Internetbureau Rotterdam

Tijd om jullie website op te poetsen?

Staat een nieuwe website laten maken op jullie planning? Op zoek naar een internetbureau voor je Rotterdamse bedrijf? Jullie webdesign is naar online begrippen oud te noemen?

Zijn er gebreken aan de site die je nu hebt? Niet helemaal tevreden over hoe het project de vorige keer is gelopen? Een aantal concurrenten zijn duidelijk verder?

Kortom, jullie hebben hulp nodig met de website om de volgende digitale stap te maken.

Bekijk onze werkwijze

Succesverhalen klanten uit Rotterdam

Rotterdamse Resultaten

We kennen de Rotterdamse mentaliteit maar al te goed. Geen mooie praatjes, maar mouwen opstropen.

Dat geldt ook voor onze aanpak. Hierdoor hebben we onderstaande Rotterdamse bedrijven geholpen in hun online succes:

 • A. de Jongstijging met 50% van aantal bezoekers dat doorklikt vanaf de homepagina.
 • Navacqsverkooprecords door constante optimalisatie.
 • Flexpower: toename van 67% in engagement.
eerste positie voice search

Waarom Red Melon?

Aangenaam. Wij zijn Red Melon. Wij helpen veel Rotterdamse bedrijven bij de ontwikkeling en (re)styling van hun websites. Helemaal op maat en we staan bekend om onze snelle communicatie. We designen en ontwikkelen zelf en alles in WordPress.

Hoe het komt dat we zoveel Rotterdamse klanten hebben? Iets met woorden en daden. Onder andere Excelsior Rotterdam, East Total Logistics, TWDNavacqs en Flexpower gingen je voor. En nee, je hoeft niet heel Den Haag door. We liggen tussen de A13 en A4. Minder dan 20 minuten. Echt!

En zeggen we Rotterdam, dan vergeten we natuurlijk niet onze klanten in Schiedam, Barendrecht, Vlaardingen, Berkel en Rhoon.

 

Waarom Red Melon

Klantenbeoordelingen


9.6 van 10 op basis van 28 beoordelingen bij Feedback Company

Bekijk alle reviews

Werkwijze

Wat is onze werkwijze bij een nieuwe website? Wat kun je verwachten als wij het project aan gaan pakken? We nemen je even mee in het proces.

 • Strategie

De basis voor een site die moet scoren. De oude site wordt doorgenomen en gemeten, we bespreken doelen, KPI’s en wellicht de persona’s middels een kickoff meeting.

 • Ontwerp & Ontwikkeling

We gaan aan het werk met de eerste opzet voor de site. De meest doeltreffende navigatie wordt uitgedacht en we implementeren de functionaliteiten.

 • Testen

Na de afronding van de ontwikkeling wordt er eerst door Red Melon en daarna door jullie getest. De content kan vanaf dan gevuld worden.

 • Oplevering

Party! We leveren de website op en beginnen met verzamelen van data.

 • Optimalisatie en Onderhoud

We gebruiken gegevens van bezoekers om de website verder te optimaliseren. Ook zorgen we ervoor dat de website veilig blijft door updates.

Sparren over mogelijkheden?

bron verkeersbronnen
Red Melon is een klantgericht, vriendelijk, professioneel en betrouwbare partner. Je voelt je direct serieus genomen en krijgt een zeer persoonlijke aanpak.

Er wordt altijd direct en adequaat gereageerd en nooit een verwijt gemaakt richting de klant. IGHD ziet Red Melon als een vaste waarde voor onze onderneming en raadt dit bedrijf met veel plezier aan.
Martijn Bogaardt Directeur bij IGHD

Onze disciplines

We hebben al meer dan 12 jaar online ervaring. De afgelopen jaren hebben we ruime ervaring opgedaan met verschillende soorten websites:

 • een corporate website;
 • een systeem of webapplicatie;
 • webshop/webwinkel/ecommerce;
 • een elearning website;
 • een project website
 • een intranet

Bekijk de voorbeelden

responsive webdesign

Full service internetbureau voor Rotterdam

Wil je boven de concurrentie uitstijgen, dan moet jouw website ook beter zijn dan die van de concurrentie.

Onze eigen webdesigners hebben veel ervaring met het op de juiste wijze indelen van het website-ontwerp. Je wilt bezoekers op een logische manier door je website heen begeleiden. Een mooi design is van belang, maar gebruiksvriendelijkheid is net zo belangrijk. En is jullie website wel online vindbaar? Ziet de doelgroep jullie website eerder dan die van jullie directe concurrent?

full service bureau

Online vindbaar worden in Rotterdam

Tegenwoordig is internetmarketing, ook wel online marketing genoemd, essentieel wanneer jij een website laat bouwen. Onder online marketing vallen verschillende aspecten. Belangrijke aspecten hiervan zijn SEO en SEA.

Bij SEA betaal je Google om bovenin de zoekresultaten te verschijnen. Dit is een snelle manier om online gevonden te worden. Bij SEO gaat het om de niet betaalde zoekresultaten. Dit is een proces waar veel tijd en kennis in gaat zitten.

Wist je dat je ook aan local SEO kan doen? Wil jij een extra boost krijgen in de zoekresultaten van Rotterdam, schakel local SEO in.

Meer over online vindbaarheid

online vindbaar worden

Meer voorbeelden uit de regio Rotterdam

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

Betrouwbaarheid
Meedenken
Snelheid

Samen sparren over jullie online mogelijkheden?

Plan een adviesgesprek