Online Marketing

Online Marketing Den Haag

Wat is online marketing eigenlijk? Online marketing, e-marketing of internetmarketing is marketing, maar dan via internet. That simple!

Online marketing is een verzamelnaam voor een rij aan tools: contentmarketing, social media marketing, zoekmachine marketing (SEO), zoekmachine advertising (SEA) en e-mail marketing. Kortom, je hebt een site, maar geen bezoekers en hoe zorg je ervoor dat je ze wel krijgt.

Onze stelregel is heel duidelijk. Jij hebt onze website gevonden en waarom zouden we dat trucje niet ook voor jouw business kunnen herhalen …

seo scherm
pay per click

Tip: start online marketing met Yoast SEO!

Online bouwen wij alles met WordPress. Waarom? WordPress is qua online marketing het beste wat je kan overkomen. Dat zeggen wij niet alleen, maar ook Google’s topman heeft zich wel eens in soortgelijke bewoordingen uitgelaten.

Waar te beginnen? Voor al onze klanten installeren wij Yoast SEO. Deze WordPress plugin heeft zijn nut al meerdere malen bewezen. Wil je dat je website gevonden wordt, ga aan de slag met Yoast SEO. Deze plugin helpt je echt op de pagina’s zo in te richten dat deze optimaal zijn voor Google.

Yoast SEO houdt bij hoeveel woorden je nodig hebt (300 stuks). Geeft aan of een meta-tag de juiste lengte heeft en bekijkt de keyword dichtheid.

Online Marketing Strategie

Hoe bepalen wij de online marketing strategie? We beginnen bij de basis, de wensen en de structuur van de website. De pagina’s zijn letterlijk de rails naar een succesvolle online marketing strategie.

We hebben geen standaard online marketing plannen klaarliggen, maar zorgen voor een online marketing plan op maat. Door onze ervaring weten we wat wel en wat niet werkt voor verschillende sectoren. Dat scheelt tijd en geld. Wel zo prettig.

We maken inzichtelijk op welke woorden jouw eigen site gevonden wordt en waar je concurrenten op gevonden worden en maken samen een voorkeur voor zoekwoorden. Binnen ons netwerk van relevante websites met een goede PA en DA score, plaatsen we links naar jouw website.

En alvast een gratis tip: linken is nog steeds het belangrijkste wapen!

online marketing target

Waarom Red Melon voor online marketing?

Uit een recent gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

geïnteresseerd?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.