Internetbureau Rotterdam

Internetbureau Rotterdam

Staat een nieuwe website laten maken op jullie planning? Op zoek naar een internetbureau voor je Rotterdamse bedrijf? Jullie webdesign is naar online begrippen oud te noemen? Zijn er gebreken aan de site die je nu hebt? Niet helemaal tevreden over hoe het project de vorige keer is gelopen? Je klanten zeggen dat je site nog mooi is, maar jij wat minder! Een aantal concurrenten zijn duidelijk verder? Er moet iets goeds komen op je domeinnaam? En je hebt snel een nieuwe website nodig?

Aangenaam. Wij zijn Red Melon. Wij helpen veel Rotterdamse bedrijven bij de ontwikkeling en (re)styling van hun websites. Helemaal op maat en we staan bekend om onze snelle communicatie. We designen en ontwikkelen zelf en alles in WordPress. Niet bekend met WordPress? Wij je precies uit waarom je voor WordPress moet kiezen. Oh ja, en we scoren een 9,4 met klanttevredenheid.

Hoe het komt dat we zoveel Rotterdamse klanten hebben. Iets met woorden en daden. Onder andere Excelsior Rotterdam, East Total Logistics, TWD, Navacqs en Flexpower gingen je voor. En nee, je hoeft niet heel Den Haag door. We liggen tussen de A13 en A4. Minder dan 20 minuten. Echt!

En zeggen we Rotterdam, dan vergeten we natuurlijk niet onze klanten in Schiedam, Barendrecht, Vlaardingen, Berkel en Rhoon.

Naast Rotterdam hebben we als internetbureau ook veel klanten in Den Haag en Delft.

Je kunt hier voorbeelden van ons werk vinden en hieronder de sectoren waar we onder andere in werken.

Zoals gezegd, veel klanten van ons internetbureau bevinden zich in en rondom Rotterdam.

Rotterdamse klanten die voor Red Melon kiezen

logo TWD
logo navacqs
excelsior logo
logo Flexpower

Internetbureau Rotterdam: voor resultaat

Waarom zou je een website laten maken door internetbureau Red Melon? Onze eigen webdesigners hebben veel ervaring met het op de juiste wijze indelen van het website-ontwerp. Je wilt bezoekers op een logische manier door je website heen begeleiden. Een mooi design is van belang, maar gebruiksvriendelijkheid is net zo belangrijk. Jij hebt ons gevonden, waarschijnlijk via Google en dus kunnen we dit ook voor jouw website zo regelen.

Onze SEO-specialisten weten alle WordPress websites die we bouwen zo in te richten dat ze makkelijker vindbaar zijn voor Google. We raden altijd aan om voor WordPress Yoast SEO plugin te implementeren, waarmee je zelf ook veel invloed hebt op je SEO.

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 21 beoordelingen bij Feedback Company

Internetbureau Rotterdam: alles met WordPress

Binnen ons internetbureau maken we alles alleen maar met WordPress. We realiseren binnen een paar weken een website of een webshop met de WooCommerce plugin van WordPress.

Wil je een professionele website laten maken? Wij zijn al jarenlang een website bouwer met de focus op website design.

wordpress redmelon

Internet marketing: online vindbaarheid vergroten

Tegenwoordig is internetmarketing, ook wel online marketing genoemd, essentieel wanneer jij een website laat bouwen. Onder online marketing vallen verschillende aspecten. Belangrijke aspecten hiervan zijn SEO en SEA.

Bij SEA betaal je Google om bovenin de zoekresultaten te verschijnen. Dit is een snelle manier om online gevonden te worden. Bij SEO gaat het om de niet betaalde zoekresultaten. Dit is een proces waar veel tijd in gaat zitten. Het resultaat zie je op lange termijn en er is veel kennis noodzakelijk om op een juiste manier op die eerste Google pagina te staan. Mocht je deze tijd niet zelf hebben dan is het raadzaam een online marketing bureau in te schakelen. Een online marketing bureau kan door middel van zoekmachine optimalisatie jouw website SEO-proof maken. Eerste pagina in Google betekent meer bezoekers op jouw website zonder de dure rekening die jij bij SEA wel gaat krijgen.

Red Melon doet naast webdesign en web development ook de online marketing van klanten. Zo kunnen wij jullie full sevice aanbieden en hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over de website. Dit doen wij wel!

Willen jullie alvast de eerste stappen naar een online vindbare website zetten? Lees onze blog.

Zet de eerste stappen naar een vindbare website

seo-expert

Waarom een Red Melon webdesign?

Dit bleek uit ons laatste onderzoek. Onze klanten vinden dit van ons.

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

interesse in website ontwikkeling?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.