Tien Producties

wordpress website

tien producties webdesign

Inleiding

Tien producties maakt hoogwaardige kwaliteit video’s. Zij zetten de boodschap die de organisatie wil brengen om in een professioneel gemonteerde video.

Probleem

De oude website paste niet bij het bedrijf en straalde geen creativiteit en vooruitstrevendheid uit. De bezoekersaantallen moesten omhoog, door een beter gebruik te maken van landingspagina’s. Er waren wel bezoekers, maar die belden en mailden niet.

Doel

Het doel van de nieuwe website was: Laten zien wat we kunnen. Om dit doel te bereiken moest de website anders zijn dan alle andere websites. Creatief, een tikkeltje eigenwijs en vooruitstrevend.

Opdrachtgever

Tien Producties

Uitdaging

De verwachtingen voor de nieuwe website waren hoog en voor Red Melon een extra uitdaging om niet alleen de uitstraling van Tien Producties te overtreffen, maar ook de grenzen te verleggen voor ons als Internetbureau. Omdat Tien Producties video’s ontwikkelt, diende het videomateriaal extra aandacht te krijgen op de website.

Alle bijzonderheden van deze website op een rij:

CSS3 transitions en animaties

Vimeo integratie

Speciale projecten weergave

Profielen team weergave

Projecten

De verwachting waarop projecten op een website worden weergegeven heeft Red Melon bij Tien Producties weten te manipuleren.

  • Verticale projectpresentatie
  • Speciaal hover effect
  • Weergave zonder pagina refresh

Team

Het team van Tien Producties is creatief en eigenwijs. Dit heeft Red Melon vertaald door een speciale manier van een teamweergave.

  • Navigeren door het team met het ‘sliding door effect’
  • Scherm vullende content
  • Hoge resolutie foto’s

De klant aan het woord:

"Het websitebezoek is verdubbeld, er worden meer pagina’s bekeken en bezoekers zijn erg enthousiast over de uitstraling van Tien Producties. Kortom, missie wederom geslaagd!"

Geïnteresseerd?