Webdesign ontwerpen

Website laten ontwerpen

Toe aan een nieuwe website? Wil je een andere uitstraling met je website bereiken? Jouw website moet klanten overtuigen van jullie product of dienst?

Red Melon is een ervaren webdesign bureau die weet wat werkt en wat absoluut niet. Samen met jullie ideeën en wensen ontwerpen wij een webdesign dat aansluit op de organisatie en de bijbehorende doelen.

ux red melon

Red Melon’s webdesigns

Als webdesign bureau vinden wij het belangrijk dat jullie betrokken worden bij het ontwerp. Het ontwerpen van de website is de belangrijkste fase als het gaat om integreren van het bedrijfs-DNA in de website. Wie kan dit nu beter aangeven dan jullie zelf. Bij elk nieuw design gaan wij met jullie in brainstormen om opheldering te krijgen. Wat is jullie identiteit, gewenste imago, huisstijl, doelgroep en doel van de website? Dit vormt de basis van het design.

Aan de hand van de informatie beginnen onze webdesigners aan het ontwerp. Hierbij houden we niet alleen rekening met een mooi eindresultaat, het gaat veel verder dan dat alleen. Wat niet mag missen in een sterk webdesign?

check  Op maat ontworpen webdesignom de beoogde doelen te behalen.

check  Voldoet aan de laatste ontwikkelingen en trends, zo heb je altijd een moderne website die werkt.

check  Gebruiksvriendelijkheid (UX), gebruiker is belangrijker dan wie dan ook.

check  Responsive design, werkt op elk apparaat zoals tablet en mobiel.

check  Webdesign voor in WordPress, je website werkt vlekkeloos in het CMS WordPress.

Pixel Zebra webdesign

Pixel zebra webdesign

Tomorrows Kitchen webdesign

tomorrow kitchen webdesign

Webdesign op maat

Er liggen geen kant en klare ontwerpen klaar, nee wij bouwen alles zelf vanaf nul. Waarom is website maatwerk zo belangrijk? In het kort, een standaard template is gemaakt voor de mooi. Een op maat website is gemaakt om de door jullie beoogde doelen te behalen gecombineerd met het DNA van de organisatie door de gehele website. Nog meer hierover weten, lees onze blog.

Laatste trends en concurrentie onderzoek

De online wereld ontwikkelt in een razend tempo. Een oude website die niet meer aan de nieuwste webdesign trends voldoet of sloom is kan ervoor zorgen dat jij een hoop klanten misloopt. Zonde, want een website moet bezoekers trekken niet wegjagen. Onze webdesiigners en webdevelopers werken nauw samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen, in zowel de ontwerp als ontwikkel wereld, door te voeren in jouw website.

Gebruiksvriendelijkheid (UX)

Een mooi ontwerp is belangrijk, maar vergeet de gebruiksvriendelijkheid niet. Een website moet logisch in elkaar zitten. Het moet duidelijk zijn wat de gebruiker moet doen om irritatie bij je potentiële klant te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat je website zo ontworpen is dat je de bezoeker ten alle tijden stuurt naar de plek die jij voor ogen hebt. Is dat contact opnemen, dan moeten zij naar de contactpagina gaan. Is het verkoop, dan moeten zij op de “koop” knop klikken.

Responsive webdesign

Elke website moet een responsive webdesign hebben. Bij Red Melon is dit de standaard. Wij zorgen ervoor dat het webdesign er niet alleen goed uitziet op desktop, maar ook op ieder ander apparaat zoals tablet en mobiel. Meer weten over een responsive webdesign? Lees ons blog: responsive webdesign

WordPress webdesign

De websites van Red Melon zijn altijd gebouwd in WordPress. (wat is wordppress) Een WordPress website brengt veel voordeel met zich mee zoals:

  • Eenvoudig zelf je website beheren en aanpassingen hierin doorvoeren.
  • Wereldwijd het grootste CMS systeem.
  • Goed voor de online vindbaarheid van de website.
  • Elk design is op maat te maken in WordPress

Nog meer reden nodig om een WordPress website te laten maken?

HVR Group webdesign

HVR webdesign

Elauma webdesign

Elauma webdesign

Ook een webdesign op maat nodig?

50% compleet

Je bent er bijna. Vul meteen onderstaand formulier in. Wij reageren altijd snel!

Contact

hoe kunnen we helpen?

We spammen niet en respecteren je privacy.