Internetbureau Den Haag

Full-service internetbureau, alles-in-1

Op zoek naar een full-service internetbureau in Den Haag? Je website is verouderd of je hebt mooie plannen? Of heeft je website gebreken? Niet helemaal tevreden met het vorige project? Klanten vinden je site nog mooi, maar jij niet! Er zijn concurrenten die verder zijn. Er moet iets moois online komen. Snelle actie is dus gewenst?

Hier zijn we. Wij zijn Red Melon. Wij helpen bij de ontwikkeling, restyling en internetmarketing. Altijd op maat en met snelle communicatie. Ontwikkeld met de open source van WordPress. Ons internetbureau werkt alleen met in-house designers, met eigen UX en SEO-specialisten en met tevreden klanten. We scoren een 9.6 met klanttevredenheid.

ik meer graag weten

website laten maken Tomorrows kitchen

Website cases van bedrijven uit Den Haag

Online de concurrentie voorbij

Door de jaren heen hebben wij ons qua internetmarketing gespecialiseerd in verschillende branches. Wij kennen de sectoren en weten waar jullie website aan moet voldoen. Bekijk ons werk, of de branches waarin we ruim vertegenwoordigd zijn:

De klanten van ons internetbureau bevinden zich in en rondom Den Haag, Rotterdam Delft, Rijswijk, Zoetermeer en Amsterdam.

Waarom Red Melon

 Online doelstellingen behalen

Een website laten maken kunnen er wel meer. Maar een website laten maken die jullie online doelstellingen behaalt, dat is weer een heel ander verhaal.

Onze webdesigners hebben ruime ervaring met het op de juiste manier indelen van het website ontwerp. Een mooi design is 1, gebruiksvriendelijkheid is net zo belangrijk. Door een op maat design wordt de bezoeker aangezet tot de actie die jullie voor ogen hebben.

Je hebt ons gevonden en dus kunnen we dit trucje ook voor jou herhalen. Onze SEO-specialisten weten de WordPress website zo in te richten dat deze goed vindbaar is voor Google en andere zoekmachines. WordPress heeft hiervoor de Yoast SEO plugin, waarmee je zelf ook veel zaken kunt instellen. Dit stukje internetmarketing kun je dus zelf regelen.

Ik wil graag meer weten

Klantenbeoordelingen


9.6 van 10 op basis van 28 beoordelingen bij Feedback Company

Bekijk alle reviews

Internetbureau Den Haag: alles met WordPress

Binnen ons full-service internetbureau bouwen we alleen maar in WordPress. Wij bouwen binnen enkele weken een website of een webshop op basis van de WooCommerce plugin van WordPress. Waarom WordPress kiezen?  Kortom: Een professionele website laten maken? We zijn een website bouwer met de focus op website design.

full service bureau

Online marketing, word nummer 1 in Google

Red Melon is naast webdesigner en webdeveloper ook internetmarketing specialist. Is jullie website een belangrijk onderdeel binnen de organisatie, dan kan je niet zonder online marketing. Je moet online zichtbaar worden. Hoe doe je dat? SEO! SEO is de afkorting van Search engine optimization. hieronder vallen alle werkzaamheden die verricht worden om je online positie te verbeteren. Meer weten over onze activiteiten, lees onze SEO-pagina.

Waarom Red Melon voor een WordPress website?

Uit een vorig jaar gehouden onderzoek blijkt dat onze klanten vinden dat Red Melon staat voor: 

Betrouwbaarheid
Meedenken
Snelheid

Meer cases van bedrijven uit Haaglanden

Samen sparren over jullie online mogelijkheden?

Gratis adviesgesprek