Webdesign Delft

Eigenlijk is Red Melon dichter bij het centrum van Delft gevestigd, dan bij het centrum van Den Haag. Bij Red Melon bent u aan het juiste adres voor webdesign! Ons full service internetbureau is gevestigd in Ypenburg aan de rand van Den Haag en vanaf de snelweg is Delft-Noord het handigst. We maken CMS websites voor bedrijven in Den Haag, Delft, Leiden, Rijswijk, Rotterdam en omgeving.

Onze websites zijn goed vindbaar in Google doordat wij ze SEO-vriendelijk inrichten. Ons webdesign wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Zowel door klanten van onze klanten, als door onze klanten zelf, als het gaat om het CMS-gedeelte. Onze websites zijn bovendien betaalbaar. De trend als het gaat om webdesign is inmiddels responsive webdesign. Dit betekent dat de sites, behalve op alle desktops, ook op iPad (tablet) en iPhone (smartphone) duidelijk zichtbaar zijn en makkelijk om te navigeren. Wij helpen u graag met online marketing, nieuwsbrieven en webdevelopment en webapplicaties. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken op welke manier wij u kunnen helpen met uw website.

Portfolio-middelblok-2014_prent

Prent-Landman

Voor Prent-Landman Architecten uit Den Haag maakte Red Melon het nieuwe webdesign. De oude website was nog een Flash-website en dus niet geschikt voor iPhone en iPad. Inmiddels is de website dus ook... Lees meer »
Portfolio-middelblok-2014_rtl

RTL Zomer Festival

Voor RTL Nederland maakte Red Melon Den Haag een compleet nieuw webdesign voor het kersverse RTL Zomerfestival wat in juni plaatsvindt. Het webdesign is volledig responsive en het spotje is... Lees meer »
Portfolio-excelsior-middelblok

Excelsior

Met trots presenteren wij de nieuwe website van SBV Excelsior. Het nieuwe webdesign is gemaakt met het open source pakket Wordpress en bevat velen op maat gemaakte functionaliteiten. Neem snel een... Lees meer »
Portfolio-yellowbrick-middelblok

Yellowbrick

Yellowbrick breidt uit naar België en dus mocht Red Melon Den Haag het webdesign maken voor yellowbrick.be te maken op basis van ... Lees meer »
Meer items laden

Benieuwd naar wat Red Melon voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

070 3316654