WordPress Delft

WordPress Delft

Wil je een website laten maken op maat? In WordPress? Het webdesign is verouderd? Jullie bedrijf is veel verder dan jullie online laten zien? Aanpassingen doen is een echte opgave? Jullie willen de concurrentie voorbij qua website? De respons op het contactformulier moet omhoog?

Kortom, de plannen zijn er wel, maar jullie hebben goede hulp nodig. Heb je genoeg van de onbetrouwbare developers die het project niet aan kunnen? De oplossing is dichtbij! Wij doen WordPress. Wij zijn WordPress, met sites die worden gebouwd om gevonden te worden, die de bezoeker aanzet tot actie, die heel makkelijk aan te passen zijn en bovendien scoort Red Melon een 9,4 op klanttevredenheid, met veel bedrijven uit Delft. Op zoek naar een webbureau in Delft? Gevonden!

wordpress redmelon

Voor wie we werken in Delft

We hebben al voor een aantal grote bedrijven uit Delft een complete, op maat gemaakte, WordPress website opgeleverd.

De lijnen zijn kort, de communicatie snel en we zitten in de buurt. Zeker, we zitten niet in Delft, maar in Ypenburg en dus komen we op de meeste plekken in Delft binnen 10 minuten. En kom je naar ons toe: we zitten aan de A13 bij afslag Delft-Noord.

Ons internetbureau bestaat uit ons eigen team van specialisten op het gebied van design, UX (gebruiksvriendelijkheid), ontwikkeling en online marketing. Bekende bedrijven uit Delft die met ons werken zijn Allseas, Vacuvin, Tomorrow’s Kitchen en Deltares.

Allseas uit Delft over Red Melon

“Zeer prettig samenwerkingstraject; van ontwerp tot en met oplevering en vooral tijdens de langdurige finetuning van detailontwerpen, technische wensen en te maken koppelingen met andere systemen.”

J. Hagelstein, Allseas

Waarom WordPress?

Waarom zou je als bedrijf uit Delft kiezen voor een WordPress website laten maken? Hieronder staan de belangrijkste argumenten om voor dit content management systeem te kiezen:

  • Kosten effectief. Overal ter wereld zijn er specialisten aan het werk met WordPress. Met een WordPress website hoeft niet alles vanaf het begin ontwikkeld te worden en dat scheelt uren en dus geld.
  • WordPress kent geen beperkingen. Sommige ontwikkelaars wel, maar de onze niet!
  • WordPress voor altijd! Het bestaat al 10 jaar en groeit harder dan ooit.
  • Het is makkelijk. Zonder uitzondering is iedereen het hier wel over eens.
  • Meer dan bloggen. Zoals gezegd: de grote bedrijven op wereldniveau werken ook met WordPress.
  • Zeer SEO vriendelijk. Niet onze woorden, maar die van Google’s topman in 2009.

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 21 beoordelingen bij Feedback Company

WordPress Webshop met WooCommerce

WordPress wordt niet langer alleen voor blogs gebruikt, maar ook voor grote sites met verschillende toepassingen. Als je de gegevens van het afgelopen jaar erbij pakt, zie je een flinke toename in het gebruik van WordPress voor webshop. De ervaring leert ons dat dit vaak in combinatie gaat met de WooCommerce plugin.

De implementatie van een webshop werkt perfect binnen WordPress. Een login voor zowel het corporate als het webshop gedeelte, met voor de webwinkel alle zaken die je mag verwachten: dus iDeal plugin, eventueel door middel van een payment provider en module voor verzending.

Meer weten over een WordPress webdesign, of vragen over WordPress beveiligen, bel of neem contact op viade contactpagina.

wordpress webshop

Een greep uit onze klanten

excelsior logo
allseas logo
Logo-MediaMarkt

Online vindbaar worden met online marketing

Online marketing wordt ook wel internet marketing of SEO (Search engine optimization) genoemd. Red Melon kan je verder helpen met de online vindbaarheid van jouw website. Wil jij meer bezoekers dan moet je echt op die eerste pagina van Google te vinden zijn.

Met een enkel een mooi webdesign kom je er niet meer. Bezoekers zoeken sneller en zullen uit de eerst getoonde Google resultaten een website kiezen. Zorg dat jij bij de juiste zoektermen gevonden wordt. Deze zoekmachine optimalisatie kost veel tijd en kennis. Meer weten over hoe wij SEO verzorgen voor onze klanten?

Online vindbaar worden

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

interesse in een WordPress website?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.