Webdesign Delft

Eigenlijk is Red Melon dichter bij het centrum van Delft gevestigd, dan bij het centrum van Den Haag. Bij Red Melon bent u aan het juiste adres voor webdesign! Ons full service internetbureau is gevestigd in Ypenburg aan de rand van Den Haag en vanaf de snelweg is Delft-Noord het handigst. We maken CMS websites voor bedrijven in Den Haag, Delft, Leiden, Rijswijk, Rotterdam en omgeving.

Onze websites zijn goed vindbaar in Google doordat wij ze SEO-vriendelijk inrichten. Ons webdesign wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Zowel door klanten van onze klanten, als door onze klanten zelf, als het gaat om het CMS-gedeelte. Onze websites zijn bovendien betaalbaar. De trend als het gaat om webdesign is inmiddels responsive webdesign. Dit betekent dat de sites, behalve op alle desktops, ook op iPad (tablet) en iPhone (smartphone) duidelijk zichtbaar zijn en makkelijk om te navigeren. Wij helpen u graag met online marketing, nieuwsbrieven en webdevelopment en webapplicaties. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken op welke manier wij u kunnen helpen met uw website.

Nova_Portfolio-middelblok-2014

Nova Networks

Voor Nova Networks uit Den Haag maakte Red Melon het webdesign. De voorkeur ging uit naar een one-page website met WordPress CMS. Alles uiteraard mobiel vriendelijk. Lees meer »
Portfolio-middelblok-2014_tibbaa

Tibbaa

Voor Tibbaa maakte Red Melon de volledige corporate identity, dus het logo, huisstijl en de website. Tibbaa is een nieuw bedrijf wat zich richt op een nieuwe manier van ticketing, door op een andere... Lees meer »
Portfolio-middelblok-2014_stella

Stella Lab

De achtergrondvideo in de website geeft het webdesign een extra dimensie en neemt de bezoeker mee om een kijkje te nemen in het lab waar asbestmonsters geanalyseerd worden. De website is volledig... Lees meer »
Portfolio-middelblok-2014_welkom

Welkom op de club

Voor Welkom op de club maakte Red Melon niet alleen het logo en de huisstijl, maar ook deze one-page website die volledig responsive is. Uiteraard is alle content van de website te beheren in het... Lees meer »
Meer items laden

Benieuwd naar wat Red Melon voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

070 3316654