Webdesign Delft

Eigenlijk is Red Melon dichter bij het centrum van Delft gevestigd, dan bij het centrum van Den Haag. Bij Red Melon bent u aan het juiste adres voor webdesign! Ons full service internetbureau is gevestigd in Ypenburg aan de rand van Den Haag en vanaf de snelweg is Delft-Noord het handigst. We maken CMS websites voor bedrijven in Den Haag, Delft, Leiden, Rijswijk, Rotterdam en omgeving.

Onze websites zijn goed vindbaar in Google doordat wij ze SEO-vriendelijk inrichten. Ons webdesign wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Zowel door klanten van onze klanten, als door onze klanten zelf, als het gaat om het CMS-gedeelte. Onze websites zijn bovendien betaalbaar. De trend als het gaat om webdesign is inmiddels responsive webdesign. Dit betekent dat de sites, behalve op alle desktops, ook op iPad (tablet) en iPhone (smartphone) duidelijk zichtbaar zijn en makkelijk om te navigeren. Wij helpen u graag met online marketing, nieuwsbrieven en webdevelopment en webapplicaties. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken op welke manier wij u kunnen helpen met uw website.

Portfolio-middelblok-2014_main

Sir Winston

Voor Sir Winston in Rijswijk maakte Red Melon een WordPress site waarbij de 5 sites in 1 inlog bij te houden zijn, inclusief plugins voor een agenda en reserveringssysteem. Behalve de corporate... Lees meer »
start2create_Portfolio-middelblok-2014

Start 2 Create

Veel sportclubs en -bonden hebben last van dalende ledenaantallen. Er zijn tal van trajecten om verenigingen te helpen, maar overal wordt voorbijgegaan aan gastvrijheid. Start2Create heeft daarom het... Lees meer »
Play_Portfolio-middelblok-2014

Play Like A Pro

Play Like a Pro is de eerste Nederlandse video-instructiewebsite voor golfers. Per jaar produceren ze meer dan 100 filmpjes over alle mogelijke slagen. De video‚Äôs zijn geschikt voor de beginnende,... Lees meer »
Nova_Portfolio-middelblok-2014

Nova Networks

Voor Nova Networks uit Den Haag maakte Red Melon het webdesign. De voorkeur ging uit naar een one-page website met WordPress CMS. Alles uiteraard mobiel vriendelijk. Lees meer »
Meer items laden

Benieuwd naar wat Red Melon voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

070 3316654