SEO pakket

Staan jouw concurrenten altijd boven jou in Google? Je hebt een goede website maar trekt te weinig bezoekers, verkoopt te weinig of de telefoon gaat niet over? Of ben jij al bakken met geld kwijt aan een partij met grote beweringen en blijven de resultaten uit? Dit zijn typerende problemen wanneer je niet of slecht aan SEO (Search Engine Optimalisation) doet. Nu betekent dit niet dat je direct een nieuwe professionele website nodig hebt. Met content optimalisatie kan je jouw posities enorm verbeteren en zelfs op die eerste pagina in Google komen. 

 

“Jij hebt onze website gevonden.
Dit trucje herhalen we dagelijks voor veel andere klanten”

Wil jij op de eerste pagina komen?

Onze stelregel is heel duidelijk. Jij hebt onze website gevonden en dit trucje herhalen we dagelijks voor veel andere klanten. Dit kan ook voor jouw bedrijf of onderneming! Red Melon biedt hierin verschillende pakketten aan. Welk pakket moet jij kiezen? Dit hang helemaal af van de doelstellingen van jouw website.

online marketing red melon

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

SEO pakket

Liever de zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Wat zijn de prijzen voor een SEO pakket? Dit hangt af van de hoeveelheid inspanning die vereist is voordat jouw website goed scoort. Aspecten die hier invloed op hebben zijn: concurrentie, hoe snel wil jij jouw website hoog hebben staan, hoe SEO proof is jouw website nu? Bij Red Melon zijn er verschillende pakketten mogelijk. Zo heb je altijd een op maat seo strategie.

small

180p.m.

medium

330p.m.
meest gekozen

large

640p.m.

SEO uren per maand248
Linkbuilding checkcheckcheck
Aantal zoekwoorden51530
Aantal rapportagesElke 2 maandenMaandelijksMaandelijks
Update strategieElke 2 maandenMaandelijksMaandelijks
Website grootteKleine websitesMiddel websitesGrote websites
Concurrentie135
VindbaarheidLokaalRegionaalNationaal
Content analyse checkcheck
Externe artikelen1 per maand
Pagina scans check
Eenmalige opzetkosten
SEO strategie*
340€424510

Small

Werk jij in een branche met weinig concurrentie? Heeft de website niet een hele grote rol in jouw bedrijf, enkel informerend. Of is jouw doelgroep lokaal gericht? Dan is dit een geschikt SEO pakket voor jou. De linkbuilding van de website wordt verzorgd zodat jij beter presteert in zoekmachines als Google. Regelmatig zal je een update ontvangen met de stand van zaken en een update van de stategie.

Medium

Wil jij de concurrentie voorbij schieten in Google en is jouw website het middel waarop jij de klanten binnen trekt? Het Medium SEO pakket zal voor jou snel resultaat geven. Niet alleen de linkbuilding wordt verzorgd, ook word er onderzocht of de content op jouw website aansluit op de beoogde doelstellingen. Je zult hierin worden geadviseerd en tips ontvangen over hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Large

Zit jij in een concurrerende markt? Is het essentieel om op die eerste pagina te staat en wil jij dit zo snel mogelijk bereiken? Is jouw doelgroep groter dan één locatie en wil jij zo veel mogelijk klanten binnenslepen via de website? Het Large pakket zorgt voor het snelste resultaat. Er wordt maandelijks gekeken naar de concurrentie, het zoekgedrag van de doelgroep, of de website nog SEO proof is en waar de winst te behalen is.

“Elke dag worden 5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd.
Zorg er dus voor dat je gevonden wordt”

Wordpress maatwerk

*Op maat online marketing strategie

Ben jij er al klaar voor om een roodgloeiende telefoon te hebben of een overvolle inbox? Ieder pakket start met een eenmalige opzet van de SEO strategie. De basis wordt gelegd aan de hand van jouw wensen en de structuur van de website. De pagina’s zijn letterlijk de rails naar een online vindbaarheid.

We hebben geen standaard online marketing plannen klaarliggen, maar zorgen voor een plan op maat. Door onze ervaring zijn wij SEO specialist en weten we wat wel en wat niet werkt in verschillende branches. Dat scheelt tijd en geld. Wel zo prettig. We maken inzichtelijk op welke woorden de website gevonden wordt en waar je concurrenten op focussen. Het vormt de basis van het SEO traject. Wij vinden het belangrijk om dit grondig, zorgvuldig en uitgebreid uit te voeren. Maar ook jouw website wordt onder handen genomen. De combinatie van de focus op de juiste zoekwoorden in combinatie met een zoekmachine geoptimaliseerde website zorgt voor die eerste pagina positie in Google.

Tip: start online marketing met Yoast SEO!

Online bouwen wij alles met WordPress. Waarom? WordPress is qua online marketing het beste wat je kan overkomen. Dat zeggen wij niet alleen, maar ook Google’s topman heeft zich wel eens in soortgelijke bewoordingen uitgelaten.

Waar te beginnen? Voor al onze klanten installeren wij Yoast SEO. Deze WordPress plugin heeft zijn nut al meerdere malen bewezen. Wil je dat je website gevonden wordt, ga aan de slag met Yoast SEO. Deze plugin helpt je echt op de pagina’s zo in te richten dat deze optimaal zijn voor Google.

Yoast SEO houdt bij hoeveel woorden je nodig hebt (300 stuks). Geeft aan of een meta-tag de juiste lengte heeft en bekijkt de keyword dichtheid.

En alvast een gratis tip: linken is nog steeds het belangrijkste wapen!

Plugin yoast

Waarom Red Melon voor SEO?

plan op maat

meedenkend

zichtbare verbetering

geïnteresseerd?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.