WordPress Ontwikkelaar

Op zoek naar een bureau dat in staat is om een WordPress website te laten functioneren met een vakkundig webdesign? Een koppeling nodig met een een ander systeem? Is er behoefte aan een WordPress systeem? Genoeg van onbetrouwbare WordPress ontwikkelaars die het project niet aankunnen? 

Ons team ontwerpt en ontwikkelt als 100% WordPress specialist alleen maar in WordPress. Vaak worden we dan ook ingezet als WordPress consultant en geven we marketeers toegang tot 12 jaar digitale ervaring. We lossen issues op en pakken ook complexere projecten op.

Spar vrijblijvend met een consultant

Resultaten van onze WordPress ontwikkelaars

WordPress webdesign op maat

De ervaring leert dat een standaard template veel beperkingen kent. Lees hier over de nadelen van een standaard thema. Wij maken als onze WordPress webdesign op maat.

Moet de website jullie een digitale boost geven? Kies dan voor een webdesign helemaal ontworpen naar jullie doelen en strategie. Wil je hier meer over weten, bel dan met ons kantoor en vraag naar Stephan (070-3316654).

responsive webdesign

Onderhoud van WordPress

Op het moment dat het project is afgerond begint een andere belangrijke fase. Het onderhoud van WordPress. WordPress is een fantastisch systeem met vele mogelijkheden en dat door velen wordt gebruikt. En daar ligt een uitdaging, want hackers kunnen hun slag slaan als zowel WordPress als geïnstalleerde plugins niet worden geüpdatet.

Laat je ook weer niet te bang maken, want de nummer 1 reden dat een WordPress website gehackt wordt, is niet de website zelf, maar de slechte hosting. Daarna komt uiteraard het onderhoud. Onze ontwikkelaars werken maandelijks vele WordPress websites bij en kunnen meteen conflicten signaleren en oplossen. Op deze manier is je bedrijf verzekerd van een gezonde website, die online zichtbaar blijft.

Ik wil graag meer weten

Red Melon is een klantgericht, vriendelijk, professioneel en betrouwbare partner. Je voelt je direct serieus genomen en krijgt een zeer persoonlijke aanpak. Er wordt altijd direct en adequaat gereageerd en nooit een verwijt gemaakt richting de klant.

IGHD ziet Red Melon als een vaste waarde voor onze onderneming en raadt dit bedrijf met veel plezier aan.
Martijn Bogaardt Managing Director bij IGHD

De beste website van de branche worden?

Bij Red Melon werken we met een eigen team van WordPress ontwikkelaars. We bouwen websites, webshops, systemen en bouwen plugins en koppelingen. Voor ons kent WordPress dan ook geen beperkingen. Door de ervaring weten wij per branche de do’s en don’ts.

Wij hebben inmiddels ons gespecialiseerd in het bouwen van de perfecte website in de volgende sectoren:

Klantenbeoordelingen


9.6 van 10 op basis van 28 beoordelingen bij Feedback Company

Bekijk alle reviews

WordPress webshops met Woo Commerce

Inmiddels worden er met WordPress zelfs webshops gebouwd. Een WordPress webshop ontwikkelen we altijd met Woo Commerce, een van de plugins die beschikbaar zijn om een webshop te bouwen in WordPress. Ook hierbij het voordeel dat er al zoveel beschikbaar is. Om een voorbeeld te geven: het implementeren van iDeal is makkelijk te realiseren.

Bekende bedrijven en WordPress

Wereldwijd zijn er inmiddels ook al wat bedrijven die de stap naar WordPress hebben gemaakt. Enkele voorbeelden van bekende bedrijven met WordPress zijn:

  • Xerox
  • The Rolling Stones
  • Ford
  • Sony
  • Samsung
  • Playstation
  • CNN
bron verkeersbronnen

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

Betrouwbaarheid
Meedenken
Snelheid

Meer WordPress succesverhalen

Hulp nodig met WordPress?

Gratis adviesgesprek