Internetbureau Den Haag

Internetbureau Den Haag

Op zoek naar een internetbureau in Den Haag? Je website is verouderd of je hebt mooie plannen? Of heeft je website gebreken? Niet helemaal tevreden met het vorige project? Klanten vinden je site nog mooi, maar jij niet! Er zijn concurrenten die verder zijn. Er moet iets moois online komen. Snelle actie is dus gewenst?

Hier zijn we. Wij zijn Red Melon. Wij helpen bij de ontwikkeling en (re)styling van websites. Altijd op maat en met snelle communicatie. Ontwikkeld met de open source van WordPress. Ons internetbureau werkt alleen met in-house designers, met eigen UX en SEO-specialisten en met tevreden klanten. We scoren een 9,4 met klanttevredenheid.

internetbureau den haag

Bekijk ons werk, of de sectoren waarin we ruim vertegenwoordigd zijn:

De klanten van ons internetbureau bevinden zich in en rondom Den Haag, Rotterdam Delft, Rijswijk, Zoetermeer en Amsterdam.

Haagse klanten die voor Red Melon kiezen

anwb logo
logo-excelsior
allseas logo

Internetbureau Den Haag: resultaatgericht

Waarom een website laten maken door internetbureau Red Melon uit Den Haag? Onze webdesigners hebben ruime ervaring met het op de juiste manier indelen van het website ontwerp. Zonder een logische indeling en routing binnen de site haken de bezoekers af en ben je niet in staat om je boodschap over te brengen. Een mooi design is 1, gebruiksvriendelijkheid is net zo belangrijk. Je hebt ons gevonden en dus kunnen we dit trucje ook voor jou herhalen. Onze SEO-specialisten weten de WordPress website zo in te richten dat deze goed vindbaar is voor Google en andere zoekmachines. WordPress heeft hiervoor de Yoast SEO plugin, waarmee je zelf ook veel zaken kunt instellen.

Klantenbeoordelingen

  • ★★★★★★★★★★9,4 van 10 op basis van 20 beoordelingen bij Feedback Company

Internetbureau Den Haag: alles met WordPress

Binnen ons internetbureau bouwen we alleen maar in WordPress. Wij bouwen binnen enkele weken een website of een webshop op basis van de WooCommerce plugin van WordPress. Waarom WordPress? Bekijk daarvoor onze blog hierover. Kortom: Een professionele website laten maken? We zijn een website bouwer met de focus op website design.

wordpress redmelon

Online marketing, word nummer 1 in Google

Red Melon is naast webdesigner en webdeveloper ook online marketing specialist. Is jullie website een belangrijk onderdeel binnen de organisatie, dan kan je niet zonder online marketing. Je moet online zichtbaar worden. Hoe doe je dat? SEO! SEO is de afkorting van Search engine optimization. hieronder vallen alle werkzaamheden die verricht worden om je online positie te verbeteren. Meer weten over onze activiteiten, leen onze SEO-pagina.

online marketing red melon

Waarom een Red Melon webdesign?

Uit een recent onderzoek blijkt dat onze klanten dit onze sterkste punten vinden: 

betrouwbaarheid

meedenken

snelheid

interesse in website ontwikkeling?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.