WordPress Delft

WordPress Delft

Sta je op het punt om een WordPress website te laten maken? Er is nog geen website of deze is toe aan vervanging. Misschien past je website niet meer bij jullie bedrijf. Er zijn dus plannen en hulp is welkom.

De concurrent heeft een goede website en achterblijven is geen optie. Eigenlijk schaam je je voor de website die er nu staat. Je moet bezoekers gaan trekken en die moeten worden overgehaald om met je in contact te komen.

Hier is je oplossing. Wij houden van WordPress. Alleen maar van WordPress, met topdesigns, SEO-proof, makkelijk om bij te houden websites, die bovendien goed door Google zijn te indexeren.

wordpress mobiel

Allseas uit Delft over Red Melon

“Zeer prettig samenwerkingstraject; van ontwerp tot en met oplevering en vooral tijdens de langdurige finetuning van detailontwerpen, technische wensen en te maken koppelingen met andere systemen.”

J. Hagelstein, Allseas

wordpress redmelon

WordPress in Delft

Waarom zou je als bedrijf uit Delft kiezen voor WordPress? Omdat we al veel andere bedrijven heel blij hebben gemaakt met zowel ontwerp als realisatie in WordPress. Red Melon werkt met geen enkel ander CMS, dus al onze uren besteden we aan WordPress. Enne, Messi en Ronaldo besteden al hun uren aan voetbal en dat zie je ook wel terug.

Onze roots liggen in Delft, achter het spoorviaduct. En ja, wij weten ook dat die er niet meer is. Kortom, Red Melon en Delft is een prima combinatie. Dat hebben we al bewezen voor bekende Delftse bedrijven als Allseas, Vacuvin en Deltares.

We zitten trouwens aan de A13 bij afslag Delft-Noord. Wel in Ypenburg.

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

Waarom WordPress?

Waarom zou je als bedrijf uit Delft kiezen voor WordPress? Hieronder staan de belangrijkste argumenten om voor dit content management systeem te kiezen:

  • Kosten effectief. Overal ter wereld zijn er specialisten aan het werk met WordPress. Niet alles hoeft vanaf het begin ontwikkeld te worden en dat scheelt uren en dus geld.
  • WordPress kent geen beperkingen. Sommige ontwikkelaars wel, maar de onze niet!
  • WordPress voor altijd! Het bestaat al 10 jaar en groeit harder dan ooit.
  • Het is makkelijk. Zonder uitzondering is iedereen het hier wel over eens.
  • Meer dan bloggen. Zoals gezegd: de grote bedrijven op wereldniveau werken ook met WordPress.
  • Zeer SEO vriendelijk. Niet onze woorden, maar die van Google’s topman in 2009.
website laten maken

Een greep uit onze klanten

WordPress Webshop met WooCommerce

WordPress wordt niet langer alleen voor blogs gebruikt, maar ook voor grote sites met verschillende toepassingen. Als je de gegevens van het afgelopen jaar erbij pakt, zie je een flinke toename in het gebruik van WordPress voor webshop. De ervaring leert ons dat dit vaak in combinatie gaat met de WooCommerce plugin.

De implementatie van een webshop werkt perfect binnen WordPress. Een login voor zowel het corporate als het webshop gedeelte, met voor de webwinkel alle zaken die je mag verwachten: dus iDeal plugin, eventueel door middel van een payment provider en module voor verzending.

Meer weten over een WordPress webdesign, of vragen over WordPress beveiligen, bel of neem contact op viade contactpagina.

wordpress webshop

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Bekijk hieronder enkele van onze WordPress cases

interesse in een WordPress website?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.