Zoekmachine optimalisatie

Help, mijn website wordt niet gevonden!

Is dit herkenbaar voor je? Je website is helemaal naar tevredenheid. Alles staat op de goede plek, dus laat de klanten maar komen. Je hebt zelf wat dingen aangepast om beter gevonden te worden, alleen als je gebruik maakt van Google, vind je je website alleen op zijn eigen naam en niet meer dan dat. Op een aantal zoekwoorden waarop jij graag gevonden wil worden, komt steeds diezelfde concurrent bovenaan, of in elk geval boven jouw website.

Ook bij het kaartje dat Google in sommige gevallen plaatst, staan wel al je concurrenten, alleen jouw website lijken ze wel vergeten te zijn. Hoe krijg je toch die bezoekers naar je website? Wij worden wel gevonden, dus dat kunnen we ook voor jou. De oplossing is dus dichtbij.

 

Een greep uit onze klanten

Hoe zoekmachine marketing toepassen

Natuurlijk, Google blijft een soort doos van Pandora, maar we weten wel wat meer ondertussen. Voordeel is dat je veel zelf al kunt doen. Lees hieronder een aantal tips. Ik hoog in Google staan belangrijk voor jullie website? Dan moet je beseffen dat die nummer 1 positie een full-time job is en niet iets dat je er zomaar even tussendoor doet. Wil je weten wat ons zoekmachine optimalisatie team voor jou kan betekenen?

Ik wil hoger in Google staan

online zoekgedrag doelgroep

Wat zijn de kosten?

‌‌De kosten die je kwijt zal zijn wanneer je zoekmachine optimalisatie uitbesteedt hang van veel aspecten af. Hoeveel concurrentie heb jij, hoe doen zij het op het gebied van optimalisatie? Hoe snel wil je resultaat zien? op hoeveel zoekwoorden wil je gevonden worden?

Om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaalt heeft Red Melon pakketten samengesteld waarin wij met al deze aspecten rekening houden. Zie hier onze pakketten om zelf snel hoger te scoren in zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie tips

Goede hosting
Mobielvriendelijke site
Snelle laadtijd van je website
SEO vriendelijke urls

H1 en H2 tags
Gebruik voldoende keywords in je teksten
Optimaliseer bestandsnamen en alt-tags van afbeeldingen
Juiste lengte metatags

Lokale zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, is steeds bekender aan het worden, maar ben je al bekend met local SEO?

Google wil zijn gebruikers ook goed helpen en voor iemand in Den Haag heeft het geen zin om een onderhoudsbedrijf uit Groningen hoog tegen te komen in de zoekresultaten en dus kijkt Google waar vandaan je zoekt. Hierop past het de zoekresultaten aan.

Dan is het wel handig dat alle vestigingen een aparte pagina krijgen met kaartje en routebeschrijving bijvoorbeeld.

wat is local pack

Klantenbeoordelingen


9.6 van 10 op basis van 28 beoordelingen bij Feedback Company

Bekijk alle reviews

Samen sparren over jullie online mogelijkheden?

Gratis adviesgesprek