Tomorrow’s Kitchen

B2C wordpress website

tomorrow kitchen webdesign

Inleiding

Tomorrow’s Kitchen is het Nederlandse merk voor allerlei attributen die in de keuken worden gebruikt. Het is het zusterbedrijf van Vacu Vin en onderdeel van de International Innovation Company.

Probleemstelling

De oude website van Tomorrow’s Kitchen bracht de bezoeker eigenlijk niet zo veel. Op die website waren de bezoekers snel uitgekeken. Bovendien was het bijhouden van de website niet de prettigste bezigheid. Het vergde nogal wat doorzettingsvermogen van de medewerkers.

Technisch gezien, viel er ook wel het één en ander te verbeteren. En dus werd Red Melon, na de succesvolle samenwerking met de website voor Vacu Vin, ingeschakeld om een technisch goede website neer te zetten. Als CMS moest Tomorrow’s Kitchen over naar WordPress.

Opdrachtgever

Tomorrow’s Kitchen

Functionaliteiten binnen deze WordPress website:

Zoekfunctie

Filter mogelijkheden

Instagram Feed

Navigatie op mobiel

Natuurlijk zien ook wij dat mobiel gebruik steeds belangrijker wordt en verder toeneemt.

Om de navigatie voor mobiel duidelijk te maken, is hier gebruik gemaakt van een duidelijke onderverdeling binnen het menu voor mobiel.

Press, support en offices staan door middel van een andere kleur duidelijk apart van de rest. Een stukje UX.

corporate website
webdesign mobiel

Categorie voor mobiel

Voor de gebruiksvriendelijkheid op mobiel is ook hier gekozen voor een ‘plusje’. Het navigeren tussen de verschillende onderdelen is hierdoor overzichtelijker.

In- en uitklappen van het menu gaat makkelijk op mobiel door de grote knoppen met een flinke afstand van elkaar.

Als er op een categorie wordt geklikt, verschijnen de afzonderlijke producten.

Langere relatie

De website van Tomorrow’s Kitchen was het tweede project dat we realiseerden voor de International Innovation Company (IIC). Eerder verzorgden we ook al de ontwikkeling voor het zusterbedrijf Vacu Vin.

De evaluatie van het proces bij de website van Vacu Vin hielpen we IIC, maar ook onszelf, om verbeteringen in het Tomorrow’s Kitchen project door te voeren. Verbeteringen die we vanaf nu ook in al onze andere projecten doorvoeren.

ook onze online kennis gebruiken?