Online Marketing

Online Marketing Den Haag

Wat heb je aan een website zonder bezoekers? Wil jij online vindbaar worden? Met zoekmachine optimalisatie sta jij binnenkort op op eerste pagina in Google.

Wat is online marketing eigenlijk? Online marketing, e-marketing of internetmarketing is marketing, maar dan via internet.

Online marketing is een verzamelnaam voor een rij aan tools: contentmarketing, social media marketing, zoekmachine marketing (SEO), zoekmachine advertising (SEA) en e-mail marketing. Elke dag worden 5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd. Jij wilt hieruit gevonden wordt. 

klanten die voor Red Melon kiezen

logo-excelsior
anwb logo
logo_adejong
allseas logo
pay per click

Echt beter gevonden worden

Een mooie website is prima, maar bezoekers komen niet vanzelf. Je kunt Google Adwords inzetten, maar de kosten zijn nogal hoog. Hoe lossen wij dit op? Door je website geleidelijk aan op de juiste keywords hoger in Google te krijgen. Je hebt ons gevonden, dus wij kennen het trucje. Dat kunnen we ook voor jouw bedrijf regelen.

Wij ontwikkelen een online marketing strategie op maat, afhankelijk van jouw business, jouw concurrenten en jouw regio. Door onze ervaring weten we wat wel en wat niet werkt voor verschillende sectoren. Dat geeft sneller resultaat.

We maken inzichtelijk op welke woorden jouw eigen site gevonden wordt en waar je concurrenten op gevonden worden en maken samen een voorkeur voor zoekwoorden. Daarna zul je resultaat zien. Gegarandeerd!

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

Online vindbaar worden?

Red Melon verzorgd de online marketing voor veel klanten. Ons grootste bewijs? Jij hebt ons gevonden, dit regelen wij ook voor jou. Wil jij ook tussen de resultaten staan op Google en de concurrentie voorbij schieten? Een betere online vindbaarheid hangt af van verschillende factoren. Linkbuilding en zoekmachine optimalisatie zijn essentieel bij een website die goed scoort.

In het kort, linkbuilding is extern. Een website die vaak genoemd wordt op een andere website wordt gezien als belangrijk. Je wilt zo veel mogelijk links creëren op kwalitatieve en relevante websites. Zoekmachine optimalisatie is gericht op jouw eigen website. Zijn de goede zoekwoorden verwerkt op jouw website? is de website SEO proof ingedeeld?

Vindbaar worden is een lange termijn project. Het vergt veel kennis, tijd en geduld om het gewenste resultaat te bereiken. Red Melon kan je hierbij helpen.

online marketing target

Waarom Red Melon voor SEO?

plan op maat

meedenkend

zichtbare verbetering

geïnteresseerd?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.