Identitny Mockup_3_RM_BSR_small

BSR

Van BSR Incasso & Gerechtsdeurwaarders kreeg Red Melon de opdracht om het oude logo te restylen en een nieuwe huisstijl te creëren, dit hebben wij gedaan door middel van het icoon van het logo... Lees meer »
Identitny Mockup_6_RM_small

Bluehouse

Bluehouse liet Red Melon de volledige huisstijl ontwerpen inclusief een presentatie map. Bluehouse houdt zich bezig met bestaand vastgoed optimaliseren door te verbouwen en het volledige proces uit... Lees meer »
Identitny Mockup_1_itotours_small

ITO tours

Ito Tours is het bedrijf dat al jaren evenementen boekt in Nederland. Het logo was zo oud al het bedrijf en dus werd Red Melon ingeschakeld voor een redesign. Niet alleen de huisstijl ging op de... Lees meer »
Identitny Mockup_2_RM_erp_sec_small

ERP-SEC

ERP-SEC vroeg Red Melon het logo en de huisstijl te ontwerpen. ERP SEC stelt tot doel om kwetsbaarheden in de SAP-omgeving bij klanten op te sporen en inzichtelijk te maken. Door beter inzicht kunnen... Lees meer »
Identitny Mockup_7_RM_florridor_small1

Florridor

Voor Florridor maakte Red Melon een frisse logo + huisstijl, wat past bij het online exporteren van bloemen. Lees meer »
Identitny Mockup_4_RM_iflow_small

iFlow

Voor iFlow, een softwareproduct voor incasso, maakte Red Melon het logo ontwerp en de rest van de huisstijl. De opdracht was om van het logo iets moderns en innoverends te maken. Omdat ook... Lees meer »
Meer items laden

huisstijl ontwerpen

Huisstijl ontwerpen

De betrouwbaarheid van een bedrijf, product of merk begint met een professioneel ontworpen logo, gevolgd door briefpapier, visitekaartje en envelop. Bij Red Melon maakten we al vele huisstijl ontwerpen en weten dus hoe we de kleur, de lettertypes en bepaalde vormen kunnen toepassen op een huisstijl.  We zorgen er voor dat bij (potentiële) klanten het juiste beeld van het bedrijf blijft hangen door de manier waarop we bijvoorbeeld het visitekaartje ontwerpen.

Investeren in een huisstijl verdient zichzelf terug. Denk maar eens aan de keren dat je een slap visitekaartje met lelijke print van iemand anders hebt gekregen. Die maakte daarmee geen goede indruk.


Visitekaartje ontwerpen

Als we een huisstijl ontwerpen beginnen we meestal bij het visitekaartje. Die dankt zijn naam hier immers niet voor niets aan. Een visitekaartje laat niet alleen aan de (potentiële) klant zien dat deze te maken heeft met een serieuze en betrouwbare partij, maar kan ook helpen bij hoe een medewerker naar het bedrijf kijkt. Een huisstijl ontwerp is belangrijk voor elk bedrijf, omdat visitekaartje, briefpapier en envelop als het ware een ambassadeur. Het komt letterlijk bij de klant over de vloer.

Bij het ontwerpen van een huisstijl moet goed in de gaten worden gehouden dat het de kernwaarden van het bedrijf onderstreept en/of versterkt. Red Melon heeft jarenlange ervaring met huisstijl ontwerpen en kan ook adviseren bij het kiezen van de papiersoort. Ook niet geheel onbelangrijk.

Huisstijl_iconen_2a

Huisstijl_iconen_image3

Werkwijze huisstijl ontwerpen

Hoe gaan we te werk? Liet je Red Melon het logo ontwerpen, dan beschikken we al over de bestanden, anders ontvangen we deze graag in .eps formaat. We werken dus vanuit het logo en zorgen dat deze goed zichtbaar is op alle onderdelen van de huisstijl. Bovendien gebruiken we de kleuren uit het logo en gebruiken het font van het logo. Niet in alle gevallen, want niet alle lettertypes van een logo kunnen worden gebruikt in huisstijl ontwerpen.

We gaan dan op zoek naar een passend leesbaar lettertype. We zullen enkele varianten in ontwerp van het visitekaartje voorleggen en zodra je je voorkeur hebt vastgesteld gaan we verder met briefpapier, envelop, eventueel een with complimenten card en andere uiteraard ook brochure ontwerpen en folder ontwerpen. Als alles is voltooid zorgen we voor de drukbestanden en kan alles naar de drukker.

Huisstijl ontwerp doortrekken naar website

Omdat Red Melon ook een internetbureau is, kunnen we de gekozen huisstijl ook makkelijk online doortrekken. Al vaker maakten we een logo ontwerp, zetten dit om in een huisstijl ontwerp voor visitekaartje, envelop en briefpapier, waarbij we ook digitale temptaties voor Word maken. Bovendien trekken we de stijl nog verder digitaal door naar een website.

Onze grafische ontwerpers zijn gewend met onze webdesigners samen te werken en met elkaar zijn zij al vaker tot mooie dingen gekomen, waarbij er in print en online 1 stijl waarneembaar is. Mooier kan niet!

Benieuwd naar wat Red Melon voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

070 3316654