Online Marketing

Online Marketing Den Haag

Wat is online marketing eigenlijk? Online marketing, e-marketing of internetmarketing is marketing, maar dan via internet.

Online marketing is een verzamelnaam voor een rij aan tools: contentmarketing, social media marketing, zoekmachine marketing (SEO), zoekmachine advertising (SEA) en e-mail marketing. Elke dag worden 5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd. Zorg er dus voor dat je gevonden wordt.

Onze stelregel is heel duidelijk. Jij hebt onze website gevonden en dit trucje herhalen we dagelijks voor veel andere klanten. Dit kan dus ook voor jouw bedrijf.

seo scherm

klanten die voor Red Melon kiezen

anwb
pay per click

Echt beter gevonden worden

Een mooie website is prima, maar bezoekers komen niet vanzelf. Je kunt Google Adwords inzetten, maar de kosten zijn nogal hoog. Hoe lossen wij dit op? Door je website geleidelijk aan op de juiste keywords hoger in Google te krijgen. Je hebt ons gevonden, dus wij kennen het trucje. Dat kunnen we ook voor jouw bedrijf regelen.

We hebben geen standaard online marketing plannen klaarliggen, maar zorgen voor een online marketing plan op maat, afhankelijk van jouw business, jouw concurrenten en jouw regio. Door onze ervaring weten we wat wel en wat niet werkt voor verschillende sectoren. Dat geeft sneller resultaat.

We maken inzichtelijk op welke woorden jouw eigen site gevonden wordt en waar je concurrenten op gevonden worden en maken samen een voorkeur voor zoekwoorden. Daarna zul je resultaat zien. Gegarandeerd!

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

Tip: start online marketing met Yoast SEO!

Online bouwen wij alles met WordPress. Waarom? WordPress is qua online marketing het beste wat je kan overkomen. Dat zeggen wij niet alleen, maar ook Google’s topman heeft zich wel eens in soortgelijke bewoordingen uitgelaten.

Waar te beginnen? Voor al onze klanten installeren wij Yoast SEO. Deze WordPress plugin heeft zijn nut al meerdere malen bewezen. Wil je dat je website gevonden wordt, ga aan de slag met Yoast SEO. Deze plugin helpt je echt op de pagina’s zo in te richten dat deze optimaal zijn voor Google.

Yoast SEO houdt bij hoeveel woorden je nodig hebt (300 stuks). Geeft aan of een meta-tag de juiste lengte heeft en bekijkt de keyword dichtheid.

En alvast een gratis tip: linken is nog steeds het belangrijkste wapen!

online marketing target

Waarom Red Melon voor online marketing?

Uit een recent gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

geïnteresseerd?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.