Een webshop die aanzet tot verkoop

Jullie online doelen realiseren

Klaar voor de grote verkoopcijfers, een webshop waarin je eenvoudig wijzigingen kan toepassen?

Willen jullie de bezoekers verleiden tot een aankoop? Wij bouwen webshops. Niet alleen een mooi webdesign, maar webshops die gemaakt zijn om jullie online doelen te realiseren.

Samen sparren over jullie plannen

WordPress webshop Navacqs

Waaraan voldoet een professionele webshop?

 Een keurmerk tonen zorgt voor vertrouwen. Het telefoonnummer rechts bovenin de webshop. De bestelknop is zichtbaar zonder te scrollen. Laat de status van de voorraad zien.
De unique selling points met iconen zichtbaar maken. Geef de levertijd aan. Een opsomming van voordelen bij het product met bulletpoints.. Houdt ook na de aankoop het contact warm.

Jullie doelgroep aanzetten tot kopen

Veel webshop specialisten starten met het design, fout! Wij starten met jullie online doelstellingen. Een webshop is veel meer dan een fris design dat aansluit op jullie huisstijl. Wij gaan een stapje verder. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat werkt en wat niet. Dit scheelt jullie een hoop getest en dus klanten. 

Lees hoe wij onze klanten naar de volgende online stap hebben gebracht.

 

Overzicht van producten

Betalingsmodules in webshops

Bij het betalen ligt de grootste drempel voor je bezoeker. Is de website wel te vertrouwen? Deze stap van de bezoeker moet zo eenvoudig en duidelijk mogelijk zijn. We implementeren betalingsmodules als iDeal en zorgen dat het hele aankoop proces vlekkeloos verloopt. Ook hebben we ruime ervaring met prijsflexibiliteit en verschillende soorten van verzending.

Wat kost een webshop laten maken?

De prijzen van een webshop laten maken verschillen per website. Schakel je een freelancer in of een webdesign bureau? Kies je voor een standaard thema, met alle toekomstige risico’s, of voor een webshop op maat? Verder hangt het af van het formaat van de webshop en extra functies.

Red Melon werkt niet met standaard online strategieën en ook niet met standaard templates voor het webdesign. Wij hebben daarom ook geen standaard prijzen, maar bespreken graag samen de wensen, doelen en mogelijkheden.

wat zijn de kosten optimalisatie uitbesteden

Hoe deze webshops beter gingen presteren

Met een webshop specialist gratis sparren over

jullie mogelijkheden.

Neem contact op