UX en UI design

Belang van UX en UI Design

Wil jij een mooie website? In het webdesign van de website kan je de look & feel meegeven van jouw bedrijf.

Staar je echter niet blind op deze vraag, maar bedenk je eens het volgende. Wat wil de bezoeker eigenlijk? Zij moeten zich een weg weten te banen in jouw website.

Om de gebruiker maximaal comfort te bieden, maar wel hetgeen te laten doen dat jij in gedachte hebt, is een UX en UI design noodzakelijk.

Neem contact op

Hoe wij UX en UI hebben toegepast op deze webdesigns

Wat is UX en UI?

Voor degene die deze termen niet kennen. UX staat voor User Experience. De kunst is om de pagina(‘s) zo in te richten dat het navigeren makkelijk gaat en duidelijk is voor de gebruiker.

User Interface is de volledige term van UI. De kerntaak van een UI designer is ervoor zorgen dat de bezoeker een duidelijk en aantrekkelijk ontwerp te zien krijgt.

Wil je meer weten over de verschillen tussen UX en UI en wat de designers precies doen. Lees ons blog over het verschil tussen een UI designer en een UX designer.

Eerlijke linkbuiding

UI/UX design bureau Red Melon

Wij zijn een user experience design bureau met liefde voor websites, die gebruiksvriendelijkheid verbeteren en de conversie verhogen.

Behalve developers werken we bij Red Melon ook met UX en UI designers. Deze UX/UI experts zorgen ervoor of je website een succes wordt of niet. Ze werken nauw samen en beheersen de kennis en kunde om online te scoren.

UX UI websites

Door onze ervaring weten onze experts wat per branche noodzakelijk is voor een succesvolle website met de door jouw beoogde doelen. Meer bezoekers, meer telefoontjes, meer verkoop? Red Melon weet de oplossing! Branches waar wij veel websites voor ontwikkelen zijn:

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

Betrouwbaarheid
Meedenken
Snelheid

Hoe kunnen wij jullie helpen met de UX/UI van de website?

Gratis adviesgesprek