Play Like A Pro

wordpress website met paywall

webdesign

Play Like A Pro

Play Like a Pro is een website voor online golflessen in de vorm van video’s. De beste golfers van Nederland geven tips en oefeningen om je golf skills te verbeteren.

Doel van de nieuwe website

Het doel van de nieuwe website was: De inschrijvingen per maand verdubbelen.

Om dit doel te behalen, was een visueel aantrekkelijke website nodig die ook op mobiel en tablet erg toegankelijk is. Waarbij meteen duidelijk is wat de site te bieden heeft en hoe de gebruikers toegang kunnen krijgen tot de online golflessen.

Opdrachtgever

Play Like A Pro

Alle bijzonderheden van deze website op een rij:

Betaalde toegang (Paywall)

Vimeo integratie

Betalingen via iDeal

Speciale abonnementen

Betaalde toegang (Paywall)

Een aantal video’s is te zien op het YouTube kanaal van Play Like A Pro of in het blad Golfers Magazine, maar om toegang te krijgen tot alle video’s die ze tot nu toe maakten moet je lid worden van de golfcommunity. Je krijgt dan toegang tot ruim 100 video’s van onze pro’s, maar je krijgt ook de Play Like a Pro Card. Op vertoon van deze pas krijg je als lid van Play Like a Pro voordeel bij diverse banen in het land.

Gebruikers kunnen kiezen tussen lidmaatschap voor één jaar of één maand en kunnen betalen kan per iDeal of credit card.

Uitdaging

Omdat de online golflessen pas getoond worden, wanneer mensen een abonnement hebben afgesloten, was het belangrijk dat de drempel om in te schrijven als nieuwe abonnee laag was.

Eenmaal ingelogd was het belangrijk om de abonnees goed te bedienen en de online golflessen snel en op een gebruikersvriendelijke manier te presenteren.

De abonnementen moesten in meerdere varianten worden aangeboden, zodat gebruikers de keuze hebben welk abonnement het beste bij haar past. De beheerder van de website moest ook een duidelijk en intuïtief overzicht hebben van de lopende abonnementen en gebruikers.

Wanneer het abonnement afloopt dient er automatisch een reminder gestuurd te worden naar de abonnee, zodat zij op de hoogte is van het aflopen van het abonnement.

Gratis gebruiker Gratis gebruiker
Betaalde gebruiker Betaalde gebruiker

Geïnteresseerd?