ervaring opdoen en verbeteren en dat werkt bij een website net zo.

Na een maand kun je al zien hoe bezoekers reageren op de website, op bepaalde pagina’s en op formulieren binnen de website. De kunst is om deze gegevens te analyseren en te verbeteren. Op welke manier krijgen we de bounce-rate omlaag en hoe verhogen we de conversie. Veel tips vind je in onze blogs, maar we willen dit uiteraard ook graag in een gesprek aan je voorleggen.

Wil je een WordPress website laten maken en afspreken bij hèt webdesign bedrijf van Den Haag? Graag! Mail of bel 070 331 66 54.

responsive webdesign

Anderen over Red Melon

“Red Melon wist ons tijdens het eerste intake gesprek, op alle vlakken, direct te overtuigen met creatieve en vooral functionele aanvullingen op ons concept.”

M. van Cappelle, TWD

Webdesign voor webshops

Red Melon bouwt vanuit Den Haag niet alleen websites in WordPress, maar maakt ook het webdesign voor webshops. Dit doen we met de alom geprezen WordPress plugin WooCommerce, die het bijzonder makkelijk maakt om zelf producten toe te voegen, teksten en prijzen te wijzigen.

Inmiddels wijzen tests uit dat een WordPress webwinkel al meer dan 10.000 artikelen aankan, uiteraard wel ondersteund door een goede hosting.

Gaat het om webdesign, dan trekken we graag samen met jou op om iets moois online op te bouwen. Wij zijn Red Melon. Bel ons op 070 331 66 54.

wordpress-woocommerce-webshop

Waarom een Red Melon webdesign?

Uit een recent onderzoek bleek dat onze klanten dit onze sterke punten vinden:

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

interesse in een Red Melon webdesign?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.