FF6small

Fresh FM

Voor Fresh FM hebben wij een aantal evenement uitgingen gemaakt zoals roll-up banners, beachvlaggen en hekwerkbanners, welke we volledig in de nieuwe huisstijl hebben gegoten. Lees meer »
Zomer6small

RTL Zomerfestival – Banners

Voor RTL Nederland maakte Red Melon de complete huisstijl voor het RTL Zomerfestival. Niet alleen de website die volledig responsive gemaakt maar ook de aankleding van... Lees meer »
Fruit7small

Fruit To Go – Roll Up Banners

Het lekkerste geel en roodfruit samen in een handige pouch, dat is Fruit to Go! Speciaal voor jou gemaakt om op elk moment van de dag verantwoord te kunnen snacken.¬†Fruit To Go heeft het... Lees meer »
RTLVDZF1small

RTL Viert De Zomer – Banners

Voor het RTL Viert De Zomer Concert maakte Red Melon de ontwerpen voor de banners voor het podium. Het idee voor de banners links en rechts was om de zonnestralen van de zon uit te stralen. Bron... Lees meer »
AYNIL5small

All You Need Is Love – Banners

In opdracht van RTL Nederland maakte Red Melon het materiaal voor in de zaal voor het All You Need Is Love Concert in de Heineken Music Hall. We hebben een aantal levensgrote banners gemaakt die door... Lees meer »

Benieuwd naar wat Red Melon voor u kan betekenen? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

070 3316654