Zoekmachine Optimalisatie

Help, mijn website wordt niet gevonden!

Is dit herkenbaar voor je? Je website is helemaal naar tevredenheid. Alles staat op de goede plek, dus laat de klanten maar komen. Je hebt zelf wat dingen aangepast om beter gevonden te worden, alleen als je gebruik maakt van Google, vind je je website alleen op zijn eigen naam en niet meer dan dat. Op een aantal zoekwoorden waarop jij graag gevonden wil worden, komt steeds diezelfde concurrent bovenaan, of in elk geval boven jouw website.

Ook bij het kaartje dat Google in sommige gevallen plaatst, staan wel al je concurrenten, alleen jouw website lijken ze wel vergeten te zijn. Hoe krijg je toch die bezoekers naar je website? Wij worden wel gevonden, dus dat kunnen we ook voor jou. De oplossing is dus dichtbij.

online gevonden worden door zoekmachine optimalisatie voor Google

Wij zijn Red Melon uit Den Haag en helpen ondernemers om beter gevonden te worden. Bel ons op 070-3316654 en vraag naar Stephan mèt PH.

Een greep uit onze klanten

excelsior logo
logo-rtl nederland
Logo-MediaMarkt
logo-yellowbrick
wat is een plug-in?

Hoe zoekmachine marketing toepassen

Natuurlijk, Google blijft een soort doos van Pandora, maar we weten wel wat meer ondertussen. Voordeel is dat je veel zelf al kunt doen. Lees hieronder een aantal tips. Ik hoog in Google staan belangrijk voor jullie website? Dan moet je beseffen dat die nummer 1 positie een full-time job is en niet iets dat je er zomaar even tussendoor doet. Wil je weten wat ons zoekmachine optimalisatie team voor jou kan betekenen?

Zoekmachine optimalisatie tips

check Goede hosting
check Mobielvriendelijke site
check Snelle laadtijd van je website
check SEO vriendelijke urls
check Juiste lengte metatags
check H1 en H2 tags
check Gebruik rich content (jpgs en video’s)
check Gebruik voldoende keywords in je teksten
check Optimaliseer bestandsnamen en alt-tags van afbeeldingen

google geschikte zoekwoorden vinden

Wat zijn de kosten?

‌‌De kosten die je kwijt zal zijn wanneer je zoekmachine optimalisatie uitbesteedt hang van veel aspecten af. Hoeveel concurrentie heb jij, hoe doen zij het op het gebied van optimalisatie? Hoe snel wil je resultaat zien? op hoeveel zoekwoorden wil je gevonden worden?

Om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaalt heeft Red Melon pakketten samengesteld waarin wij met al deze aspecten rekening houden. Zie hier onze pakketten om zelf snel hoger te scoren in zoekmachines.

Lokale zoekmachine optimalisatie

SEO, ofwel Search Engine Optimalisation, is steeds bekender aan het worden, maar ben je al bekend met local SEO, lokale SEO?

Google wil zijn gebruikers ook goed helpen en voor iemand in Den Haag heeft het geen zin om een onderhoudsbedrijf uit Groningen hoog tegen te komen in de zoekresultaten en dus kijkt Google waar vandaan je zoekt. Hierop past het de zoekresultaten aan.

Dan is het wel handig dat alle vestigingen een aparte pagina krijgen met kaartje en routebeschrijving bijvoorbeeld.

webdesign den haag

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 23 beoordelingen bij Feedback Company

Volgende online stap zetten met zoekmachine optimalisatie?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.