WordPress Ontwikkelaar

WordPress Ontwikkelaar

Op zoek naar een bureau dat technisch in staat is om een WordPress website te laten functioneren. Wat jullie willen, gaat toch net een stap verder. Een koppeling met een XML-feed of de website laten communiceren met een ander systeem door middel van een WordPress API? Is er eigenlijk behoefte aan een WordPress systeem? Genoeg van onbetrouwbare WordPress ontwikkelaars die te langzaam zijn of die het project blijkbaar niet aankunnen? Dan is hier de oplossing.

We do WordPress. Only WordPress. Red Melon is 100% WordPress specialist, met een team van eigen WordPress ontwikkelaars en een bovengemiddelde kennis van zaken. Vaak worden we dan ook ingezet als WordPress consultant en lossen we issues op en pakken grotere projecten op.

De valkuilen van WordPress

Wat we te vaak tegenkomen is dit: Als basis voor de nieuwe website wordt gekozen voor een standaard template van 60,-. Vervolgens komen de extra wensen en moeten er functionaliteiten aan de website worden toegevoegd. En dan beginnen de problemen. Flinke problemen, want de website is belangrijk om de bedrijf draaiend te houden of om het project te laten slagen. En niemand die vooraf heeft verteld dat het standaard thema niet gebouwd is om verder uit te breiden.

Kortom, zorg bij grotere projecten altijd dat de basis goed is. Een standaard template wordt gekozen vanwege de looks. Niet vanwege de schaalbare code. Bij Red Melon krijg je dus altijd maatwerk. Wil je hier meer over weten, bel dan met ons kantoor en vraag naar Stephan (070-3316654). We ontwikkelen namelijk al meer dan 10 jaar WordPress websites.

9,4 voor klanttevredenheid

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

Eigen WordPress Ontwikkelaars

Omdat de vraag naar WordPress de laatste tijd is toegenomen, hebben we bij Red Melon meerdere WordPress ontwikkelaars. Zij kunnen dan ook perfect helpen van het realiseren van wensen op het gebied van webdesign in WordPress. Wat prettig is om te weten is dat WordPress door werkelijk iedereen bijzonder makkelijk is bij te houden.

Bovendien kunnen onze WordPress ontwikkelaars bij specifieke wensen speciale plugins ontwikkelen, of op zoek gaan naar reeds bestaande plugins. Omdat WordPress niet alleen door ons zoveel wordt gebruikt, maar door vele partijen, is er al veel werk verricht door WordPress programmeurs wereldwijd en kunnen wensen waar normaal wellicht veel werk in gaat zitten, op een eenvoudige manier geïmplementeerd worden. Dit scheelt natuurlijk niet alleen tijd, maar ook geld.  WordPress heeft bovendien als voordeel dat het qua ontwerp geen beperkingen kent. Onze webdesigners maken een design op maat, waarna de WordPress ontwikkelaars van Red Melon dit omzetten in een custom WordPress template.

wordpress ontwikkelaars

Onderhoud van WordPress

Op het moment dat het project is afgerond begint een andere belangrijke fase. Het onderhoud van WordPress. WordPress is een fantastisch systeem met vele mogelijkheden en dat door velen wordt gebruikt. En daar ligt een uitdaging, want hackers kunnen hun slag slaan als zowel WordPress als geïnstalleerde plugins niet worden geüpdatet.

Laat je ook weer niet te bang maken, want de nummer 1 reden dat een WordPress website gehackt wordt, is niet de website zelf, maar de slechte hosting. Daarna komt uiteraard het onderhoud. Onze ontwikkelaars werken maandelijks vele WordPress websites bij en kunnen meteen conflicten signaleren en oplossen. Op deze manier is je bedrijf verzekerd van een gezonde website, die online zichtbaar blijft.

webdesign mobiel

klanten die voor Red Melon kiezen

excelsior logo
anwb logo

Bekende bedrijven en WordPress

Wereldwijd zijn er inmiddels ook al wat bedrijven die de stap naar WordPress hebben gemaakt. Enkele voorbeelden van bekende bedrijven met WordPress zijn:

  • Xerox
  • The Rolling Stones
  • Ford
  • Sony
  • Samsung
  • Playstation
  • CNN

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Inmiddels worden er met WordPress zelfs webshops gebouwd. Een WordPress webshop ontwikkelen we altijd met Woo Commerce, een van de plugins die beschikbaar zijn om een webshop te bouwen in WordPress. Ook hierbij het voordeel dat er al zoveel beschikbaar is. Om een voorbeeld te geven: het implementeren van iDeal is makkelijk te realiseren.

Ontwikkeling in WordPress?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.