Led XL

wordpress website

Inleiding

Led XL is een bedrijf in vooral grote ledschermen. De mannen van Led XL kunnen technisch gezien wel wat. Zo hangen hun schermen bij onder andere Manchester United en ergens op Ibiza bij een oud-international en een presentatrice in hun villa.

Probleemstelling

Omdat de mannen van Led XL zo verschrikkelijk technisch zijn, pakten ze zelf de website op. Technisch dus een dikke 10, alleen qua uitstraling helaas geen voldoende. De concurrent is vooral als het gaat om techniek minder bekwaam, maar weet met de juiste uitstraling van de website toch mooie projecten binnen. Dit moest ook voor Led XL gebeuren.

Opdrachtgever

Led XL

Functionaliteiten binnen deze WordPress website:

Zoekfunctie

Nieuws sectie

Google Maps

Geschikt voor mobiel

Vanwege de doelgroep die vaak onderweg is hebben we bij de bouw van de website extra nadruk gelegd op het geschikt maken voor mobiel en tablet. De website is helemaal op maat opgebouwd, waarbij is gekeken naar zowel design als naar UX (gebruiksvriendelijkheid).

Door de nieuwste codeertechnieken die we inmiddels gebruiken, in combinatie met de juiste hosting, laadt de website ook nog eens erg snel.

Content

Samen met onze content partner Tien Producties zorgden we ervoor dat de juiste teksten geschreven werden.

Met de juiste tone of voice en niet alleen grammaticaal in orde, maar ook SEO vriendelijk, waardoor deze website een streepje voorheeft in Google. Omdat onze content partner meekijkt tijdens de tekstfase zijn de teksten nooit te lang of te kort.

De resultaten

Een paar maanden nadat de nieuwe website online is gegaan, hebben we een analyse gedaan via Google Analytics. Hieruit zijn de volgende resultaten naar voren gekomen.

  • Er is een toename van maar liefst 1.474% in het organische zoekverkeer naar de verhuur-pagina. Led XL heeft vooraf aangegeven dat verhuur het belangrijkste onderdeel binnen het bedrijf is. Deze pagina wordt in totaal 1.276% meer bezocht. De verkoop-pagina wordt maar liefst 1.363% meer bezocht.
  • Er wordt 15% meer gekeken op de contactpagina om te kijken hoe Led XL bereikt kan worden.
  • De gemiddelde laadtijd van een pagina is 25% sneller.

weten hoe wij jou kunnen helpen?