WordPress Ontwikkelaar

WordPress Ontwikkelaar Den Haag

Een WordPress website die goed moet worden opgezet? Ook voor later. Wat jullie willen, gaat toch net een stap verder. Een koppeling met een XML-feed of database. Hiervoor heb je echt een WordPress ontwikkelaar/developer nodig. Jullie site is nog online, maar is niet meer in goede doen en je verwijst mensen er liever niet meer naar.

Dan hebben we de oplossing. We do WordPress. Only WordPress. Red Melon is dus WordPress specialist, waarbij de werkzaamheden uiteenlopen van het designen tot het development. Vaak worden we ingezet als WordPress consultant voor verschillende issues en lossen we dingen op. Voor hulp bij WordPress kun je bij ons terecht.

wordpress redmelon

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

WordPress website verhuizen

Waar bij het maken van een website met WordPress vaak geen rekening mee wordt gehouden is de hosting. En juist die hosting kan ervoor zorgen dat de WordPress website traag laadt. Dit is niet alleen voor de bezoeker irritant en een reden om verder te kijken, maar ook Google weegt dit zwaar mee in de volgorde waarin ze de zoekresultaten laat zien.

Onze WordPress developers hebben ruime ervaring met het verhuizen van een WordPress website. Het belangrijk om ook met de mail rekening te houden bij het verhuizen van een website. Aan de hosting is meestal ook de mail van het bedrijf gekoppeld en het laatste dat je wilt is dat alle mail verloren gaat bij de mutatie.

wordpress verhuizen

Eigen WordPress Ontwikkelaars

Omdat de vraag naar WordPress de laatste tijd is toegenomen, hebben we bij Red Melon meerdere WordPress ontwikkelaars. Zij kunnen dan ook perfect helpen van het realiseren van wensen op het gebied van webdesign in WordPress. Wat prettig is om te weten is dat WordPress door werkelijk iedereen bijzonder makkelijk is bij te houden.

Bovendien kunnen onze WordPress ontwikkelaars bij specifieke wensen speciale plugin ontwikkelen, of op zoek gaan naar reeds bestaande plugins. Omdat WordPress niet alleen door ons zoveel wordt gebruikt, maar door vele partijen, is er al veel werk verricht door WordPress programmeurs wereldwijd en kunnen wensen waar normaal wellicht veel werk in gaat zitten, op een eenvoudige manier geïmplementeerd worden. Dit scheelt natuurlijk niet alleen tijd, maar ook geld.  WordPress heeft bovendien als voordeel dat het qua ontwerp geen beperkingen kent. Onze webdesigners maken een design op maat, waarna de WordPress ontwikkelaars van Red Melon dit omzetten in een custom WordPress template.

wordpress ontwikkelaars

klanten die voor Red Melon kiezen

anwb

Vindbaarheid van WordPress

Stel: de site is af, staat online en dan?! Bij Red Melon weten we als geen ander dat een mooie WordPress website zonder bezoekers zinloos is. Wat doen we als eerste? Yoast SEO installeren. Deze WordPress-plugin is het belangrijkste als het gaat om zoekoptimalisatie, ofwel gevonden worden.

Binnen Yoast SEO kun je veel aangeven: titel, description en focus keyword(s). In de Yoast SEO plugin zit een check waardoor je kunt zien of je voldoende woorden hebt gebruikt op je pagina (300 woorden is het minimum bevoorbeeld), of het juiste keywords niet te weinig, maar zeker ook niet teveel in de tekst voorkomt in en de (landings)pagina op deze manier dus zo optimaal mogelijk kunt inrichten.

WordPress is bij uitstek geschikt als hulp bij de zoekmachinevriendelijkheid van de website. Wij kunnen het inrichten, maar iemand van jouw team kan dit ook en belangrijker nog, bijhouden. Kijk voor meer informatie op onze speciale WordPress Den Haag pagina of lees waarom wij een 100% WordPress specialist zijn. Interesse in een WordPress website laten maken of meer weten over het beveiligen van een WordPress website, bel ons op 070-331 66 54 of neem contact met ons op via het contactformulier.

seo

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Bekende bedrijven en WordPress

Wereldwijd zijn er inmiddels ook al wat bedrijven die de stap naar WordPress hebben gemaakt. Enkele voorbeelden van bekende bedrijven met WordPress zijn:

  • Xerox
  • The Rolling Stones
  • Ford
  • Sony
  • Samsung
  • Playstation
  • CNN

Inmiddels worden er met WordPress zelfs webshops gebouwd. Een WordPress webshop ontwikkelen we altijd met Woo Commerce, een van de plugins die beschikbaar zijn om een webshop te bouwen in WordPress. Ook hierbij het voordeel dat er al zoveel beschikbaar is. Om een voorbeeld te geven: het implementeren van iDeal is makkelijk te realiseren.

geïnteresseerd in een WordPress website?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.