Onze diensten

Komen er wel bezoekers op je website, maar bellen of mailen ze nooit. Schaam je je voor je huidige website? Levert je site op dit moment niks op? Loop je zelf of met de mensen om je heen technisch vast. Ben je bang dat je potentiële klanten op basis van je huidige website voor de concurrent kiezen en jou niet voor vol aanzien?

Hier kunnen wij bij assisteren. Red Melon helpt op de onderstaande gebieden.

Design

 • Web/mobile UI design – We maken designs voor mobiel, tablet en desktop.
 • UX strategie – We adviseren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.
 • Wireframes – We kennen de effectiviteit van wireframes.

WordPress Development

 • WordPress websites – We ontwikkelen alles en alleen maar in WordPress.
 • WordPress webshops – Een webshop ontwikkelen we in WooCommerce.
 • Onderhoud – Na oplevering zorgen we voor updates van WordPress en plugins.
 • Support – Issues met bestaande WordPress websites lossen we op.

Hieronder gaan we per onderdeel wat dieper op onze services in, of bekijk meteen de cases.

Design

We volgen de trends waar we willen, en volgen ze niet, waar we denken dat dit beter is. We werken niet met (standaard) templates, maar ontwerpen alles ‘from scratch’. Een template op maat voldoet altijd 100%, een standaard template doet dit nooit. Uiteraard voor mobiel, tablet en desktop.

We geven duidelijke adviezen met betrekking tot User Experience. Hierbij de 5 belangrijkste basiselementen van UX:

 1. Clean en simpel design
 2. Makkelijke navigatie
 3. Altijd een Call-to-action
 4. Een makkelijk vindbaar contact
 5. Zorg voor een snelle website

Onze UI en UX designers weten wat er leeft en werkt op het gebied van webdesign. Voor wat complexere websites is het aan te raden om te werken met Wireframes. We hebben hier ruime ervaring mee en kunnen alles vertellen over de voordelen hiervan.

ux design

Klanten die voor Red Melon kiezen

logo navacqs

Ontwikkeling altijd in WordPress

Red Melon is een WordPress ontwikkelaar pur sang. Alle websites worden ontwikkeld in WordPress.

WordPress is veruit het populairste CMS ter wereld met een marktaandeel van meer dan 25 procent. De nummer twee volgt met slechts 3 procent. Wij geloven in WordPress en wij houden van WordPress. Ons motto is dan ook: WordPress forever!

WordPress kent inmiddels overal een oplossing voor en wij kennen door onze ervaring de oplossingen van WordPress. Kijk voor meer informatie over koppelingen en plugins op onze WordPress specialist pagina.

WordPress kent wereldwijd bovendien de meeste ontwikkelaars en vanuit Den Haag dragen wij ons steentje daar aan bij.

wordpress redmelon

Anderen over Red Melon

“Red Melon is een zeer professionele organisatie. Alle werknemers beschikken over veel kennis en kunnen snel en flexibel schakelen met de klant. Binnen een voetbalorganisatie is dit een must en Red Melon is daar de perfecte partner voor.”

J. Hubers, SBV Excelsior

Plugins, koppelingen en issues

We bouwen websites en webshops, schrijven en herschrijven WordPress plugins en zorgen ervoor dat koppelingen met andere systemen vlekkeloos verlopen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn onze Carerix-koppeling voor Allseas en de datawire en kaartverkoop koppelingen voor betaald voetbalorganisatie Excelsior.

We werken dagelijks aan het oplossen van issues tussen plugins en horen graag waar we jouw bedrijf mee kunnen helpen.

wordpress issues

Webshops met WordPress WooCommerce

Een WordPress webshop nodig? Wij bouwen alle e-commerce websistes met de populaire WooCommerce plugin, inmiddels beide eigendom van Automattic en ondanks niet kloppende mythes, toch goed draaiend met tussen de 10.000 en 15.000 producten.

We zorgen voor betalingsmodules als iDeal, pay.nl, ogone, paypal of creditcard. Ook hebben we ruime ervaring met prijsflexibiliteit en verschillende soorten van verzending.

Na oplevering zijn alle producten aan te passen, foto’s te wijzigen en producten toe te voegen, zonder tussenkomst van ons. Een stuk minder gezellig, maar wel zo makkelijk.

wordpress webshop

Wij zorgen dat je online beter presteert!

Bij Red Melon draait het niet om jou. Maar om jouw klant. Wij begrijpen dat je WordPress website of webshop uit moet dragen waar je met je bedrijf naartoe wilt, niet waar je vandaan komt. Wij zorgen ervoor dat de bezoekers van jouw site een gebruikerservaring krijgen die bij je business past. En dat doen we met de volgende stappen.

Kennismaken

Natuurlijk horen en zien we onze klanten graag. Op deze manier kunnen we goed te weten komen wat de wensen en doelen zijn van de website. Bovendien kunnen we meteen wat ideeën en suggesties doorspreken tijdens een gesprek. Dit kan bij jullie op kantoor maar ook bij ons op de Laan van Waalhaven in Den Haag.

Voorbereiden

U hoeft uw tijd niet kwijt te raken met bedenken hoe uw website tot in de details gaat werken. Wij vragen niet meer van u dan het invullen van een eenvoudige vragenlijst. Vanaf daar kunnen wij verder met het vormen van een beeld. Hebben we dit beeld gevormd? Dan bespreken we dit uiteraard weer met u. U weet uiteindelijk het best wat u wil en samenwerking is daarom dus de deur naar ‘the next level’.

Ontwerpen

Het juiste gebruik van beeld kan mensen werkelijk aanzetten tot het ondernemen van actie. Dat is een bewezen feit. Met dat feit in ons achterhoofd, gaan wij met alle plezier de uitdaging aan om het beeld in ons hoofd om te zetten naar een beeld op het scherm. Uiteraard gebeurt dit niet zonder mogelijkheid tot inbreng van uw kant, het wordt tenslotte uw website.

Bouwen

Functionaliteit is even belangrijk als schoonheid vinden wij. Het één kan niet zonder het ander. Wanneer we het eens zijn over het beeld, blazen we dit beeld leven in. Het uiterlijk en de functionaliteiten worden samengebracht tot een website die kwaliteit en professionaliteit uitstraalt. We snappen dat u graag aan het roer staat van uw eigen website. Daarom bouwen wij het daarnaast zo, dat u dit snel en gemakkelijk kunt doen.

Opleveren

Niemand ziet graag half werk en dus leveren we niets op dat niet uitvoerig getest is. Wanneer we met een gerust hart kunnen zeggen dat alles naar behoren werkt, kan de website live. Samen laten we het nieuwe online gezicht van uw bedrijf zien aan het wereldwijde web. Het is tijd om u en uw klanten een compleet nieuwe online ervaring van uw bedrijf te bezorgen.

Evalueren

Eigenlijk begint het hier pas echt. Alles staat online en vanaf dan kunnen we kijken hoe de bezoekers zich op de nieuwe website gedragen. We kunnen bezoekers bijsturen naar bepaalde pagina’s, buttons verplaatsen of van kleur veranderen om meer clicks te genereren of kijken hoe we sommige pagina’s kunnen optimaliseren zodat de bouwen-rate omlaag gaat.

We hebben hier inmiddels goede ervaringen mee en tools voor, die we ook op jouw website willen loslaten.

meer weten over onze diensten?