Responsive-Mockup-05-11small

Het Rijswijkse Tapijthuis

Het Rijswijkse Tapijthuis vroeg Red Melon om een nieuwe webshop te verzorgen. Het Rijswijkse Tapijthuis was overgegaan naar het verkopen van exclusief Quick-Step vloeren en wilde dan ook dat dit... Lees meer »
flex_Responsive Mockup 01small

Flexpower

Flexpower Europe gaf Red Melon de opdracht om het webdesign voor dit product - welke geschikt is voor een behandeling voor spieren en gewrichten bij (sport)activiteiten - te realiseren. Het... Lees meer »
-sll_small_

All Round Products

All Round Products, leverancier van wand afwerkproducten, liet Red Melon de webshop bouwen. We kozen voor Magento als Open Source oplossing en zorgden meteen voor een responsive website, zodat de... Lees meer »
small_kingp_Responsive Mockup 01

King Ping

Na 10 jaar was het tijd om de webshop van King Ping te vernieuwen. De website is een belangrijk verkoopkanaal van King Ping. Red Melon kreeg de taak om deze druk bezochte webshop te vernieuwen. De... Lees meer »
tafeltennis_1Responsive Mockup 01small

Tafeltenniswebshop

Red Melon maakte het nieuwe webdesign voor de Tafeltenniswebshop. Na 3 drie jaar was het tijd voor een nieuwe stijl en, vooral belangrijk, een responsive webdesign met een layout die zich aanpast... Lees meer »
Pico_Responsive Mockup 03small

Picobello Fietsen

De website van Picobello draaide op een custom CMS systeem en was grafisch al wat ouder. Tijd voor een nieuw webdesign en een nieuw Open Source CMS: Magento! Red Melon maakte, in verband met de... Lees meer »
Meer items laden

Webshop Den Haag

Behalve voor een zakelijk webdesign, kun je bij Red Melon ook terecht voor een webshop. Waar begin je en wat zijn belangrijke zaken waar je op moet letten bij het bouwen van een webshop. We nemen je even in vogelvlucht mee in hoe een een en ander in zijn werk gaat. Allereerst de twee meest gebruikte systemen. Wil je een corporate website in combinatie met een webshop met een beperkt aantal producten, dan raden wij WordPress aan. Wil je een webshop met groeimogelijkheden en een grote hoeveelheid aan producten dan moet de keuze Magento zijn.

Red Melon Den Haag heeft inmiddels met beide systemen een ruime ervaring. Kijk op de speciale Magento en WordPress webshop pagina's voor meer informatie.


magento webshop cart


magento webshop tools

Webshop Den Haag: bouwen

We beginnen met het inventariseren van de wensen en gaan daarna over tot het ontwerpen van de verschillende pagina's die nodig zijn voor het gebruik van een webshop. Zodra er een goedkeuring is over de homepagina, de categoriepagina en de detailpagina zetten we deze pagina's om in een geheel eigen template voor WordPress of Magento. We maken dus geen gebruik van bestaande (gratis) templates die beschikbaar zijn. Alles precies volgens de wensen van de klant.

Afhankelijk van de grootte van de webwinkel kunnen we binnen een maand tot twee maanden na aanvang van het project over gaan tot het opleveren.


Webshop in Google

Iedereen kan een webshop beginnen en vele hebben dit ook al gedaan, er is echter een maar. Als je met je webshop op het meest relevante zoekwoord op pagina 57 van Google komt, zul je niet veel verkopen en is de lol er snel af. Zonde van alle moeite en het geld. Dat moet dus anders. Let er bij het vastleggen van de url op dat het zoekwoord alvast in die url voorkomt. Zorg bovendien voor een goede structuur. Dit kan in zowel Magento als in WordPress. Maak de juiste categorieën, zorg voor volgende tekst, zorg voor goede links vanaf andere sites en maak bij elk product een eigen relevante beschrijving. Uiteraard zijn dit slechts enkele van de tips die wij voor je hebben. We hebben al veel webshops gebouwd, maar ook onderhouden en het merendeel daarvan voorzien van de nodige online marketing. Meer weten? Bel ons voor een afspraak!

webshops den haag

hosting

Webshop Hosting

Voor een webshop is 1 van de belangrijkste zaken: de snelheid. Potentiële klanten moeten zo snel mogelijk de webshop zichtbaar krijgen, want iedereen is gehaast en heeft weinig tijd. Een te lange laadtijd kan dus betekenen dat je klant zijn geduld verliest en verder gaat kijken. Red Melon heeft zoals gezegd veel ervaring met het hosten van diverse webshops en kan daarin een geschikt advies uitbrengen.

Op zoek naar algemene informatie over de websites die wij maken, kijk dan op onze speciale webdesign Den Haag pagina.

Benieuwd naar wat Red Melon voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

070 3316654