Webdesign Delft

Webdesign nodig voor een nieuwe website?

Geen idee waar te beginnen? Jullie huidige website straalt niet uit wat het moet doen. De website van de concurrenten zien er beter uit. De salesafdeling kan wel wat meer leads gebruiken.

Hulp nodig bij het meedenken van het project? En bij de uitvoering in design en ontwikkeling? Dan zijn wij de oplossing!

Webdesign Delft? Red Melon! We reageren snel, ook na de oplevering. Een website moet online presteren. Willen jullie meetbare online ontwikkelingen zien? Profiteer van meer dan 12 jaar digitale ervaring en een klanttevredenheid van 9.6.

Welke uitdaging heb jij voor ons?

Succesverhalen van klanten uit Delft

Webdesign Delft: succesvolle ontwerpen

Als wij een nieuwe website ontwerpen en ontwikkelen, dan doen wij dit met maar 1 doel. Hij moet aantoonbaar beter presteren dan de oude website. Hieronder een kleine selectie van de behaalde successen:

Bekijk nog meer voorbeelden van meetbare verbeteringen bij andere klanten van ons op onze werk pagina.

Voorsprong op jullie concurrenten

We zijn WordPress specialist en een meerwaarde voor elke klant. Nog niet bekend met WordPress? We scannen de huidige website en geven aan waar de kansen liggen, we denken mee tijdens het proces. Door ruim 12 jaar online ervaring zorgen wij voor een voorsprong op jullie concurrenten. We gebruiken onze kennis op voor te lopen op het gebied van design, de gebruikerservaring (UI/UX), SEO en social media.

We werken direct met klanten, maar ook met communicatie-, marketing- en reclamebureaus.

voorsprong op concurrentie

Webdesign Delft: op maat

Een website moet technisch 100% voldoen. Het is het dragende medium voor jullie online doelstellingen. Een webdesign van Red Melon ligt daarom nu nog niet voor je klaar. Wij beginnen bij de kern; jullie wensen, doelen, doelgroep, huisstijl en strategie.

Maar er is meer!

Wist je dat webdesign verder gaat dan een mooi uiterlijk? Wat dacht je van website structuur, juiste gebruik van knoppen, het plaatsen van juiste content op dé essentiële posities.

Gebruiksvriendelijkheid speelt hierin een grote rol speelt. Vraag dat maar aan onze UX-specialist.

opmaak website

Webdesign uit de buurt van Delft

Waarom geen standaard templates?

Al onze projecten zijn maatwerk. Een standaard template is mooi, maar voldoet simpelweg niet aan de gewenste eisen. Een standaard template:

  • Heeft veel technische beperkingen
  • Is niet gericht op UX (gebruikersgemak)
  • Is niet SEO-vriendelijk
  • Staat niet in lijn met jullie identiteit en gewenste doelstellingen.

Het resultaat, een mooie website dat slecht presteert.

Meer weten over de beperkingen van een template?

Webdesign in WordPress

Red Melon maakt de webdesigns altijd voor WordPress. Dit is wereldwijd het populairste CMS pakket met een marktaandeel van meer dan 25%. WordPress biedt niet enkel voordelen voor ons, maar ook veel voordeel voor jullie!

WordPress is eenvoudig in gebruik, waardoor jullie zelfstandig aan de website kunnen werken. Aanpassingen aan de website kan je intern oppakken zonder ons te vragen hoe of wat. Misschien niet zo gezellig, maar wel efficiënt.

Volgens de topman van Google is WordPress bijzonder SEO-vriendelijk. Dat betekent meer kans op een goede positie en dus betere online vindbaarheid.

Nog een voordeel: niet alleen in Delft zitten WordPress specialisten, ook in de rest van de wereld. Dagelijks werken overal website bouwers om van WordPress een nog beter product te maken, waar iedereen de vruchten van plukt. Jij en wij dus ook.

 

Klantenbeoordelingen


9.6 van 10 op basis van 28 beoordelingen bij Feedback Company

Bekijk alle reviews

Webdesign: nazorg

De website is online, klaar is Kees! Nee zeker niet, nu begint het pas. Zie het als autorijden. Met je rijbewijs op zak kan je beginnen met ervaring opdoen en jezelf verbeteren. Bij website geldt precies hetzelfde.

En dan, dan staat de website online en begint het pas echt. Net als bij autorijden. Met je rijbewijs in handen kun je ervaring opdoen en verbeteren en dat werkt bij een website net zo.

Na een maand kun je al zien hoe bezoekers zicht gedragen op de nieuwe website. Welke pagina’s doen het goed of juist niet. Hoe zorg je dat er zo min mogelijk bezoekers teleurgesteld jullie website verlaten? Volgen de bezoekers wel het pad dat jullie vooraf in je hoofd hadden? De cijfers liegen nooit en er is altijd werk aan de winkel.

Veel tips vind je in onze blogs, maar we willen dit uiteraard ook graag in een gesprek aan je voorleggen.

Wil je een WordPress website laten maken en afspreken bij hèt webdesign bedrijf van Delft Graag! Mail of bel 070 331 66 54.

nazorg website, de prestaties meten
Zeer prettig samenwerkingstraject; van ontwerp tot en met oplevering en vooral tijdens de langdurige finetuning van detailontwerpen, technische wensen en te maken koppelingen met andere systemen.
J. Hagelstein Allseas - Delft

Webdesign Delft: webshops

Red Melon bouwt vanuit Delft niet alleen websites in WordPress, maar designen ook voor webshops. Dit doen we met de alom geprezen WordPress plugin WooCommerce. Je bent zelfstandig in staat om zelf producten toe te voegen, teksten en prijzen te wijzigen.

Wist je dat uit verschillende testen in gebleken dat een WordPress webwinkel meer dan 10.000 producten aankan. Heb je deze ambities, denk dan wel aan een goede hosting.

Gaat het om webdesign, dan trekken we graag samen met jou op om iets moois online op te bouwen. Wij zijn Red Melon. Bel ons op 070 331 66 54.

Webdesign Delft: webshops

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een recent onderzoek bleek dat onze klanten dit onze sterke punten vinden:

Betrouwbaarheid
Meedenken
Snelheid

Sparren over webdesign mogelijkheden?

Gratis adviesgesprek