Webdesign Delft

Eigenlijk is Red Melon dichter bij het centrum van Delft gevestigd, dan bij het centrum van Den Haag. Bij Red Melon bent u aan het juiste adres voor webdesign delft! Ons full service internetbureau is gevestigd in Ypenburg aan de rand van Den Haag en vanaf de snelweg is Delft-Noord het handigst. We maken CMS websites voor bedrijven in Den Haag, Delft, Leiden, Rijswijk, Rotterdam en omgeving.

Onze websites zijn goed vindbaar in Google doordat wij ze SEO-vriendelijk inrichten. Ons webdesign wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Zowel door klanten van onze klanten, als door onze klanten zelf, als het gaat om het CMS-gedeelte. Onze websites zijn bovendien betaalbaar. De trend als het gaat om webdesign is inmiddels responsive webdesign. Dit betekent dat de sites, behalve op alle desktops, ook op iPad (tablet) en iPhone (smartphone) duidelijk zichtbaar zijn en makkelijk om te navigeren. Wij helpen u graag met online marketing, nieuwsbrieven en webdevelopment en webapplicaties. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken op welke manier wij u kunnen helpen met uw website.

recura_Portfolio-middelblok-2014

Recura

Red Melon werd door Recura gevraagd om het nieuwe webdesign te maken. We bouwden de website volledig responsive, waardoor hij goed zichtbaar is op tablet en mobiel. Als CMS maakten we gebruik van... Lees meer »
wilkens-portfolioblok

Wilkens Vastgoed

De huidige website van Wilkens Vastgoed was duidelijk aan vernieuwing toe. Red Melon werd gevraagd om het nieuwe webdesign te verzorgen. Een frisse, responsive WordPress website is het... Lees meer »
middelblok_jadim

Jadim

Voor Jadim maakte Red Melon Den Haag het webdesign. Voor het Content Management Systeem maakten we gebruik van WordPress. De site is bovendien geschikt voor tablet en mobiel. Lees meer »
tibbaa_portfolio

Tibbaa

De website van Tibbaa moest omgezet worden naar een Wordpress back-end.¬†Ook het design van de homepage heeft een flinke update gehad. Lees meer »
Meer items laden

Benieuwd naar wat Red Melon voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

070 3316654