dejong_uitgelicht_small

A. de Jong Groep

A. de Jong Groep is een familiebedrijf, gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. Met de vorige website kwam het DNA van het bedrijf niet tot zijn recht. Het bedrijf ziet zichzelf als... Lees meer »
Untitled-1 copy

Tien Producties

Tien Producties schakelde Red Melon in voor de restyling van de website. We zijn aan de slag gegaan met veel nieuwe technieken: video background, jQuery animaties en Javascript transities, compleet... Lees meer »
Responsive-Mockup-03small1_TWD

TWD

Temporary Works Design (TWD) vroeg Red Melon om het nieuwe webdesign te verzorgen. Wij waren direct enthousiast geworden vanwege de gave grote foto's die bij hen op kantoor hingen en zagen direct... Lees meer »
front-vitacress

Vitacress

Vitacress Real schakelde Red Melon in voor een nieuwe website met het verzoek om de website qua design en techniek aan te passen. In het design werkten we met veel wit en heldere foto's die versheid... Lees meer »
gege-small

Home Partner

Home Partner specialiseert zich in ontroerend goed in Zwitserland en koos Red Melon om een wervende website te laten maken. Wij bouwden een meertalige website op basis van WordPress met video... Lees meer »
Responsive-Mockup-05-11small

Het Rijswijkse Tapijthuis

Het Rijswijkse Tapijthuis vroeg Red Melon om een nieuwe webshop te verzorgen. Het Rijswijkse Tapijthuis was overgegaan naar het verkopen van exclusief Quick-Step vloeren en wilde dan ook dat dit... Lees meer »
Meer items laden

Grafisch_icons_website_locatie

Webdesign Den Haag nodig?

Een nieuw webdesign nodig voor een nieuwe website of webshop in Den Haag? Red Melon kan helpen, want Red Melon = Webdesign Den Haag! Ons full service internetbureau is gevestigd in Ypenburg, aan de rand van Den Haag. Onze klanten zitten in heel Nederland, met de nadruk op Den Haag, Rotterdam, Delft, Zoetermeer, Leiden, Rijswijk, het Westland en Hilversum.

Natuurlijk maken we mooie webdesigns op maat, maar net zo belangrijk is dat ze aantoonbaar werken. Duidelijk mag zijn dat ook hier onze focus op ligt. Bovendien denken we mee om de nieuwe website zo goed mogelijk in de zoekresultaten van Google te krijgen. Hierbij hebben we ruime ervaring en kunnen u enkele cases laten zien van bedrijven die we hierbij op een succesvolle manier hebben geholpen. Kortom: Webdesign Den Haag? Dan Red Melon!

Webdesign Den Haag

Bij ons webdesign stellen we twee zaken voorop: 1. het design van de website zelf en 2. het gebruiksgemak voor de klanten van onze klanten. Een pagina van een website met een webdesign dat er niet aantrekkelijk uitziet, zal snel door de potentiële klant verlaten worden. Kortom, geen tijd om verder op de zaken in te gaan, want de klant is gevlogen. Wij zorgen ervoor dat het webdesign van de nieuwe site visueel aantrekkelijk is. Dan het gebruiksgemak. In alle webdesigns is een bepaalde lijn te ontdekken. Het logo staat vaak links bovenin, de contactgegevens onderin en een zoekfunctie rechtsboven. Sitebezoekers zijn dit gewend en ons advies is: ga hier niet mee experimenteren. Als je deze vaste onderdelen op deze plekken zet, kunnen je bezoekers dit blindelings vinden en zullen makkelijker en sneller vinden wat ze nodig hebben en zo wordt de gewoonte van de gebruiker gebruikt voor je eigen webdesign.

webdesign den haag kwast

 


webdesign den haag responsive

Responsive webdesign

De trend als het gaat om webdesign is inmiddels responsive webdesign. Dit betekent dat de sites, behalve op alle desktops, ook op iPad en iPhone duidelijk zichtbaar zijn en makkelijk om te navigeren. Onderzoeken wijzen uit dat het gebruik van tablets en mobiele telefoons om websites te bezoeken toeneemt. Het aandeel van mobiel en tablet gebruik van bijvoorbeeld onze eigen site staat al op 20%. Een mobiele website maken wordt meer en meer een must, als u de boot niet wilt missen.

Verder helpen wij u graag met online marketing, nieuwsbrieven en webdevelopment en webapplicaties. Afspreken op ons kantoor in Den Haag? Geen probleem. Mail of bel voor een afspraak voor uw nieuwe webdesign.

Soorten Webdesign

Webdesign beslaat vele vlakken en wij beheersen ze allemaal! Wij kunnen u perfect helpen met het open source pakket van WordPress. Op dit moment is dit het populairste open source pakket en biedt vele mogelijkheden. Zo kunnen wij een WordPress webdesign voor u realiseren, waarbij we een volledig custom template zullen creëren en implementeren.

Bovendien is het inmiddels zelfs mogelijk om een Wordpress webshop te maken. We raden dit overigens alleen aan voor wat kleinere webshops. Denkt u aan een grote webshop, dan helpen wij u graag met een Magento webshop. Denkt u aan een mobiele website maken, dan zijn hiervoor meerder oplossingen mogelijk, waarbij responsive webdesign vele voordelen heeft. Even resumerend: je hoeft maar 1 ding te onthouden: Red Melon = Webdesign Den Haag.

open source

Meer dan Webdesign Den Haag

Mocht er nu een dringende behoefte zijn aan een nieuw webdesign, maar is er nog helemaal geen logo ontwerp, dan zeker geen nood bij Red Melon! Naast ons internetbureau, hebben wij ook grafische ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de andere kant van het ontwerpen. Denk hierbij aan logo ontwerpen, maar ook een complete huisstijl (visitekaartjes, briefpapier en ontwerp van enveloppen). Dit is wel een totaal ander vak en dit laten we dan ook niet over aan de webdesigners zelf, maar aan degene die dit vak echt beheersen. Lees hier verder voor meer informatie over ons grafisch ontwerpbureau.

 

Benieuwd naar wat Red Melon voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

070 3316654