Webdesign Delft

Webdesign laten maken?

Wil je een website laten maken op maat? In WordPress? Het webdesign is verouderd? Jullie bedrijf is veel verder dan jullie online laten zien? Aanpassingen doen is een echte opgave? Jullie willen de concurrentie voorbij qua website? De respons op het contactformulier moet omhoog?

Kortom, de plannen zijn er wel, maar jullie hebben goede hulp nodig. De oplossing is dichtbij! Met sites die worden gebouwd om gevonden te worden, die de bezoeker aanzet tot actie, die heel makkelijk aan te passen zijn en bovendien scoort Red Melon een 9,4 op klanttevredenheid, met veel bedrijven uit Delft. Op zoek naar een webdesign bureau in Delft? Gevonden!

Webdesign maatwerk
wordpress redmelon

Website laten maken in delft?

We hebben al voor een aantal grote bedrijven uit Delft een complete, op maat gemaakte, WordPress website opgeleverd.

De lijnen zijn kort, de communicatie snel en we zitten in de buurt. Zeker, we zitten niet in Delft, maar in Ypenburg en dus komen we op de meeste plekken in Delft binnen 10 minuten. En kom je naar ons toe: we zitten aan de A13 bij afslag Delft-Noord.

Ons internetbureau bestaat uit ons eigen team van specialisten op het gebied van design, UX (gebruiksvriendelijkheid), ontwikkeling en online marketing. Bekende bedrijven uit Delft die met ons werken zijn Allseas, Vacuvin, Tomorrow’s Kitchen en Deltares.

Allseas over Red Melon

“Zeer prettig samenwerkingstraject; van ontwerp tot en met oplevering en vooral tijdens de langdurige finetuning van detailontwerpen, technische wensen en te maken koppelingen met andere systemen.”

J. Hagelstein, Allseas – Delft

stappen website laten maken

Full service internet bureau

Wij weten als geen ander dat een website nooit af is. Er zijn altijd nieuwe trends waarin je mee wilt, updates in systemen of jullie hebben nieuwe plannen. Red Melon in een Full service internet bureau. Alle oplossingen bij één partij. Wel zo makkelijk. Jullie kennen ons en wij kennen jullie en de website. Een simpel belletje en je hebt de oplossing. Welke services vallen hieronder:

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 23 beoordelingen bij Feedback Company

Waarom een WordPress website?

Al onze websites worden gebouwd in het CMS WordPress. Waarom zou je als bedrijf uit Delft kiezen voor een WordPress website laten maken?

  • Kosten effectief.
  • WordPress kent geen beperkingen.
  • Het bestaat al 10 jaar en groeit harder dan ooit.
  • Het is makkelijk. Zonder uitzondering is iedereen het hier wel over eens.
  • Meer dan bloggen.
  • Zeer SEO vriendelijk volgens Google’s topman.

WordPress Webshop met WooCommerce

WordPress wordt niet langer alleen voor blogs gebruikt, maar ook voor grote sites met verschillende toepassingen. Als je de gegevens van het afgelopen jaar erbij pakt, zie je een flinke toename in het gebruik van WordPress voor webshop. De ervaring leert ons dat dit vaak in combinatie gaat met de WooCommerce plugin.

De implementatie van een webshop werkt perfect binnen WordPress. Een login voor zowel het corporate als het webshop gedeelte, met voor de webwinkel alle zaken die je mag verwachten: dus iDeal plugin, eventueel door middel van een payment provider en module voor verzending.

Meer weten over een WordPress webdesign, of vragen over WordPress beveiligen, bel of neem contact op viade contactpagina.

Een greep uit onze klanten

excelsior logo
allseas logo
Logo-MediaMarkt

Online vindbaar worden met online marketing

Online marketing, ook wel zoekmachine optimalisatie  genoemd. Red Melon kan je verder helpen met de online vindbaarheid van jouw website. Wil jij meer bezoekers dan moet je echt op die eerste pagina van Google te vinden zijn.

Met een enkel een mooi webdesign kom je er niet meer. Bezoekers zoeken sneller en zullen uit de eerst getoonde Google resultaten een website kiezen. Zorg dat jij bij de juiste zoektermen gevonden wordt. Deze zoekmachine optimalisatie kost veel tijd en kennis.

Online gevonden worden
online gevonden worden door zoekmachine optimalisatie voor Google

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

Sparren met een webdesign specialist naar de mogelijkheden?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy. Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.