SBR Banken

wordpress website

Algemeen

Samen met het Financiële Rapportages Coöperatief (FRC) ontwikkelden we een nieuwe WordPress website voor SBR BankenHet FRC is een initiatief van ABN AMRO, ING en Rabobank.

SBR staat voor Standard Business Reporting, Standaard Bedrijfsrapportages in het Nederlands. Het doel van de SBR is het opstellen en aanleveren van diverse rapportages sterk te vereenvoudigen en te versnellen.

Het doel van de website is de informatie visueel aantrekkelijk te presenteren en makkelijk vindbaar te maken.

Opdrachtgever

SBR Banken

Alle bijzonderheden van deze website op een rij:

Aparte zoekresultaten

Meertalig

Uitgebreid nieuwsarchief

Video integratie

Aparte zoekresultaten

Samen met SBR Banken ontwikkelden we een zoekfunctie waarbij de resultaten gescheiden worden weergegeven. De bezoeker krijgt twee kolommen naast elkaar.

Een overzicht van alle losse pagina’s en een overzicht van alle nieuwsberichten met dat zoekwoord. Weergegeven in twee kolommen naast elkaar.

Meertalig

In de zakenwereld is het steeds meer gewenst om ook een Engelstalig gedeelte te hebben. Deze WordPress site is meertalig voorbereid en heeft een Engelstalig gedeelte.

 

Uitgebreid nieuwsarchief

Alle nieuwsberichten zijn overgenomen van de vorige website en worden weergegeven in een uitgebreid nieuwsoverzicht dat per maand teruggaat naar 2013.

Video integratie

De integratie van video wordt steeds belangrijker in websites. Bezoekers zijn nieuwsgierig en blijven langer op de website bij een video dan bij een foto. Bovendien is er de mogelijkheid om zaken uit te leggen of om een bepaalde sfeer te creëren.

Voor deze WordPress website maakten we een integratie met een YouTube video. In het administratiegedeelte is deze video makkelijk aan te passen.

meer weten? bel ons op 070-3316654