Corporate website

Een website die voor meer klanten zorgt

Is jullie website meer dan enkel en digitale folder van jullie bedrijf? Jullie zijn klaar voor een serieuze online stap?

Ook geen zin in partijen die kant en klare websites hebben klaarliggen? Klaar voor een website op maat, een professionele corporate website?

Hoe wij dit aanpakken?

Resultaten van onze WordPress ontwikkelaars

Corporate webdesign

Een corporate webdesign vraagt net meer kennis en maatwerk dan een webdesign voor de lokale bakker om de hoek. Onze ontwerpers ontwerpen aan de hand van jullie wensen, huisstijl, doelgroep, doelstellingen en strategie. Jullie identiteit moet als rode draad door de gehele website te zien zijn.

 

Richtlijnen van Google

Corporate webshop

Een webshop heeft andere expertises nodig dan een website. Er komen een hoop nieuwe dingen bij kijken. Hoe zorg je dat jullie producten op de juiste manier te bestellen zijn, hoe zet je de bezoekers aan tot kopen? Onze B2B e-commerce webshops worden gebouwd in WordPress met WooCommerce.

Meer over WordPress webshops

 

Klantenbeoordelingen


9.6 van 10 op basis van 28 beoordelingen bij Feedback Company

Bekijk alle reviews

Full service van Red Melon

Wij weten als geen ander dan een website nooit af is. Er komen altijd nieuwe trends, interne veranderingen binnen jullie organisatie, technische updates enz. Wij zijn er ook na oplevering van de website voor onderhoud, vragen of aanpassingen. Besluiten jullie dat de website online vindbaar moet worden? Ook dit kan bij Red Melon. Je krijgt de beschikbaarheid van onze webdesignontwikkelaars en online marketeers experts ter beschikken.

hoe kies je de juiste specialist?

Top in de business worden?

Elke website is anders, net als elke branche. Door onze jarenlange ervaring weten wij per branche wat werkt en wat niet. Dit bespaart een hoop testen en meten. Branches waarin wij veel werken:

Sparren over webdesign mogelijkheden?

Gratis adviesgesprek