dejong_uitgelicht_small

A. de Jong Groep

A. de Jong Groep is een familiebedrijf, gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. Met de vorige website kwam het DNA van het bedrijf niet tot zijn recht. Het bedrijf ziet zichzelf als... Lees meer »
Untitled-1 copy

Tien Producties

Tien Producties schakelde Red Melon in voor de restyling van de website. We zijn aan de slag gegaan met veel nieuwe technieken: video background, jQuery animaties en Javascript transities, compleet... Lees meer »
Responsive-Mockup-03small1_TWD

TWD

Temporary Works Design (TWD) vroeg Red Melon om het nieuwe webdesign te verzorgen.¬†Wij waren direct enthousiast geworden vanwege de gave grote foto's die bij hen op kantoor hingen en zagen direct... Lees meer »
front-vitacress

Vitacress

Vitacress Real schakelde Red Melon in voor een nieuwe website met het verzoek om de website qua design en techniek aan te passen. In het design werkten we met veel wit en heldere foto's die versheid... Lees meer »
gege-small

Home Partner

Home Partner specialiseert zich in ontroerend goed in Zwitserland en koos Red Melon om een wervende website te laten maken. Wij bouwden een meertalige website op basis van WordPress met video... Lees meer »
Responsive-Mockup-05-11small

Het Rijswijkse Tapijthuis

Het Rijswijkse Tapijthuis vroeg Red Melon om een nieuwe webshop te verzorgen. Het Rijswijkse Tapijthuis was overgegaan naar het verkopen van exclusief Quick-Step vloeren en wilde dan ook dat dit... Lees meer »
Meer items laden

Webdesign Delft

Eigenlijk is Red Melon dichter bij het centrum van Delft gevestigd, dan bij het centrum van Den Haag. Bij Red Melon bent u aan het juiste adres voor webdesign delft! Ons full service internetbureau is gevestigd in Ypenburg aan de rand van Den Haag en vanaf de snelweg is Delft-Noord het handigst. We maken CMS websites voor bedrijven in Den Haag, Delft, Leiden, Rijswijk, Rotterdam en omgeving.

Onze websites zijn goed vindbaar in Google doordat wij ze SEO-vriendelijk inrichten. Ons webdesign wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Zowel door klanten van onze klanten, als door onze klanten zelf, als het gaat om het CMS-gedeelte. Onze websites zijn bovendien betaalbaar. De trend als het gaat om webdesign is inmiddels responsive webdesign. Dit betekent dat de sites, behalve op alle desktops, ook op iPad (tablet) en iPhone (smartphone) duidelijk zichtbaar zijn en makkelijk om te navigeren. Wij helpen u graag met online marketing, nieuwsbrieven en webdevelopment en webapplicaties. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken op welke manier wij u kunnen helpen met uw website.

Benieuwd naar wat Red Melon voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

070 3316654