Services

Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

Red Melon is een full-service bureau. Dit houdt in dat wij meer doen dan alleen een ontwerp opleveren. Krijg toegang tot meer dan 12 jaar digitale ervaring met een aanwijsbare return on investment voor onze services.

Komen er wel bezoekers op jullie website, maar bellen of mailen ze nooit. Kan de indeling beter? Schamen jullie je voor de huidige website? Loopt het team tegen technische beperkingen van de website aan?

Kortom, moet er nodig iets aan de website gedaan worden? Dan is de hulp hier.

Samen sparren over jullie plannen?
excelsior web design

Met welke digitale service ga jij de stap zetten?

Een website van Red Melon is:

check Toegang tot meer dan 12 jaar digitale ervaring.

check Samen doelen stellen, meten en resultaat zien.

check Op maat design.

check Zelfstandig website beheren.

check Toch een vraag? Even een belletje en je hebt direct antwoord.

check De website is online vindbaar

Pixel zebra webdesign

Website laten maken

Dit begint uiteraard bij een aantrekkelijk design, altijd op maat, nooit met een standaard template. Natuurlijk voor mobiel, tablet en desktop, waarbij onze UX-designer voor de meest gebruiksvriendelijke website zorgt. Jullie nieuwe website is altijd:

 Ontworpen om de gewenste doelen te behalen.

Ontworpen naar aanleiding van de nieuwste trends en wensen van de gebruiker.

Eenvoudig te begrijpen en gebruiken door de bezoeker.

 Goed zichtbaar op elk apparaat.

zo pakken wij het webdesign aan

E-commerce en webshops

Een webshop nodig? Wij bouwen alle e-commerce websites met de populaire WooCommerce plugin.

We zorgen voor betalingsmodules als iDeal en delen onze kennis over hoe je een webwinkel het beste kunt indelen. Ook hebben we ruime ervaring met prijsflexibiliteit en verschillende soorten van verzending.

Na oplevering zijn alle producten zelf aan te passen, foto’s te wijzigen en producten toe te voegen, zonder tussenkomst van ons. Een stuk minder gezellig, maar wel zo makkelijk.

Meer weten over webshops?

Anderen over Red Melon

“Red Melon is een zeer professionele organisatie. Alle werknemers beschikken over veel kennis en kunnen snel en flexibel schakelen met de klant. Binnen een voetbalorganisatie is dit een must en Red Melon is daar de perfecte partner voor.”

J. Hubers, SBV Excelsior

Webapplicaties op maat

Is de website er al, maar op zoek naar plugins, koppelingen of een geheel systeem? Ook hierin hebben wij onze experts die maatwerkoplossingen ontwikkelen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn onze Carerix-koppeling voor Allseas en de datawire en kaartverkoop koppelingen voor betaald voetbalorganisatie Excelsior .

Onze maatwerk specialiteiten

Online vindbaarheid

Red Melon denkt aan de online vindbaarheid (SEO) van een website. Google zit altijd in ons achterhoofd, vanaf de eerste schetsen tot de livegang van de website. Wij begrijpen als geen ander dat een mooie website zonder bezoekers niet de oplossing is.

Willen jullie dit liever uitgebreid aanpakken? Onze online marketeers duiken het internet in op zoek naar een strategie op maat om de website hoog in Google te krijgen.

Geen website bij Red Melon? Ook dan kan je hiervoor ook bij ons terecht!

Ja ik wil op nummer 1 staan in Google
online gevonden worden door zoekmachine optimalisatie voor Google

Een op maat advies nodig?