Webdesign Rotterdam

Full-service website zonder zorgen

Nieuwe website laten maken? Straalt de huidige website niet jullie identiteit uit? Is jullie website een belangrijk onderdeel in de organisatie geworden? Of willen jullie meer bezoekers? Dit kan allemaal met een WordPress website op maat.

Wij zijn een full-service internetbureau, waardoor wij naast webdesign, ook een website bouwen, onderhouden, eventueel hosten en de online vindbaarheid. Nu kan jullie aandacht naar de klanten, zonder tegen technische beperkingen aan te lopen.

Naast webdesign Rotterdam zijn wij o.a. ook actief met webdesign in Den Haag en Delft.

Hoe een webdesign jullie online verder helpt

WordPress website dejong

Hier enkele klanten van ons uit Rotterdam

Webdesign op maat

Red Melon is een webdesign bureau en dat betekent dat er geen standaard ontwerpen klaarliggen. Dit werkt trouwens ook niet, want elke website heeft zijn eigen doelgroep (persona’s), wensen, informatie en acties. Hierdoor zal de identiteit van de organisatie als rode draad door de gehele website lopen.

Online doelstellingen
Moet de verkoop gestimuleerd worden of moet de nieuwe website zorgen voor meer bezoekers? Wij zorgen dat het webdesign gebouwd wordt om die doelen te realiseren. Hoe wij dit doen? Denk aan juiste pagina-indeling, juiste plaatsing van knoppen en ga zo maar door. Je profiteert van meer dan 12 jaar digitale ervaring.

 

responsive webdesign

Een webdesign van Red Melon is

Toegang tot meer dan 12 jaar digitale ervaring. Samen doelen stellen, meten en resultaat zien. Op maat design.
Zelfstandig website beheren. Toch een vraag? Even een belletje en je hebt direct antwoord. De website is online vindbaar

Online vindbaarheid vergroten

Een van de eerste stappen is ervoor zorgen dat jullie website online vindbaar is. Zonder bezoekers heb je niks aan een mooi webdesign. Onze website webbouwers werken nauw samen met SEO specialisten. Voordat de eerste lijn van het webdesign wordt gezet, weten de ontwerpers al waarop zij moeten letten.

Bovendien werken wij al jaren met het wereldwijde nummer één Content Management Systeem (CMS) , WordPress. Dit is door Google zelf als SEO vriendelijk CMS bestempeld.

Advies over jullie online vindbaarheid?

online vindbaarheid

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

Betrouwbaarheid
Meedenken
Snelheid

Hier nog enkele klanten uit de regio Rotterdam

Samen sparren over jullie online mogelijkheden?

Gratis adviesgesprek